E meritojme o njerez...

komino

Valoris scriptorum
Re: E meritojme o njerez...

partite e shumta jane normale kur nuk asnje te mire nder tyre
nuk hane buke partite (edhe financimet nuk dalin nga shteti)

agshi

Primus registratum

gene, me pelqen deshira jote me gjete nje alternative tjeter, po ti ben mire me gjet nji gen te ri e pastaj mendo te bajsh nji parti te re.

zog

Primus registratum

as gje e shumte nuk eshte normale, as kripa as sheqeri, as partite, duhet çdo gje me karar.

politikanet jane horra, kjo eshte e vertet, dhe jo vetem per shqiperine por kudo. problemi eshte qe vetem tek ne ata kane rol drejtus (te pakten ju shpresoni shume prej tyre), ne asnje vend tjeter.
pra ne s'na duhen politikane ne DREJTIM. apo jo! mirepo çfare mund te drejtoje tek ne, duke ditur qe kete se ben ekonomia si tek gjithe vendet e zhvilluara.
une e kam gjete, ky eshte MBRETI. votoni per te.

Qosja e ka gjet te meten historike tonen kur tregon: shqiptaret jane nje popull i VONUAR ne histori. pavaresine e fituam vone, borgjezine vone, komunizmin vone, demokracine vone, te gjitha vone.
per nje here le ta kapim historine me presh ne dore, le te rikrijojme te paren mbreteri te ballkanit ne ket shekull te ri.
bota eshte ne krize identiteti, ajo ka nevoje perseri per FISNIKERI, per MORAL TE LARTE, kete eshte e afte veç nje kaste njerezish ta ofrojne, votoni mbretin.

patjeter nje dite tek ne ai do te vije ne pushtet, por mos ta bejme alla-shqiptarçe me vonese e mbrapa te tjereve si gjithmone, le te tregohemi per te vetmen here te PERSHPEJTUAR ne histori.

a-alket

Primus registratum

une mendoj se zgjidhja nuk duhet kerkuar tek SUPERNJERIU qe do na coje ne token e premtuar. Zgjidhja varet nga problemi, besoj se nuk keni ndonje kundershtim me kete....Tashti detyra qe kemi perpara eshte te percaktojme problemin /pf/images/graemlins/wink.gif Perderisa te gjithe ata qe kemi pasur ne pushtet qe nga 1928 (kjo per kete zogun e gomarit ketu me siper /pf/images/graemlins/wink.gif ) e deri me sot kane abuzuar me pushtetin a nuk do ishte normale qe te mendohej se problemi eshte sasia e pushtetit qe i jepet ekzekutivit shqiptar, (sidomos kur shikon se nuk ka asnje kontroll mbi ekzekutivin..as legal e as politik)??

Une mendoj qe ose te rritet kontrolli ndaj ekzekutivit shqiptar (gje shume e pamundur me opoziten apo sistemin juridik qe kemi sot), ose ti zvogelohet pushteti ketij ekzekutivi....

zog

Primus registratum

biçimsez (nicku jot me frymezon /pf/images/graemlins/wink.gif ) nje xhakete nuk mund ta rinosh duke e kthyer mbrapsht tere jeten ngaqe s'rreziston, vjen nji kohe e duhet e re. po ju me gjyshat "partizane" e gunat me lesh dhie s'keni nga ta dini.

mo su merzit plak, se thashe nuk te rashe. ajo lart qe alegori (jo zagori he), hajt ciao mik!

a-alket

Primus registratum

degjo plak, xhaketa e vjeter ketu je ti. ke nje nevoje te fuqishme per nje bajraktar qe te vendose gjithcka qe ben ti, si te thuash si nje qen qe nuk ekziston dot pa te zotin. Une mendoj se shumica e shqiptareve ka nevoje per pavaresi; pavaresi mendimi, veprimi dhe deshirash. Disa shqiptare ne anen tjeter, si puna jote, kane nevoje per dike qe ti dominoje. Thjesht jeni pakica dhe aq me teper jeni qesharake sepse adhuroni nje dordolec.

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] as gje e shumte nuk eshte normale, as kripa as sheqeri, as partite, duhet çdo gje me karar.

politikanet jane horra, kjo eshte e vertet, dhe jo vetem per shqiperine por kudo. problemi eshte qe vetem tek ne ata kane rol drejtus (te pakten ju shpresoni shume prej tyre), ne asnje vend tjeter.
pra ne s'na duhen politikane ne DREJTIM. apo jo! mirepo çfare mund te drejtoje tek ne, duke ditur qe kete se ben ekonomia si tek gjithe vendet e zhvilluara.
une e kam gjete, ky eshte MBRETI. votoni per te.

Qosja e ka gjet te meten historike tonen kur tregon: shqiptaret jane nje popull i VONUAR ne histori. pavaresine e fituam vone, borgjezine vone, komunizmin vone, demokracine vone, te gjitha vone.
per nje here le ta kapim historine me presh ne dore, le te rikrijojme te paren mbreteri te ballkanit ne ket shekull te ri.
bota eshte ne krize identiteti, ajo ka nevoje perseri per FISNIKERI, per MORAL TE LARTE, kete eshte e afte veç nje kaste njerezish ta ofrojne, votoni mbretin.
[/qb]
Ai mbret qe flet ti zog e humbi shansin e vet kur doli ne '97 si garip i armatosur dhe la nam. Le ta ndihmojme tani te jetoje si shqiptar dhe te marri pronat e veta.

ani ani

Primus registratum

Pa brire ti je mbret,
Pa brire je pasha,
Pa brire eshte dhe moda........

Mbreti - ku mbeti, pa ardh ne qeveri, mendoje pastaj????????????

:devil:

Leopardii

Primus registratum

edhe une jam i mendimit qe ka ikur koha e supernjeriut.
jam i mendimit qe secili duhet te bej detyren e tij si qytetar(duke filluar qe nga hedhja e mbeturinave e deri te pergjegjesia e se kujt ja jep voten sepse me voten e tij te gabuar merr ne qafe veten por edhe te tjeret qe kane votuar per nje person tjeter).
eshte e veshtire , por rruge tjeter nuk ka

ani ani

Primus registratum

A e dini si e mendoj une?

Ne nuk mund te na ndihmoje njeri pa e ndihmuar veten. Ne jemi nje popull dembel dhe qe kemi njemiljone pretendime, sidomos ne vendin tone.

Sikur gjithkush nga ne te punonte me shume e te merrej me pak me llafe e kafera athere mbase dalengadale do te permiresonim diçka.

Pastaj, a me thoni pse shume shqiptare bejne prokopi jashte shtetit? Jo vetem se atje ka qeveri, por sepse punojne nga mengjesi ne darke e sikur kjo te behej edhe ketu do te ishim shume me mire.

:idea: :idea:

Mandi_tjeter

Primus registratum

Sa te mire behen shqiptaret kur jane jashte shtetit. Vetem se ndonjehere u duhet te kthehen ketu dhe pastaj... behen prape siç ishin.

a-alket

Primus registratum

budallenjte dhe kokelopet duhet te mos marrin pjese ne temat qe nuk "marrin vesh".