E dashur,,,,,,,,,,

ilirjan

Primus registratum
E dashur,,,,,,,,,,

E dashur, pse i vesh kot sytjenat, ku nuk ka gjo aty brenda,,,,

Po ti i dashur,, pse i vesh breket,,,,,,,,,,,,

Alanis

Primus registratum
Re: E dashur,,,,,,,,,,

Mu me pelqejne pjeshket po ketu ne shqiperi jane ca si shtrenjte me thene te drejten

SPORTELISTI

Primus registratum

UNE nuk e di se pjeshket piqen ne te 4 stinet ne shqiperi ,mgjth ha edhe nga ato te eksportit noi here edhe pse nuk jane si ato te vendit kure kane stinen.

SPORTELISTI

Primus registratum

jo mer ca me the .si ere e be ene ate pune ti.po mir mer cun po si i shijo kto pjeshket tina me gjuhe apo me hunde.se une per vete nuk i shijoj dot po si hengra :kiss: :wave:

erisa

Primus registratum

hahahhah une thash cqeka kjo tem ushiqimoresh ne mes te humorit ...hiihi tashi e kuptova per ca u bente fjale

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

tashti te kam kuptuar sportelist ti i hake u vec i shijoj se nuk mund ti ha.uune kame nje vegel te vogel qe i shijoj pjeshkt. po ti mbase han dhe banane.

BISOU

Primus registratum

Pjeshket jane shume te mira dhe te shijshme dhe edhe kur i kujton te shkon goja leng.........
Bananet te mira jane po shume te mira dhe bananet po sa per shije.........eh frut...

S6T6N6

Forumium maestatis

Ne fakt mua me pelqejne kajsite se jane me te vogla, kane dhe me pak push :devil:

RASPUTIN

Primus registratum

Po per shalqirin cmendim do kishit.... ju lutem mos u pergjigjni:
"Chyn trangulli ne kete mes"

Princesha

Primus registratum

Hajde muhabet hajde, shoqi aty flet me metafora ju... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fletrrufeja

Primus registratum

Me thone te verteten ene une vdes per pjesh sidomos kur ato jane te konservume ose komposto

xhoni

Primus registratum

Pjeshka provohet ne fillim nga era.
Po pati nga ajo era...............me vjen per te vjelle dhe nuk haj buke fare pastaj.(che schifo)
Hihihihihihihihi

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Ne fakt mua me pelqejne kajsite se jane me te vogla, kane dhe me pak push :devil: [/qb]
bukur mendoke kasite po pjeshka eshte e ema ke degjuar kengen me mire e ema se e bija o usta murat