Duws@ku ka ditlindjen

romeo

Forumium maestatis
Re: Duws@ku ka ditlindjen

edhe 100 plako

compleanno2_b.gif

durrsakja

Primus registratum

Gesi me fal vlla se nuk e kisha pare temen. U befsh sa vjec te duash dhe qofsh i lumtur.

P.S. mos harro...you have been durrsak-ed /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

LOL Amire Ke 2 vjet qe po me i brime i bi fyllit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

una ket duwsakun se kom iden fare se kush esht dhe emrin sja kom pa noiher se mbase shkru nga ato temat koti po po i boj nji urim se duhet me e pas mir me kta te kryesis. U bofsh aty rrotull ke 100 dhe nji plak i keq nga ato qe ju cajn topat kalamojve /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Qyqa, si e paskam humb ket temen per ditelindjen e ish-burrit tem? :cry:
Gesi, yllo cun si ty zor se gjen m'dynja!
Te du fort fort e vec lumturi te uroj me gjith zemer! /pf/images/graemlins/smile.gif
Muahhhh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

enton

Primus registratum

Gezuar dhe 100 vjet Durrsako qenkemi shoke se me 1 dite diference i paskemi.Huh gabim se bera lajmerimin vete

KESI_USA

Primus registratum

:eek: Geshhhhhhhhhhhhh, sowwyyyyyyyyy, nuk e pash faweeeee, mwuaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/smile.gif u befsh 100 vjec zhemwaaaaa, me fal eee she nuk e dija, LUV... KESI~~ /pf/images/graemlins/laugh.gif

KeKe

Primus registratum

Gesiiiii me shume vonese ky urimi im por besoj se me falet se s'jam futur ne forum prej kohesh... /pf/images/graemlins/frown.gif

Gezuar Ditelindjen, :kiss: U Befsh Sa Vjeç Te Duash, /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe Suksese e Fat Kudo Te Te Çoje Kjo Jete! :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. me ver ikonen se te griva!~ :devil:
p.p.s. te kam xhan!~ :wub:

paçim :wave:

genci#2

Primus registratum

e, duwe?! :wink: un ci fa' 'aso! tante bone 'ose! ce cuni! /pf/images/graemlins/laugh.gif