edhe 100 tola!!!!

VoGeLuShI

Primus registratum
edhe 100 tola!!!!

<font color="red"> un augurio che viene dal profondo del cuore non son molte parole però esprimono un sentimento bellissimo un grande augurio di BUON COMPLEANNO </font>

4goq7na.gif

tola77

Primus registratum
Re: edhe 100 tola!!!!

TI RINGRAZIO DAL CUORE.

Sot, ky mengjes i perhimet, i lagesht mban nje feste ne duar, eshte ditlindja ime, 30 vjet, hapa syte dhe veshtimi me kapi nje kartoline te kuqe tek jasteku, ishte urimi i pare per sot.Prane meje, kam shume pak veta te shtrenjte,familja ime eshte larg, shoqeria ime po ashtu por ju me zevendesini nje pjese te asaj shoqerie qe me mungon shume. Faleminderit per urimin.

cufi_bardhit

Primus registratum

Edhe 100 tola shendet dhe para.
Zeqo ta solli kartolinen qe ne mengjes ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Gezuar tola!! Te uroj sa me shume shendet,lumturi,dhe sukses ne jete.Kalofsh sa me bukur /pf/images/graemlins/smile.gif.

Te pershendes,LiPS!

tola77

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe 100 tola shendet dhe para.
Zeqo ta solli kartolinen qe ne mengjes ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

zoulou

ElB@S@N
Re: Kukulla edhe 100 Vjec

<span style="color: #CC0000"><span style='font-family: Comic Sans MS'>E SHEH TI .....ME MIRE VONE SESA KURRE .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gifNUK E DIJA FARE PER KETE TEME /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif MIRE PRA TE UROJ NJE VAZHDIM SA ME TE BUKUR DHE URIME SA ME TE BUKURA PER TY GEZUAR /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif</span></span>

tola77

Primus registratum

sa me llastojne keto urimet, edhe se jane pak me pelqeje shume sa here qe i lexoj.

abs

nuk e di...

Kuklla edhe nje qind pranvera plot dashuri e lumturi
kalp3.gif

te uroj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

Edhe un po futem pa rall /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif U befsh 100 vjece Bambola....