Edhe 100 vjec e dashur PinkParadise!

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Edhe 100 vjec PinkParadise!

Do i ken dhuru me verte ndoi gje nga ato SURPRIZAT qe doja dhe une /pf/images/graemlins/frown.gif

pppppaa

Primus registratum

Ca t'uroj qe ka ditelindjen... Ok..

Pinko ke ditlindjen zogu... Me vjen keq. E di sesa e hidhur eshte kur ke ditlindjen po s'ke ci ben... ligjet e zotit bejne te tyren...
Per force zakoni po t'them dhe 100, i bindur qe ka shume pak shance qe ti vete te duash t'i jetosh dhe 100 vjet te tjera, dhe akoma dhe me i bindur se shancet qe t'i jetosh vertet jane akoma me te pakta... Megjithate dije qe edhe po ti jetosh vertet, madje po te jetosh dhe 200, asnjeri s'do te jete kaq i bukur sa keta 24 qe le pas...

Dhe 100 vjet te tjera Pink...!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ky eshte urimi me filozofiko-psikologjiko-moralistiko-melankoliko- shpirteror qe ti Pink mund te kesh marre ndonjehere... /pf/images/graemlins/grin.gif

falenderoje djalin...duke shpresuar qe te mos te kerkoje pare per urimin e dhene /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

ueeeee sa i bindur djali /pf/images/graemlins/laugh.gif
te shtoj kerkesat une, apo i do tek tema fyerit? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Do i ken dhuru me verte ndoi gje nga ato SURPRIZAT qe doja dhe une /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

I ke hyre gje KINEMATOGRAFISE ti??? /pf/images/graemlins/devil.gif
Dhe mos qello e? /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ca t'uroj qe ka ditelindjen... Ok..

Pinko ke ditlindjen zogu... Me vjen keq. E di sesa e hidhur eshte kur ke ditlindjen po s'ke ci ben... ligjet e zotit bejne te tyren...
Per force zakoni po t'them dhe 100, i bindur qe ka shume pak shance qe ti vete te duash t'i jetosh dhe 100 vjet te tjera, dhe akoma dhe me i bindur se shancet qe t'i jetosh vertet jane akoma me te pakta... Megjithate dije qe edhe po ti jetosh vertet, madje po te jetosh dhe 200, asnjeri s'do te jete kaq i bukur sa keta 24 qe le pas...

Dhe 100 vjet te tjera Pink...!

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
deklarata me e bukur e dashuris qe me kan bo deri me sot /pf/images/graemlins/smash.gif

rrofsh dhe zoti te dhashte /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Kot po fus turinjte une, por si urim ditelindjeje ishte /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/tonguee.gif
Comment va la vie?

^^MIA^^

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

I ke hyre gje KINEMATOGRAFISE ti??? /pf/images/graemlins/devil.gif
Dhe mos qello e? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

E kam nisur karrierren me kemben e mbare mduket /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Pink, s'po di ca te te uroj me perpara, ditelindjen apo kete festen komerciale te puthjeve pa mase? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Ti uroj te dyja s'te ngel hatri! /pf/images/graemlins/laugh.gif Epo gezuar atehere dhe ne rastin me te pare ke kenaqesine e nje kshuje. /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ke per ta besuar sa e omel qy osht'. /pf/images/graemlins/laugh.gif

SammiSherryKiss.jpg

Gezuar ditelindjen dhe cdo vit te realizofte ate enderr qe zemra ta deshiron me shume. /pf/images/graemlins/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

Pink sa e feston ditelindjen 1 muaj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

yyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........

A1, ulu ne ven, kater, /pf/images/graemlins/laugh.gif xheloz rob /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guraxi... mos na e shpreh dashurin kaq hapur mosssssss... /pf/images/graemlins/laugh.gif ej, po nqse ajo femra jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i bie te jesh...te jesh... ajo gjeja gjith lesh aty??? /pf/images/graemlins/lol.gif
merci cheri /pf/images/graemlins/kiss.gif

Iola shume flm /pf/images/graemlins/wub.gif j'adore les mangas /pf/images/graemlins/wub.gif merci du coeur /pf/images/graemlins/kiss.gif

ps: Ilia, ti je me mu apo me ariun /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se spo e mor vesh ...na na /pf/images/graemlins/kiss.gif se e di qe kshu do /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Une gjithmone me ty kam qene...not /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

Edhe 100 Pinko. Qofsh e qeshur dhe e lumtur gjithmone ne jete. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

vfjtkm.jpg

pink sa vjec mbushe mi /pf/images/graemlins/laugh.gif Merre kete si dhurate ene ruaje me kujdes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Vdeksha une, e boni zemren gur Skorpi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa pushtet qe ke mi dreq /pf/images/graemlins/devil.gif

S

Scorpion

Guest

O çels qe hap gjitha dyert ai mre Ilia /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

flej mer n'uje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Pink /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
ti nuk e mbyll ditelindjen pa marre dhuratat /pf/images/graemlins/grin.gif

merre kete papagallin si dhurate dhe mesoje te flasi /pf/images/graemlins/grin.gif se mos e hash /pf/images/graemlins/lol.gif
55815_3027_by_gugacurado.jpg