E shkuara!

armir hallaci

Primus registratum
E shkuara!

E kaluara ime ka qene e pasur me femra dhe ne pergjithesi e ndjej veten pak fajtor qe jam zene me disa vetem per kapricot e mija,por nje tipar imi eshte qe jam shume sensitiv.Kur jam me te dashuren time ,ne rastorant ne disko ne kinema ose thjesht ne shtepi duke pare televizor nese pikas ndonje vajze qe ka ndonje tipar te njejte me ishet e mija nuk flas me dhe e humbas toruan(une jam tip entuziasti )dhe kjo e vret te dashuren time.Ajo me pyet "-C'te ndodhi, u bere shume i pafjale?" Nuk me pelqen qe ajo te merzitet prej ketyre gjerave, sepse nuk ka te beje me te, por me duhet te shpetoj nga e shkuara.Por si?

<span style="font-style: italic">Shenim: Ky eshte nje forum shqiptar dhe gjuha kryesore eshte shqipja, pervec rasteve qe parashikon rregullorja.</span>

Moulin Rouge

Primus registratum
Re: E shkuara!

Besoj se eshte normale kjo qe te ndodh, nuk je alien...
por nese e do vertet te dashuren aktuale, nese ajo qe vertet do eshte te jesh me te, arrin t'ju japesh ketyre flash-eve nostalgjike rendesine e duhur...dhe e kaluara mbetet e tille, ne rast te kundert, para se te kerkosh keshilla si te heqesh dore nga e kaluara, mbase do te beje mire te pyesje veten pse e kaluara te mundon kaq shume. Pergjigjen e saj e di vetem ti....
rolleyes.gif

Petroninsja

Primus registratum

Tiger e vetmja menyre te shpetosh nga e shkuara eshte nese nderton nje te ardhme sa me te sigurte per veten dhe krejt te ndryshme nga e shkuara.......

ermaliurnick

Primus registratum

per mendimin tim mblidh mendjen se do ngelesh pa gje...duaje shume ate qe ke per krah..dhe harroje te kaluaren..

SweetAngel

Primus registratum

E shkuara i perket te shkuaresh.

Nuk mund te ecesh perpara po qe se kthen vazhdimisht koken prapa.

shqipetare

Primus registratum

O TIGER,QENKE I LEZETSHEM TI.E DI NJE GJE QE EDHE MUA ME KA PAS NDODHUR KJO QE TI SAPO THE DHE NDONJEHRE,THEKSOJ NDONJEHRE ME NDODH EDHE TANI,POR PROBLEMI ESHTE QE DUHET TE VENDOSESH TI TI JAPASH NJE PRERJE NETO TE KALUARES DHE TE JETOSH ATE CKA TE OFRON E TASHMJA,NESE E DO TE DASHUREN QE KE OK,PO NESE TI E MENDON QE NUK ESHTE E DUHURA ATEHERE , GJEJ TE DUHUREN PER MOMENTIN DHE DO TE SHOHESH QE FANTAZMAT E TE SHKUARES DO TE ZHDUKEN SI PER MAGJI.

bite

Primus registratum

po me dukesh fare torollak,me fal qe po ta them
po me pak fjal ti or djal nuk ke gjetur akoma ate qe quhet dashuri
ti ke deshire te dashurosh po s di nga t ja nisesh dhe kjo te con ne konfiuzitet dhe nostalgji
randaj mblidh rripat dhe bej nje reflektim para pasqyres dhe behu koeshient.
te fala Bajroni

ana-b

Primus registratum

Edhe mua me ndodh e njejta gje me ty Tiger sidomos tani qe jam vetem!
Mos u shqeteso!Mendo qe per momentin ke nje njeri perkrah,qe e do dhe te do.Nje njeri qe ja vlen te buzeqeshesh sapo zgjohesh ne mengjez e te therrasesh &quot;jeta eshte e bukur!&quot;.
Nese nuk ja arrin gelltite merzine me nje dopjo konjak!

armir hallaci

Primus registratum

E shkuara nuk harrohet kollaj,sepse po te perpiqesh te mohosh ate do te thote qe ke humbur kohe kot dhe fillon te jesh i pasigurte ne vetvete.UNE MENDOJ TIA LE KOHES SEPSE AJO E ZGJIDH NE MENYRE TE HESHTUR DHE PAKUPTUAR HARRESEN

SweetAngel

Primus registratum

Po jam dakort me ty.

E shkuara nuk harrohet as nuk mohohet. POR nuk duhet lejuar qe te pengoje qe te ecesh perpara.E shkuara ben pjese ne jeten tende, dhe eshte po kaq e rendesishme sa e ardhmja she e tashmja.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

gezohu me te tashmen e lere te kaluaren,se nga pakez gje qe ke do vije koha qe nuk do kesh asgje,athere do hutohesh me shume...

Grenxa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tiger:
[qb] E kaluara ime ka qene e pasur me femra dhe ne pergjithesi e ndjej veten pak fajtor qe jam zene me disa vetem per kapricot e mija,por nje tipar imi eshte qe jam shume sensitiv.Kur jam me te dashuren time ,ne rastorant ne disko ne kinema ose thjesht ne shtepi duke pare televizor nese pikas ndonje vajze qe ka ndonje tipar te njejte me ishet e mija nuk flas me dhe e humbas toruan(une jam tip entuziasti )dhe kjo e vret te dashuren time.Ajo me pyet &quot;-C'te ndodhi, u bere shume i pafjale?&quot; Nuk me pelqen qe ajo te
merzitet prej ketyre gjerave, sepse nuk ka te beje me te, por me duhet te shpetoj nga e shkuara.Por si?

[[/i] [/qb]
Ja pra qe kur vjen nje mom te duhet te paguash per borxhet e se shkuares.
Tani ,ti dashuron nje apo disa ,kete spoe marr dot vesh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ps:Spo flas me gjate se njof dhe une dike ne Uk afersisht me keto te dhena .Sa shume shpresoj te mos jesh ai &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;