Re: EBM babuçi ka ditelindjen
Yyyyy sa pune paskam per te kthyer pergjigje.
Ne rradhe te pare faleminderit te gjitheve, gezime paçi kurdohere.
Po i marre me rradhe tani, shpresoj mos me mbarojne fjalet e mira per secilin deri ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif
Abso te faleminderit. Te njoh pak, por konsiderueshem per te thene qe je cool /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Scorpio rrofsh plako per urimin. Do mundohem te marre nuse me prove /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gruje /pf/images/graemlins/wub.gif a ua kujtove kalamajve qe babi kish ditelindjen apo ua mbajte te fshehte? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrofsh embelsire, pa çka se ne Forum kemi shkembyer edhe replika apo kunder replika gje qe kane qene thjesht muhabete AF-je, por me duhet te pranoj (mqse te njoh prej kohesh) qe ne jeten reale je nje femer e admirueshme dhe e respektueshme /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Çuna hidhni grepat seriozisht tek Nev se s'do zhgenjeheni. (he me qelbesire ta bera mire rekalmen? /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Zonjeza me gjemba faleminderit shume. Kur t'ju bjere ndonjehere rruga ne Tirane dhe takoni Geshtenjezen apo Alinos, beni edhe ndonje zile nga EBM te pijme ndonje kafe per qejf dhe jo kos frutash me luleshtrydhe! /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos harro te marresh edhe ate qe ke per krahu /pf/images/graemlins/smile.gif
Blue, o fytyre gome /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif rrofsh yllo! Edhe ty gjithe te mirat dhe suksese ne jete!
Arco Baleno te faleminderit, miresi per ty!
Dolores faleminderit ta maça! /pf/images/graemlins/smile.gif Suksese ne jete! /pf/images/graemlins/angel.gif
S6T6N6 s'kam qene ne Tirane plako, por me gjithe qejf e leme ndonje dite nga java per birre. Apo nuk do e ndjej mungesen tende tani qe mbaruan puntatat e Wrestling-ut ne Telesport /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif
Rozalina rrofsh yllo! I paske fut marshin e trete qe nga vendi, por nejse... po ta kesh pas llafin per Nev dhe kalamajte ne rregull je /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pinko une endrra te degjeneruara? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une kam endrra te papame, ç'flet keshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif Te faleminderit shume per urimin dhe te uroj dhe ty jete te lumtur! /pf/images/graemlins/kiss.gif
I erdhi rradha kesaj qe e pata vetem 2 jave te dashur, /pf/images/graemlins/wub.gif se pastaj ma rrembeu Pinku /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sceptic grazie bellezza, suksese ne shkolle dhe ne jete! Mos e vrit fare mendjen per vonesen /pf/images/graemlins/wink.gif
Fantazia te faleminderit per urimin! Qofsh kurdohere e embel si perhera! /pf/images/graemlins/angel.gif
Capuno rrofsh byrazer! Duhet te kesh gjak blu te behesh mbret, ne gjakun e kemi o pe raki rrushi o pe sherbeti bakllavaje /pf/images/graemlins/smile.gif, gjithsesi te faleminderit! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Harapo rrofsh vella! Mbaresi edhe per ty!
Ira te faleminderit Honey /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nje /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe per kartolinen.
Nilso ku ke qene ti vella? Mire je tani? Dje pashe te Ceku Hollanden me Florin tend dhe me tha qe ishe bere top fare pas operacionit! Me behet qejfi per ty! Vetem gezime paç ne vazhdim! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
I erdhi rradha edhe Ted llulles /pf/images/graemlins/laugh.gif. E mor saharosh, vetem 1 jave pas teje kam lind, por s'u bera pijanik si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif Tedo faleminderit vella, qofsh babaxhan si perhera!
Ilia te faleminderit mjeshter. Thuaj u befsh plake me floke nje here, pastaj te mendojme per ngjyren e leshrave /pf/images/graemlins/smile.gif. Gjithsesi mbaresi per ty edhe familjen tende!
Caretaker2 faleminderit, ne gezime ta shperblefsha!