Dua te mesoj 'dua'

Y

Yoga

Guest
Dua te mesoj si behet, cfare thuhet ne nje 'dua', me intereson me sh duaja e femijes per prindin qe nuk jeton. flm.

Megg

Carpe Diem
Dua qe momentet tona te ngrohta familjare te rikthehen ne gjirin e "familjes" time qe esht e perbere vetem prej 1 njeriu tashme,
Dua qe momentet kur isha e nxehur dhe nxjerrja cdo lloj fjale nga goja te kthehen pas dhe ti zevendesoj me fjale te embla e plot dashuri se sot dhe vetem sot kuptoj sa me mungoni dhe pa ju nuk ka shtyse te me jape per te ecur perpara,nuk ka gje qe me shtyn te bej dicka te drejte qe dikush te jete krenar per mua,...
Dua qe prinderit e mi te kthehen ,sdua gje tjeter nga jeta JO ,le te me marri jeta cfaredo gjeje tjeter vetem ate gje te shtrenjte jo,Jo prinderit,jo
ato qe me dhane jete,fryme.ato qe me shume sakrifica me mesuan te dua te fal te harroj te gaboj te korrigjoj mbi te gjitha te jetoj!!!
Nuk dua perjetesi ,,thjesht Dua dike te me kerkoje llogari per gjerat qe bej dhe te me mbeshtesi e te me terheqi vemendjen kur jam gabim...
Thjesht ju dua perjetesisht!
P.S. Yoga e shkrova kete pjese per te te ndihmuar ,po jo se jane ndjenjat e mia sepse prinderit e mi jetojne dhe i dua,,,duhet ti vleresosh dhe ti japesh dashurine e duhur ne kohen e duhur perpara se te jete vertete vone!!!

Y

yoga

Guest
flm per pergjigjen. babai im ka nje vit qe nuk jeton me. dhe kam degjuar qe duaja qe i ben femija ka sh vlere. doja dicka me reale, sado te lutem ai nuk kthehet me. dua te mesoj lutje fetare (islam).
flm. kalofsh dite te kendshme.

Megg

Carpe Diem
flm per pergjigjen. babai im ka nje vit qe nuk jeton me. dhe kam degjuar qe duaja qe i ben femija ka sh vlere. doja dicka me reale, sado te lutem ai nuk kthehet me. dua te mesoj lutje fetare (islam).
flm. kalofsh dite te kendshme.
Ska gje por mesa duket paskam shkruar gabim,,,,deshiron nje 'dua',,,
nuk e di nje te tille por mund te gjesh nje kur'an.
Pac fat dhe me vjen keq per babain tend!!!

Bardhyli00

Forumium maestatis
Ska gje por mesa duket paskam shkruar gabim,,,,deshiron nje 'dua',,,
nuk e di nje te tille por mund te gjesh nje kur'an.
Pac fat dhe me vjen keq per babain tend!!![/quo
o meg ,kush eshte enderra jote ne sirtar,per mendimin tim do te ishe prefekte si psikologe ,mendoje nje here si ide

Megg

Carpe Diem
Do e mendoj ,po ky profesion eshte rezerve dhe me shoqeron gjithnje ...:)
Dmth nuk eshte ne sirtar:)