e kam pak te veshtire ...

John DOE

Primus registratum
e kam pak te veshtire ...

Pershendetje miq. Jam i ri ne kete forum dhe nuk di se si jane procedurat, por do me falni gjithsesi.
kam me te vertete nje problem fizik dhe nuk e di se si do e mireprisni kete po shpresoj qe te mos talleni shume me mua.shpresoj dhe uroj te gjej mirekuptim.
problemi im eshte ky ...une kam nje penis te vogel e per pasoje kjo gje reflekton ne lidhjet e mia.nuk e di nese ndonjeri nga ju ka mundesi te me keshilloje se cfare te bej?ka mjekime per kete?me kane thene per operacion por nuk e di.
edhe nje here shpresoj se te mund te me jepni zgjoidhe per kete.Ju Flm

TheWanderer

Primus registratum
Re: e kam pak te veshtire ...

E para, nga e di ti qe e ke te vogel? Shume njerez mendojne se e kane te vogel, por ndonjehere gabohen...

Sa dyti, nese ke vertete marredhenie qe nuk ecin per shkak te madhesise, perpiqu te permiresohesh ne cilesi, teknike etj.

Ilac apo se c'efekt kane operacionet nuk di...ndaj s'te them dot gje...

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Taman sic thote TheWanderer..
Nga e di ti qe e ke te vogel?
Hajde te ulemi kembekryq e te diskutojme tani,lol

Atehere fillojme
1-Mosha jote?
2-Gjatesia e penisit tend?

Pse ?! - do thuash ti.
Lol
Ja pse,
Fillojme me bebushat meshkuj te cilet qe ne lindje kane nje "zog" 2.4 deri 5.5 cm.Kane rritje te dukshme deri nga mosha 5 vjecare ,e pas kesaj moshe kane rritje te vogel,deri sa godasin pubertetin :p
Pastaja,e fillojne pubertetin me nje madhesi mesatare nja 6 cm derisa "burrerohen" mire (lol) gjate nje periudhe 5 vjecare.Thone qe e arrini pikun ( kulmin dmth ) nga mosha 17 - 18 vjecare :p
1-Pra,mund te jesh ende duke u burreruar,ja pse te pyeta per moshen.
Hmmmm,tani jo vetem qe gjatesia e trashesia ndryshojne nga njeri te tjetri,por ti duhet ta dish besoj se ndryshojne edhe nga rraca ne rrace ;-)
psh
1-Zezaket e kane zogun me gjatesi mesatare 17,5cm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
2-Aziatiket e kane 13,5cm
3-Amerikanet native nja 14,4cm
4-Caucasian e kane 15,8cm
5-e per ta myll,Hispaniket qe e kane nja 15,6cm
whewww se u lodha ,lol
Po mo??
Ah po,
Mund te besh nderhyrje kirurgjikale per ta zgjatur ...te presin ca ligamente aty,lol,edhe ta zgjasin nja 2 - 3cm.. po jane gjera me zarar kto..

Per me shume info,ulemi kembekryq nai seanc tjeter

Mjekimi me bime

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JohnDOE</div><div class="ubbcode-body">Pershendetje miq. Jam i ri ne kete forum dhe nuk di se si jane procedurat, por do me falni gjithsesi.
kam me te vertete nje problem fizik dhe nuk e di se si do e mireprisni kete po shpresoj qe te mos talleni shume me mua.shpresoj dhe uroj te gjej mirekuptim.
problemi im eshte ky ...une kam nje penis te vogel e per pasoje kjo gje reflekton ne lidhjet e mia.nuk e di nese ndonjeri nga ju ka mundesi te me keshilloje se cfare te bej?ka mjekime per kete?me kane thene per operacion por nuk e di.
edhe nje here shpresoj se te mund te me jepni zgjoidhe per kete.Ju Flm </div></div>

Para disa vitesh pata shkruar nje artikull ne lidhje me kete problem...
Shkurtimisht po e perseris:

Ne ish-Jugosllavi Kosova ishte vendi me i pazhvilluar ekonomikisht, kjo politike diktohej nga serbosllavet me qellim qe Shqiptaret te mbesin mbrapa...

Cdo here kur realizohej ndonje projekt njerzit gezoheshin sepse nje numer prej tyre, nder ta edhe shqiptar, gjenin punsim.

At kohe diku ne Kosove inaugurohej nje fabrike per lodra femijesh...gjat fjalimit nga ana e pushtetit komunist, nje plak nderhyn dhe ne vend qe te gezohet (per hapjen e fabrikers) ai filloj te bertas duke thene: Medet per popullin shqiptar, femijt tan tani do te mashtrohen duke luajtur me lodra dhe kan me harrue me lujt me "p...." dhe nuk do te ju rritet e keshtu do te humbim kombin..!

Ne kohet e vjetra (konkretisht ne Egjipt vendi ku eshte formuar Universiteti i par ne bote...) prinderit i dergonin djemt e tyre ne shkolle ne kohen e pubertetit per t'u mesuar me e rrit P.....kjo behej ne menyre te organizuar...

Eshte fakt i pamohueshem qe nje djalosh i moshes 15 deri ne 25 vjec mundet me e zgjat p..... per 3 deri ne 13 cm dhe ket pa operacion vetem me pak ushtrime qe marrin kohe 10 minuta ne dite dhe natyrisht per te qen i sigurt qe cdo gje do te jet ne rregull duhet perdor nje lloj caji (edhe kamomili kryen pune).

Piccolina

Primus registratum

Perse meshkujt kane komplekse te tilla? Ti duhet te kuptosh qe nuk eshte madhesia ajo qe ka rendesi. Eshte menyra sesi e perdor dhe me sa perkushtim e ben ...