DUHET APO JO TE NGREJE FLAMURIN GREK??

B

briiigi

Guest
Re: DUHET APO JO TE NGREJE FLAMURIN GREK??

explorer, KUJDES me urrejten qe po shfaq ketu...nuk na nevojiten shfaqje si ato te nje pjese te semure te shoqerise greke.
Here tjeter do te editohet mesazhi yt.
flm per mirkuptimin.
O

kushtrimi

Primus registratum

Sokrati qe eshte grek thote, qeni me kafshoi, por une nuk do te behem si qeni dhe tia kthej ne te njten menyre... Hall Odisese. Ai nuk ka nevoje te ngreje nje flamure, pasi ai qendron me lart se vete ai flamure...perderisa do tia japin ta mbaje nje tjeter qe eshte me id obet se ai... Kjo eshto bota demokratike.

marina s.

Forumium maestatis

dua t'i them z.Ar...bera:BRA.....VO... !po qe fjala per himaren si minoritare,greket te na japin tokat qe na kane marE mos te kerkojne te tjera!!!pastaj....te mos e zgjasin shume se po ju futen asaj pune Te gjithe greket dalin minoritare shqiptare(e kane prejardhjen nga iliret..pra nga NE)RROFTE SHQIPERIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockband: :rockband: :rockband: :lol:

komino

Valoris scriptorum

rrofshin te gjithe popujt e kesaj bote (edhe te tjetre) :thumbsup: po shpresoj qe shqiperia te rroje ca me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

une jam i lindur dhe rritur ne Maqedoni, po kurre nuk e kam ngritur flamurin maqedon, as kur isha nxenesi me i mire ne klase e as ne shkolle.

te jesh nxenesi me i mire dhe te ngresh flamurin grek, serb, maqedon etc., jane gjera krejtesisht te ndryshme.

Altaf

Primus registratum

parakalimet shkollore bëhen në vënde totalitare. fund.

iriqi

Primus registratum

Nuk e kam kuptuar asnjehere dhe nuk e kuptoj as tani gjithe ate zhurme qe eshte bere per kete Odisene qe nuk e paskan lene te mbaka flamurin grek gjate nje parakalimi. Kam lexuar si ketu ne Albforum, por po ashtu edhe ne shtypin shqiptar turli lloj komentesh ndaj kesaj padrejtesie te madhe! Te them te drejten une nuk kuptoj kembenguljen e ketij Odisese dhe disa te tjereve qe e perkrahin, per te mbajtur me domosdo flamurin grek. Kaq shume i pelqeka? Ne rast se eshte nxenes aq i mire, aferim i qofte, por le te kenaqet atehere me deftesen. Perse ka bere gjithe ate zhurme se nuk e kane lene te mbaje me krenari flamurin grek. Mos valle do te behet me grek se grekerit? Ai eshte i huaj ne Greqi, prandaj duhet te jete pak me modest. Flamuri grek u takon grekerve ta ngrene lart, si shqiptareve u takon te ngrene lart dhe te respektojne flamurin e tyre. çfare kerkon ky Odiseja?

Altaf

Primus registratum

gjitë rrëmuja u bë nga mediat greke e jo nga odisea. njerëz janë edhe ata, duan të shesin, por gjëja më interesante është qendrimi i grekëve vet

Uran

Forumium praecox

Shkruajtur më 15 Tetor, 2003 17:34
--------------------------------------------------------------------------------
Karvani prej 5 KM makina eshte nisur sot drejt Himares nga Vlora.Jane bllokuar ne orikum,por kaluan.Tani jane bllokuar ne Qafe Llogara.Ata jane te gjithe me flamuj shqiptare.Kane shkuar te ngrene flamurin shqiptar ne qender te Himares,sepse Himara eshte Shqiptare.
U Lumte vlonjateve
------------------------------------------

Vlore, ZEMRA jone!

beshbossi

Primus registratum

aman me kete Himaren!!!!!!Edhe ne dyqanet e shqiptareve ishin tabela greqisht!!!!Ata vetem shqiptare s'jane!!!!!!

OROSHI

Primus registratum

Nuk jam per ngritjen e flamurit Grek nga ASNJI shqiptar,nderkohe qe ata perdhosin flamurin tone??? :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Përderisa Odisea ka zgjedhur Greqinë për të jetuar atëherë atij i takon ta ngrejë flamurin Grek por duhet gjithmonë të thotë që është SHQIPTAR. Në të njëjtën mënyrë i takon kujtdo Shqiptari të ngrejë flamurin e kujtdo vendi të botës në të cilin ai ka zgjedhur të jetojë qoftë edhe përkohësisht. Kjo tregon kulturë si dhe respekt ndaj vendit që të ka hapur dyert (sidoqoftë).
Urrejtja Shqiptare ndaj sportistëve tradhtarë-shqiptarë ishte për faktin se ata mohuan identitetin e tyre shqiptar dhe jo pse ata përfaqësuan Greqinë në lojrat Olimpike (mgjse në tv Kanadeze u tha nga komentatorët që ata ishin me origjinë Shqiptare)! :thumbsup: