Dua te vizitoj....

Ema

Goddes
Dua te vizitoj....

Kohet e undit me ka hipur nje deshire e madhe per te vizituar vende te reja.

Parathem se edhe vete Shqiperine nuk e njoh te gjithen(pershembull me mungojne disa qytete te jugut dhe ndonje ne veri) do doja te vizitoja Kosoven dhe te gjithe trevat ku banojne shqiptare(jo ato te shperndare neper bote /pf/images/graemlins/smile.gif ),po pervec ketyre kam enderr te shikoj vendet e meposhteme:

1.Nje udhetim me makine duke u nisur nga Meksika,neper Ameriken qendrore ne Amazone duke zbritur poshte neper Patagonia deri ne Token e Zjarrit.
Touri ideal do ishte :
Meksike,Guatemale,El salvador,Honduras,Nicaragua,Costa Rica,Panama,Kolumbi,Brazil(pjesen e brendshme),Peru,Bolivi;Paraguay,Argjentine.

Patagonia-boca-Chimehuin.jpg

patagonia_desieerto1.jpg

Bolivia_Amazonia.jpg

2.
Hungari-Austri-Ceki

hungary-budapest-parlament.jpg

Prague%2520Vitus%2520Cathedral.jpg

3.

Armeni,Turqi,Izrael,Iran,Siri,Jordani,Egjipt

ArmeniaGarni.jpg

Mar_Saba_Monastery_Juda_Desert_Israel.jpg

4.

Guinea Bissau,Sierra Leone /pf/images/graemlins/frown.gif dhe mbase te jetoj ketu ku ka nevoje /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

leone61.jpg

5.
Zelande e Re(per te vdekur ne paqe)

new_zeland.jpg

Odea

Primus registratum
Re: Dua te vizitoj....

Euridice, keto jane vendet qe do te vizitosh apo qe ke vizituar? Ca nga fotot duken sikur i ke shkrepur vete prandaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Al-Punk

Still here

Ju keshilloj te gjitheve te vizitoni patjeter Keln-in. Per mendimin tim, Dom-i i Kelnit eshte objekti me i bukur i mesjetes!

pinkparadise

Forumium maestatis

...konfirmoj...qamet impresjonuse....

(mos me shani talentin eee se e ka fajion aparati /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif )

308jmrr.jpg

juxhoxhjaj

Primus registratum

Une kam deshire te vizitoj ne fillim te korrikut shqiperine e veriut dhe kosoven,maqedonine dmth trojet shqiptare do te ishte teper interesante por nuk e di nese ka ndonje agjensi turistike qe e ofron ne shqiperi

hawk

Primus registratum

Per momentin e vetmja agjensi eshte ajo individuale.
Pra merr buk,djath,qep jo se gjen gjithandej dhe pak lek sa per fugon ose per gomar me qera.Mos harro edhe nji pal çimzzzme lastikut. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ka agjensi te huaja qe "organizojne" udhetime ne disa territore te virgjera shqiptare.Me mire themi inkuadrojne edhe keto territore-mbrekulli natyrore-ne oferten turistike.
Ti duhet te besh nje jave pushime ne Malin e Zi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif,te perzihesh me austriake,prej aty te ofrojne nje udhetim ne Alpet Shqipetare(per shembull).
Absurde...por ky eshte rrealiteti.

juxhoxhjaj

Primus registratum

Nuk do te ishte e interesante te mblidheshin nje grup qe do nijheshin nga albforumi cdo vit dua te them sikur te organizonte albforumi dicka,interesim me siguri duhet te kete te madhe dhe shpenzimet te mbuloheshin nga te gjithe?

Hellena

Primus registratum

Deshire kam ta marr gjithe evropen me Euro Rail ..

Pastaj dua te shkoj ne Los Angeles, California , Las Vegas (Usa):)

Brazil , Cuba , Egjipt .

Po me doli koha pastaj Japoni , Kine ..

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Te doli gjumi ty , /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Hellena

Primus registratum

Un do ti bej realitet ja te shohim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Odea

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Caliente_</div><div class="ubbcode-body">Deshire kam ta marr gjithe evropen me Euro Rail ..

Pastaj dua te shkoj ne Los Angeles, California , Las Vegas (Usa):)

Brazil , Cuba , Egjipt .

Po me doli koha pastaj Japoni , Kine ..

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
</div></div>

Cali, ate idene e Europes me Eurail e kisha une ta beja kete vere po aksident mas aksidenti e beri qe ta shtyj per next year. Wanna join :D?

Hellena

Primus registratum

yesssssssssssss ... sa bukur do ishte te shkonim te dyja ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Odea

Primus registratum

hahaha, sidomos me ato devil tu kercy lol
Ku do ta fillojme? Une them Paris ose Amsterdam pasi kur po kerkoja per bileten keto ishin me te lirat. Dmth, Londra ishte me e lira por Londra do na kushtoje me shume se treni qe atje ne France kushtonte mbi 90 euro. Ju udhetuesit...cfare na keshilloni...vendet per te vizituar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

M

Mortal

Guest

Bileta te lira per studentet mund te gjeni ne:

http://www.statravel.com

Bileten per ne Londer (brenda 2 diteve) e kam blere per 250.00$ ne mes te Korrikut. Great deal.

Personalisht me pelqen natyra: malet, 'rain forests'...Si fillim do te shkoja ne Karpate e me pas ne Nepal. Do kaloja ne Ameriken e Jugut per 'rain forests' dhe nuk do te lija kurre pa vizituar Alasken.

Ema

Goddes

Po me te kisha ik gjithanej une dhe te isha kthy ne itali e?

Hellena

Primus registratum

Se ke atdheun tend .. ska pse te kthehesh ..lol

Shea si e bleve bileten aq ? mos e more ne momentin e fundit ne aeroport kur e ka bere cancel ndonje tjeter ?

O Odeaaa do bejme qef ne e ndjej un .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ... me 500 dollar kanadez per person per 1 muaj i nxjerrim shkumen Evropes ... trasten me vete edhe hopa ...

Le_Routard

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Odea</div><div class="ubbcode-body">hahaha, sidomos me ato devil tu kercy lol
Ku do ta fillojme? Une them Paris ose Amsterdam pasi kur po kerkoja per bileten keto ishin me te lirat. Dmth, Londra ishte me e lira por Londra do na kushtoje me shume se treni qe atje ne France kushtonte mbi 90 euro. Ju udhetuesit...cfare na keshilloni...vendet per te vizituar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif</div></div>

Parisi vizitohet te vere kur te jete i braktisur nga parizjant e kur kinezt te jene neper plazhe. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Eshte periudha e vetme e vitit kur po te maresh metron nuk ngjeshesh si sardelet ne kutin e konservave, dhe kur mund ta shikosh Mona Lizen balle per balle pa u shtyre me bryla. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Mendoj qe vlen edhe per Londren.

Vendet per te vizituar nuk mbarojn ndonjeher, varet se cfare te pelqen ty.

Personalisht do ri-vizitoj Cote d'Azur dhe me kismet kur te behem mbare dua te shkoj i her ne Tibet. Juropi me ka ardh n'maje te hunit. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Edhe Tibeti ne Vere duhet vizituar perndryshe s'te lene turmat e vizitoreve (aktore hollivudi) te shohesh se si rri kembekryq nje prift budist per 5 dite dhe se ben hic cicin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Euridice ke harruar Kilin ne udhetimin tend Amerikano-jugor, thone qe s'ka shoq.