EBM babuçi ka ditelindjen

@d@

Primus registratum
Re: EBM babuçi ka ditelindjen

Korde /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif thoj ca te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif EBM eshte njeriu qe me shkaterroj jeten ne af /pf/images/graemlins/lol.gif edhe se mos pyet iher si jane kalamaqt? /pf/images/graemlins/frown.gif kane te hane a jo? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif hic sikur jane te botes ben /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eli /pf/images/graemlins/wub.gif neser me trego ku te coj dhe cfare te dhuroj e dashura? /pf/images/graemlins/smile.gif

Une si grua pa burre dhe me dy kalamaq kaq kam munci /pf/images/graemlins/laugh.gif
10117735_G.jpg

^Ira^

Forumium praecox

10000000000000 vjeç pervertito /pf/images/graemlins/laugh.gif!
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

aka70

Primus registratum

EBM per ty nuk harroj une, ja edhe nje 100 edhe sa te doje shpirti... Gerti

TEDI

Valoris scriptorum

U Plake ne Ti mer ... PO pse mer t gjith m Qershor e Paskena Daten e Plakjes ...Hajt ne 100 Robo ne bofsh qejf ...

ODISEA

Primus registratum

Gezuar ditelindjen /pf/images/graemlins/rockband.gif
U befsh plak me floke te bardha /pf/images/graemlins/wink.gif
Qofsh gjithmone i lumtur /pf/images/graemlins/wave.gif

Daniel H

Primus registratum

Yyyyy sa pune paskam per te kthyer pergjigje.

Ne rradhe te pare faleminderit te gjitheve, gezime paçi kurdohere.

Po i marre me rradhe tani, shpresoj mos me mbarojne fjalet e mira per secilin deri ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abso te faleminderit. Te njoh pak, por konsiderueshem per te thene qe je cool /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Scorpio rrofsh plako per urimin. Do mundohem te marre nuse me prove /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gruje /pf/images/graemlins/wub.gif a ua kujtove kalamajve qe babi kish ditelindjen apo ua mbajte te fshehte? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrofsh embelsire, pa çka se ne Forum kemi shkembyer edhe replika apo kunder replika gje qe kane qene thjesht muhabete AF-je, por me duhet te pranoj (mqse te njoh prej kohesh) qe ne jeten reale je nje femer e admirueshme dhe e respektueshme /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Çuna hidhni grepat seriozisht tek Nev se s'do zhgenjeheni. (he me qelbesire ta bera mire rekalmen? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Zonjeza me gjemba faleminderit shume. Kur t'ju bjere ndonjehere rruga ne Tirane dhe takoni Geshtenjezen apo Alinos, beni edhe ndonje zile nga EBM te pijme ndonje kafe per qejf dhe jo kos frutash me luleshtrydhe! /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos harro te marresh edhe ate qe ke per krahu /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue, o fytyre gome /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif rrofsh yllo! Edhe ty gjithe te mirat dhe suksese ne jete!

Arco Baleno te faleminderit, miresi per ty!

Dolores faleminderit ta maça! /pf/images/graemlins/smile.gif Suksese ne jete! /pf/images/graemlins/angel.gif

S6T6N6 s'kam qene ne Tirane plako, por me gjithe qejf e leme ndonje dite nga java per birre. Apo nuk do e ndjej mungesen tende tani qe mbaruan puntatat e Wrestling-ut ne Telesport /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Rozalina rrofsh yllo! I paske fut marshin e trete qe nga vendi, por nejse... po ta kesh pas llafin per Nev dhe kalamajte ne rregull je /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pinko une endrra te degjeneruara? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une kam endrra te papame, ç'flet keshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif Te faleminderit shume per urimin dhe te uroj dhe ty jete te lumtur! /pf/images/graemlins/kiss.gif

I erdhi rradha kesaj qe e pata vetem 2 jave te dashur, /pf/images/graemlins/wub.gif se pastaj ma rrembeu Pinku /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sceptic grazie bellezza, suksese ne shkolle dhe ne jete! Mos e vrit fare mendjen per vonesen /pf/images/graemlins/wink.gif

Fantazia te faleminderit per urimin! Qofsh kurdohere e embel si perhera! /pf/images/graemlins/angel.gif

Capuno rrofsh byrazer! Duhet te kesh gjak blu te behesh mbret, ne gjakun e kemi o pe raki rrushi o pe sherbeti bakllavaje /pf/images/graemlins/smile.gif, gjithsesi te faleminderit! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Harapo rrofsh vella! Mbaresi edhe per ty!

Ira te faleminderit Honey /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nje /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe per kartolinen.

Nilso ku ke qene ti vella? Mire je tani? Dje pashe te Ceku Hollanden me Florin tend dhe me tha qe ishe bere top fare pas operacionit! Me behet qejfi per ty! Vetem gezime paç ne vazhdim! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

I erdhi rradha edhe Ted llulles /pf/images/graemlins/laugh.gif. E mor saharosh, vetem 1 jave pas teje kam lind, por s'u bera pijanik si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif Tedo faleminderit vella, qofsh babaxhan si perhera!

Ilia te faleminderit mjeshter. Thuaj u befsh plake me floke nje here, pastaj te mendojme per ngjyren e leshrave /pf/images/graemlins/smile.gif. Gjithsesi mbaresi per ty edhe familjen tende!

Caretaker2 faleminderit, ne gezime ta shperblefsha!

@d@

Primus registratum

Ngoli une per ty /pf/images/graemlins/wub.gif uroj te jesh kenaqur /pf/images/graemlins/kiss.gif Me thoj cik ca dhuratash more ? /pf/images/graemlins/smile.gif

mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif jo vetem qe me bere reklam si burrat /pf/images/graemlins/laugh.gif po me ke perkedhelur ne seder /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Edhe 100 EBM /pf/images/graemlins/wave.gif dhe u befsh plak i mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

/pf/images/graemlins/kiss.gif U befsh 100 vjec dolcissiomo EBM...
Qofsh gjithmone kaq xhentil,dhe i mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif sic je.. /pf/images/graemlins/kiss.gif
Uroj qe pesha te tilla te mos te lodhin aq ,sa te mos jesh me per gje... /pf/images/graemlins/lol.gif
Big%20Money%20Bag.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Yyyyy sa pune paskam per te kthyer pergjigje.

Ne rradhe te pare faleminderit te gjitheve, gezime paçi kurdohere.

Po i marre me rradhe tani, shpresoj mos me mbarojne fjalet e mira per secilin deri ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abso te faleminderit. Te njoh pak, por konsiderueshem per te thene qe je cool /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Scorpio rrofsh plako per urimin. Do mundohem te marre nuse me prove /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gruje /pf/images/graemlins/wub.gif a ua kujtove kalamajve qe babi kish ditelindjen apo ua mbajte te fshehte? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrofsh embelsire, pa çka se ne Forum kemi shkembyer edhe replika apo kunder replika gje qe kane qene thjesht muhabete AF-je, por me duhet te pranoj (mqse te njoh prej kohesh) qe ne jeten reale je nje femer e admirueshme dhe e respektueshme /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Çuna hidhni grepat seriozisht tek Nev se s'do zhgenjeheni. (he me qelbesire ta bera mire rekalmen? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Zonjeza me gjemba faleminderit shume. Kur t'ju bjere ndonjehere rruga ne Tirane dhe takoni Geshtenjezen apo Alinos, beni edhe ndonje zile nga EBM te pijme ndonje kafe per qejf dhe jo kos frutash me luleshtrydhe! /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos harro te marresh edhe ate qe ke per krahu /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue, o fytyre gome /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif rrofsh yllo! Edhe ty gjithe te mirat dhe suksese ne jete!

Arco Baleno te faleminderit, miresi per ty!

Dolores faleminderit ta maça! /pf/images/graemlins/smile.gif Suksese ne jete! /pf/images/graemlins/angel.gif

S6T6N6 s'kam qene ne Tirane plako, por me gjithe qejf e leme ndonje dite nga java per birre. Apo nuk do e ndjej mungesen tende tani qe mbaruan puntatat e Wrestling-ut ne Telesport /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Rozalina rrofsh yllo! I paske fut marshin e trete qe nga vendi, por nejse... po ta kesh pas llafin per Nev dhe kalamajte ne rregull je /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pinko une endrra te degjeneruara? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une kam endrra te papame, ç'flet keshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif Te faleminderit shume per urimin dhe te uroj dhe ty jete te lumtur! /pf/images/graemlins/kiss.gif

I erdhi rradha kesaj qe e pata vetem 2 jave te dashur, /pf/images/graemlins/wub.gif se pastaj ma rrembeu Pinku /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sceptic grazie bellezza, suksese ne shkolle dhe ne jete! Mos e vrit fare mendjen per vonesen /pf/images/graemlins/wink.gif

Fantazia te faleminderit per urimin! Qofsh kurdohere e embel si perhera! /pf/images/graemlins/angel.gif

Capuno rrofsh byrazer! Duhet te kesh gjak blu te behesh mbret, ne gjakun e kemi o pe raki rrushi o pe sherbeti bakllavaje /pf/images/graemlins/smile.gif, gjithsesi te faleminderit! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Harapo rrofsh vella! Mbaresi edhe per ty!

Ira te faleminderit Honey /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nje /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe per kartolinen.

Nilso ku ke qene ti vella? Mire je tani? Dje pashe te Ceku Hollanden me Florin tend dhe me tha qe ishe bere top fare pas operacionit! Me behet qejfi per ty! Vetem gezime paç ne vazhdim! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

I erdhi rradha edhe Ted llulles /pf/images/graemlins/laugh.gif. E mor saharosh, vetem 1 jave pas teje kam lind, por s'u bera pijanik si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif Tedo faleminderit vella, qofsh babaxhan si perhera!

Ilia te faleminderit mjeshter. Thuaj u befsh plake me floke nje here, pastaj te mendojme per ngjyren e leshrave /pf/images/graemlins/smile.gif. Gjithsesi mbaresi per ty edhe familjen tende!

Caretaker2 faleminderit, ne gezime ta shperblefsha!

[/ QUOTE ]

SI SKe pertu me shkrujt tere kte Hartim e Bab... Newo ky dhurate ka mor i pothje t modhe ka gjith shoqnia ... Ca do me teper ne Jete Ky ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Helmth rrofsh per urimin! Te premtoj se nuk do i ngacmoj cupat e fillores kur te behem plak /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Iola qenka urim special ky, te faleminderit. Edhe ty ishallah me biznesin tend se afermi.

Moira me veli shume urimi yt. /pf/images/graemlins/laugh.gif As embelsira e time meje, as tiramisuja e Pinkut nuk me kane embelsuar kaq shume sa fjalet e tua /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrofsh per thesin, ne se mbajta une do jene kolopicat e mi, qe do ma heqin nga dora sa hap e mbyll syte. /pf/images/graemlins/smile.gif

Qofshi kurdohere kaq te mire dhe gojembel! Sado virtuale, perseri zini vend ne jeten time, pak rendesi ka pesha.

Erind

Forumium maestatis

do pikemi birre kur te vij ne tiran. (jo te tymi kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

dhe 100 plot gaz dhe mbaresi! /pf/images/graemlins/smile.gif

irene

Primus registratum

me hileee, robi pergatit per ditl. dy muaj para ndersa ti s flet asnje llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

meqe virtualisht nuk te kam uruar ende dhe me mire vone se kurre : ... dhe 100 !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ca do per dhurate ??? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

minardi

Primus registratum

Edhe 100 EBM ... /pf/images/graemlins/rockband.gif Good luck ...!! /pf/images/graemlins/wave.gif
Sa per dhuraten ,bashkohem me Moiren ,them se po i pate ato i ke te gjitha .. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

alinos

Forumium maestatis

Rrusho,
me fal per vonesen, por s'kam qene e ftillume keto kohe!

U befsh sa te dush ne here tjeter mos shko per piknik vetem me shoket /pf/images/graemlins/winkwink.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Daniel H

Primus registratum

Hej me behet qejfi qe shtohen rradhet me urime, ju faleminderit.

Erso pa dyshim vella qe do pime birre, por behu i gjalle kur te vish! Rrofsh dhe per sms-ne para 5 minutave e pashe.

Iren' leri hilet cupe, ai qe do mban mend /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrofsh gjithsesi, ti e shlyeve me telefonaten.

Torero, te falemidnerit plako! Qofsh i lumtur me gjithe te dashurit e zemres!

Alinos mos e vrit mendjen, s'i ve re ketyre gjerave. Te faleminderit per urimin dhe do ishte ide e lezetshme sikur te mblidheshim ndonje here te gjithe.

Edhe nje here FALEMINDERIT!

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

po un' t'thash kocovat mos me t'a ba publike gomen, ti "ca ka shpija i xjerr fmija" /pf/images/graemlins/tipsy.gif
\ca m'paske uru suksese, m'uro ndoj gja q1 se kam mbrrit un /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif