EBM ka ditelindjen! Dhe 100 e Shume Urime!!!

• Thread starter Scorpion
  • Data e fillimit

Daniel H

Primus registratum
Re: EBM ka ditelindjen! Dhe 100 e Shume Urime!!!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif s'do isha martuar ndonjehere me thote po mos te kisha ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Si jane tani kalamajte me thuaj nje cik se u be kohe qe s'kam fol as ne telefon me ta? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Per aeroportin e dime dhe s'e dime nese do dal per te pritur, por te takohemi dhe te cmallemi njehere. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Tung /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

bebi

Primus registratum

EBM apologies per vonesen, po s'kam kene verdalle.
Te puth e te uroj tan' te mirat q1 te dishron zemra per cdo dit' te jetes tande /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Fytyre gome te kam falur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Te faleminderit per urimet...suksese ne ato 15 universitete qe ke nisur dhe te prifte e mbara ngado! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ujku81

Primus registratum

Dje jam kujtu qe kishe ditelindjen (ti rrofsh qe se kishe harruar) dhe thashe po hyj cik sot ta uroj shokun.
Si gjithmone i rrethu nga urimet e te gjitheve, po e shtoj dhe une timin pra:

U befsh 100 vjec, suksese e gezime pac dhe ne dasem (do me shajne keto cupat ketu per kete)

marina s.

Forumium maestatis

Une per vete s'shaj gjo se pres ftese /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif do shaj po s'u martu njeri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Caldera

Primus registratum

...ti ngrodh per nje luge leng mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ( /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif )

EBM, te kam then nuk te shkon serioziteti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Te uroj dhe njehere une ty ,se ishe i vetmi qe ishe kujtuar per ditelindjen time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Edhe 100 vite plot smile !!

Daniel H

Primus registratum

Ujku rrofsh vella per urimin, nop per harresen nga ana jote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif !

Ngruje une gjithmone serioz kam qene me xhan dhe kur te bija me shpulle dhe kur shihnim komedite ne kinema, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif pse e ve ne dyshim kete gje ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Moira /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif po e harrove AF-ne nuk perton dhe ky dermani te te harroje ty. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Edhe ti rrofsh dhe gezofsh edhe 100 7 Qershora te tjere! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

abs

nuk e di...

Edhe 100 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif