E Thote Dikush Realitetin

EnGrame

Primus registratum
E Thote Dikush Realitetin

Askush!

Ashtu mendoj une se askush asnjehere nuk e thote realitetin ...gjithnje genjejme edhe kete e ndiejme e ndonjehere edhe nuk e ndiejme.

Na ndodhe shpesh tye morrim ndonje vendim mbeshtetut ne genjeshtra e mashtrime,dikur e bejme ate nje realitet para syve te njerzve.

Ketu ne forum te gjithe genjejne(kerkoj falje sepse skam qellimkeq me kete),askush nuk e thote realitetin,rralle dikush ia qellon por prap nga rastesia ...

E kuptoj se nese nuk me kuptoni cka dua te them,eshte dicka normale sepse njeriu njeriun e kupton vetem ateher kur genjen ...cudi apo !!!

Realitet,eshte te thuash: afte,idiot,mashtrues,
servil,i poshter ... atehere nuk te beson kush,sepse atehere je i semur psiqik dhe,ke nevoj per sherim !!

Prap mendoj se e kam gabim ... jo jo, ashtu eshte,i veshtire eshte realiteti perkunder sic e imagjinojne disa(sepse edhe ata i genjen imagjinata)...!!!

gjekec

Primus registratum
Re: E Thote Dikush Realitetin

Takes a lot of balls to call yourself a liar :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

mirdita

Papirus rex
Une per vetem time mendoj se gjithnje e them te verteten sepse nuk genjej ndergjegjja me vret dhe keshtu e flas vetem te verteten :)