E ARDHMJA juaj?!

Shqiptarja

Primus registratum
E ARDHMJA juaj?!

Si e imagjinoni te ardhmen tuaj ju Albforumas?!

Meqenese kushtet (ekonomike,politike, etj.etj.) ne te cilat gjendemi nuk na lejojme te mendojme me me optimizem, megjithate poqese i leme anesh ato, atehere na tregoni se si e imagjinoni te pakten te ardhmen tuaj?!

Nga,
Shqiptarja

Vhs

Primus registratum
Re: E ARDHMJA juaj?!

Te pafundeme , te krijuar ashtu sic e dua vete , me perspektive , me shume miq qe me rrethojne dhe me japin ndihmen e tyre , e shumellojshme , aventura do kete se s'ben , do jete aq e larmishme sepse ky eshte nje nga synimet me te medha qe kam ne jete , lumturia nuk ka shume rendesi , rendesi ka te bej cfare te dua pa i dhen llogari asnjeriu (pervec vetes time ) , me nje fjale cdo gje te jete rreth meje dhe per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

E ardhmja ime dua te jete e ndritur, ne kuptimin, shume e mire, edhe pse nuk kerkoj te jete e shkelqyer, pasi ajo me eshte pak si e paaritshme ne keto rrethana qe gjendemi.

Pike se pari e dua nje pune te sigurte dhe te perhershme, gje qe nuk mund ta kesh ne keto dite te sodit,te kem (krijoj) nje familje te shendoshe, ne kuptimin qe te jemi te nje gjuhe te perbashket,vendoses,...etj, dhe ne fund ate e paramendoj te jete ne shtetin ku jetoj perplot me mirekuptim,paqe dhe dashuri ne mes njerezish ku fjala POLITIKE do ta kishte vendin e saj aty ku duhet e jo aty ku nuk duhet!!!

crazy

Primus registratum

te ardhmen time?ne nje zyre me ceshtjet perpara qe duhen zgjidhur e me xhiro sa nga gjykata ne zyre,sa nga zyra ne gjykate.e lodhshme po te pakten do paguhem mire e te mbaj familjen time,pa me thene burri qe mbylle gojen se po te mbaj me buke.ka me mire?

besim231071

Primus registratum

desha te hap nj teme te tille dhe pashe kete te varrosur.po e ngre pak se meriton vemendje.heshtja juaj do thoshte pesimizem prandaj hidhuni.

Le_Routard

Forumium maestatis

Une si Albforumist e shikoj t'ardhmen time si me qon Administrator /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Une si Albforumist e shikoj t'ardhmen time si me qon Administrator /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje vote e ke nga mu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

un e mendoj te ardhmen duke shit fara lule dielli te dera e spitalit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Rauli, deshiroka me u bo pasanik me hapa te sigurte!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

besim231071

Primus registratum

Per te qene i sinqerte nuk shoh nje te ardhme te ndritur.Deri tani me dukej qe koha punonte per mua.Tani KAM KUPTUAR QE AJO ESHTE NE DISFAVORIN TIM.SHPRESOJ TI RRI NGJITUR,TE MOS E LE TE ME SHKEPUTET(koha).Theme se kjo eshte kryesore ne jete.Shkurt;mendoj se nuk do jem i vonuar.

susana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] un e mendoj te ardhmen duke shit fara lule dielli te dera e spitalit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: sa te jem une aty ne spital s'ta ze njeri vendin :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

:lol: eh mire mire kam rrushin un aty si me nxjerr prej situate... :kiss:

joetisti_

Locus omnem
te bukur. Thone qe 100 vitet e para jane te veshtira, pastaj gjithcka shkon vaj. Dhe une e besoj. E ardhmja do te na buzeqeshe nje dite. Ose nje nate...