Nuk ka dite qe une te mos futem ne eBay /pf/images/graemlins/grin.gif
Per mua eshte shume i mire dhe i besueshem...eshte site i kontrolluar...une blej shpesh aty...por vetem brenda vendit ku ndodhem...mua me duket shume i sigurte dhe per me shume siguri une paguaj vetem me chéque...per te mos dhene numrin e kartes se kreditit...Ay ke mundesine te shikosh "shitesin " i cili eshte me pseudonim por ke nje dritare ku shfaqen te dhenat mbi te si edhe mendimet e bleresve te tjere...
Per te blere libra ose CD ose DVD aspak shtrenjte eshte shume i mire... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Jo, nuk eshte nevoja te kesh patjeter karte krediti. Mund te bahet psh edhe duke derdhe shumen e lekve ne poste(ne Itali e kam fjalen, nuk e di ne vendet e tjera).
Sa te sigurta jane asht veshtire t'thuhet. Une di sh raste kur njerez qe une njof kane shitur ne eBay objekte te cilat ishin te prishura qe me perpara. Per kete duhet te shohesh te dhenat dhe precedentet e shitesit.
Shqiperia eshte e diskriminuar nga kjo ane.Ne ebay eshte e veshtire te blesh.Zakonisht kerkojne wire transfer.Gje qe eshte e manipulueshme nga shitesi.
Sherbimi i vetem qe ka siguri te larte eshte PAYPAL dhe nuk mund te perdoret nga shqiptaret.
Si perfundim , me pak me shume rrezit se qytetaret e tjere te botes mund te blejne dhe shqiptaret ne eBay
Po pse PayPal nuk funksionon per Shqiperine, perderisa ketu kane hyre kartat e kreditit (Visa psh) ?
Po kjo menyra e pageses me cek, dmth me transferte bankare?
Po te kesh njerez ne europe psh, mund ti adresosh gjerat per tek ata ?
jo menyra me çek eshte e tille... ti ve shumen e duhur ne çek... nis çekun bashke me fotokopjen e faqes qe permban numrin e artikullit qe ke blere... ne emer te personit qe te shet mallin...pasi ai e fut ne banken e vet te sjell me poste ate qe ti ke blere...
nuk e di pse nuk funksionon PayPal ne Shqiperi...
them se per te blere ne Europe ke mundesi pagese vetem me karte krediti... "carte bleu"...nuk shoh arsye pse nuk mund te dergosh nje pakete jashte vendit ku ti jeton ...ose edhe te marresh...çdo gje funksionon ne lidhje me posten...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shqiperia eshte e diskriminuar nga kjo ane.Ne ebay eshte e veshtire te blesh.Zakonisht kerkojne wire transfer.Gje qe eshte e manipulueshme nga shitesi.
Sherbimi i vetem qe ka siguri te larte eshte PAYPAL dhe nuk mund te perdoret nga shqiptaret.
Si perfundim , me pak me shume rrezit se qytetaret e tjere te botes mund te blejne dhe shqiptaret ne eBay
[/ QUOTE ]
Te lumte docka e vogel /pf/images/graemlins/kiss.gif
ebay me duket gje e sigurt per faktin qe nuk luhet me shuma te medha. personalisht me teper se 30-40 euro nuk do harxhoja kurre, nuk e di te tjeret. dikush qe shet diçka te prishur a ku di une eshte çik si shum per gjynof duke menduar qe do fitosh aq pak. kete e them edhe sepse kam pare ne ebay rob qe shesin rregullisht, dhe jane ne nje fare menyre tregtare te cilet e kane kuptuar qe ja vlen te jesh i rregullt e korrekt sepse biznesi mund te eci.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.