Duan te shesin Drilonin…

Duan te shesin Drilonin…

Mesa duket historia po perseritet. "Mbreti" Nano po don me shit Drilonin, sikur paraardhesi i tij Shen Naumin. E lexova nji artikull ne Gazeten Shekulli 3/09/04 (s'di si me u fut link-un). Asht me te vertete vend i bukur e po m'vjen keq per pogradecaret. Asht me te ardh keq se s'po na lajne asgja ne shqiptareve. M'duket se po na kap nema e Fishtes : "une Shqiptaret do ti nemi…".
cry.gif

StAvRoS

Primus registratum
Re: Duan te shesin Drilonin…

ciao e kam degjuar e une kete muhabet po me duket se do ta privatizoje...dhe nqs eshte keshtu jam shum dakort qe ta marri nje investitor i fuqishem te beje dicka te bukur se shteti nuk eshte ne gjendje ta mbroje e vendi po shkonte drejt shkatrimit se isha sivjet ne vere...shpresoj te behet dicka e bukur dhe e vecante se zona e pog ka shum pak investime edhe pse eshte nje vend shum i bukur!

Bukuroshja

Primus registratum

Po le ta shesin.
Ata a nuk i shiten te gjitha pse mos shesin edhe Drilonin.

teab

Primus registratum

Edhe une lexova nje artikull para disa ditesh ku thuhej se kishte nje problem midis personave qe e kishin blere Drilonin dhe dikujt qe thoshte se ishte pronari i ligjshem i tij..una kam jetuar ne Pogradec dhe se dija qe Driloni paskesh patur pronar...ec e merre vesh kete pune...mgjth shpresoj qe kushdo qe ta marre ne dore te jete i zoti ta rregulloje ate vend per te cilin jemi krenare ne Pogradecaret!
wave.gif