Edhe 100 Papi!

Le_Routard

Forumium maestatis
Edhe 100 Papi!

Ma ne fund e kapa dhe une i ditelindje ne kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe 100 Paperina!
party015.gif

Lum si ju qe e keni date lindjen tani se boni dy jave mromje. Por nga ana tjeter ama kur ju japin dhurata jua japin edhe per Krishtlindje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt pra befsh qef dhe ja kalofsh sa me bukur /pf/images/graemlins/smile.gif
party020.gif

abs

nuk e di...
Re: Edhe 100 Papi!

kur e ka sot apo neser? masanej hala nuk ka ra ora 24.00 LR....megjithate edhe 100 Paperina... /pf/images/graemlins/smile.gif

po shkoj vrap e blej dhuraten...

Diavolessa

Valoris scriptorum

LR : Ta hanksha zemen sa i mire je /pf/images/graemlins/smile.gif
T'du fort /pf/images/graemlins/smile.gif por kam le nje dite para rrenave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pranej rrej shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

31 Mars :confused:

Absi : prej tejet pres dhuraten ma te mire shpirt /pf/images/graemlins/smile.gif

Kushedi kush ka ditelindjen sot /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

karte_party.jpg

karte8.jpg

rosen.jpg

megjithate i bleva ca pata n men, shife pape a t pelqejne??
sidomos kto lulet e ky dheu i kuq cfare te kujton eee /pf/images/graemlins/wink.gif

mos ja veni re LR se asht me shtresin e udhtimit per ne shqiperi...ne fakt edhe un udhtoj neser e deri ne janar ndoshta nuk takohna kto...ka me m marr malli po mos harro pape se t kam n mendje...

muaaaq muaaq /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

GuLi

Primus registratum

Ec Patriote /pf/images/graemlins/smile.gif & 1000000 Vite Sa Më Të Mbara Ne Familje & Jetë ...

Guest

Fillimisht postuar nga GuLi:
[qb]Ec Patriote /pf/images/graemlins/smile.gif & 1000000 Vite Sa Më Të Mbara Ne Familje & Jetë ...[/qb]
thank you rrush /pf/images/graemlins/laugh.gif e kuptove qi je nga elb vetem qe ke shruar nga krasta /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ua se per pak harrova te uroj gezuar vitin e ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

nuk e dija qe eve papi e ka ditelindjen keto dite!
megjithate i uroj tana te mirat ne jete, uroj qe t'jete e lumtun /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue augura a PaPi Buon ComPleaNnO
sakura1.html
tanti auguri a te
tanti auguri a teee
tanti auguri a paperina
che fa sempre la mamina! /pf/images/graemlins/smile.gif

jkbday1.html

gezuar ditelindjen afroje pak faqen dhe shttttt

Blue

Guest

haahahaa /pf/images/graemlins/laugh.gif
people just cant read /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]LR : Ta hanksha zemen sa i mire je
T'du fort por kam le nje dite para rrenave

Pranej rrej shume

31 Mars

Absi : prej tejet pres dhuraten ma te mire shpirt

Kushedi kush ka ditelindjen sot [/qb]
:mad:
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: rrencake

Katja

Primus registratum

O Papo daje menjen tani , e ke apo se ke.
PO e pate , urime edhe 100 !
Po se pate mos u tall me popullin qe vrapon me te bo urimin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mjafton te shihni tek profili im dhe , do shikoni qe s'kam vendos date ditelindje /pf/images/graemlins/smile.gif
Personalisht jam e lumtur vetem nga Urimi i sinqerte i LR
Per te tjeter flmnd te gjitheve, por s'kam ditelindjen una !

Nuk me pelqen as te festoj ditelindje se s'ka gje me u festu pervec se plakna nja nje vit me shume /pf/images/graemlins/smile.gif

Po te shikoni kalendarin e af do shihni qe neser ka ditelindjen dikush me nick Paperi as qe ja kam idene kush asht :confused:
Flmnd!

pS: Eli pls mbylle icik temen!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Une e kam dit se e ke ditelindjen neser :confused: dmth me 22 /pf/images/graemlins/frown.gif
Abstract me ty jam idhnu se ke kap temen e para /pf/images/graemlins/frown.gif

Ju puth te dyjave.

Blue urimet ti baj neser zemer, me qe ditelindjen e ke neser. T'du fort /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Edhe i her qe kujtova se kapa i datelindje tamom... e paskam lexu skic... me fali Papi /pf/images/graemlins/frown.gif Ka qen vone mrom, kam qen pergjumesh, e kom lexu me ate pa xham /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri Papi-Dolceza /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Pap me fal per vonesen!

Me zemer te dergoj urimet me te mira dhe tú realizofte endrra /pf/images/graemlins/smile.gif
Perqafime
-s

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
karte_party.jpg

karte8.jpg

rosen.jpg

megjithate i bleva ca pata n men, shife pape a t pelqejne??
sidomos kto lulet e ky dheu i kuq cfare te kujton eee /pf/images/graemlins/wink.gif

mos ja veni re LR se asht me shtresin e udhtimit per ne shqiperi...ne fakt edhe un udhtoj neser e deri ne janar ndoshta nuk takohna kto...ka me m marr malli po mos harro pape se t kam n mendje...

muaaaq muaaq /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
cat them un ty, ja po perseris abstractin se paska ber urim fantustik /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Se ka ditlinjen sot Papi mer jahuu.Megjithate urimet mire boni qe ja boni se i meriton se eshte goce yll fare.Pape gezuar krishtlinjet edhe vitn e ri.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Flmnd te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri edhe ju /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Gezuar Papi edhe 100 vjet te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif Qofsh e lumtur edhe e gezuar ngahera /pf/images/graemlins/smile.gif