Dua te largohem nga stafi

Status
Not open for further replies.

DarkBlonde

Valoris scriptorum
Pershendetje per te gjithe,pa e zgjatur shume kerkoj te largohem nga stafi!!
Ne pergjithesi nuk jam tip qe merzitem se cka thone te tjeret, ama kur dicka behet e tepert, nuk durohet!!
Kam 10 dite ne staf dhe sa here qe hyj ne chat me vijne lloj lloj ofendimesh, fjale te renda e kercenime qe nuk i perkasin natyres sime, dhe ndjehem keq kur shoh se ka aq shume urrejtje mes shqiptareve te Kosoves dhe Shqiperise.
Une dua te cek qe si tip nuk me intereson nga je por kush je dhe sa njerezor je,sepse kombesia,feja,raca,mosha,gjinia skane asnje rendesi per mua nese ti nuk je NJERI! Dhe me gojen plote e them troc se ndjej mjerim kur shoh sa shqiptare shpifin,ofendojne,kercenojne nje femer(pa asnje arsye) qe mund te ishte motra,nena,vajza e tyre.

Gjithashtu dua te them se me anetarin qe me ka shtuar ne staf nuk kam asnje lidhje, thjesht kisha muhabet te mire me te, ishte njeri qe me ka rrespektuar gjithmone dhe asnjehere skam marr nga ai ndonje fjale qe do me bente te ndjehesha keq edhe pse tani ai nuk me flet me sepse refuzova te takohem me te,dhe e kuptoj.
Por prap mbetet miku im me i vecant i chatit.

Ps: Mesohuni si te silleni me nje femer!!

Ju uroj cdo te mire :)

Your_KinGelb

Primus registratum
Pershendetje per te gjithe,pa e zgjatur shume kerkoj te largohem nga stafi!!
Ne pergjithesi nuk jam tip qe merzitem se cka thone te tjeret, ama kur dicka behet e tepert, nuk durohet!!
Kam 10 dite ne staf dhe sa here qe hyj ne chat me vijne lloj lloj ofendimesh, fjale te renda e kercenime qe nuk i perkasin natyres sime, dhe ndjehem keq kur shoh se ka aq shume urrejtje mes shqiptareve te Kosoves dhe Shqiperise.
Une dua te cek qe si tip nuk me intereson nga je por kush je dhe sa njerezor je,sepse kombesia,feja,raca,mosha,gjinia skane asnje rendesi per mua nese ti nuk je NJERI! Dhe me gojen plote e them troc se ndjej mjerim kur shoh sa shqiptare shpifin,ofendojne,kercenojne nje femer(pa asnje arsye) qe mund te ishte motra,nena,vajza e tyre.

Gjithashtu dua te them se me anetarin qe me ka shtuar ne staf nuk kam asnje lidhje, thjesht kisha muhabet te mire me te, ishte njeri qe me ka rrespektuar gjithmone dhe asnjehere skam marr nga ai ndonje fjale qe do me bente te ndjehesha keq edhe pse tani ai nuk me flet me sepse refuzova te takohem me te,dhe e kuptoj.
Por prap mbetet miku im me i vecant i chatit.

Ps: Mesohuni si te silleni me nje femer!!

Ju uroj cdo te mire :)
Me vjen keq qe po largohesh per disa tipa qe nuk din te respektojne...ne kte rast nje femer... Me vjen vertet shum keq qe ke vendosur me u largu nga stafi... Ishte bukur te kishim ty ne staf per aq koh sa qendrova edhe pse nga ana jon si sop mbajme pergjisi qe ndoshta nuk te ofrum sadopak mbeshtetjen ton...
Nese vertet ke vendosur te largohesh nga stafi te uroj gjith te mira...

Tironci

Forumium praecox
Nje sqarim per te gjithe per ato qe jan te trash dhe nuk kuptojne cfar ka desh vertet ajo te thot, mos merrni anen negative ska lidhje fare me sop as founder as me nje thjesht ka lidhje me ca kafsh qe sillen ne chat qe rrin e shajn e ofendojne dhe zdin te flasin si njerz dhe te tregojn respekte ndaj nje femre,,,, por te vlersojne dhe te respektojne...!!

DarkBlonde

Valoris scriptorum
Pershendetje per te gjithe, e shoh se e paskeni keqkuptuar ate qe kam dashur te them...
Ankesa ime ska qene per sop,as per aop, po per disa usera te thjeshte qe kush e di se cfare kane menduar, dhe sigurisht se nje femer si puna ime nuk mund ti duroje disa ofendime qe as nuk e dija se mund ti perdorte nje qenie njerezore.
Sa i perket atij qe me ka fut ne staf une e kam cekur qe e kam mik te mire,dhe shkaku i miqesise me ka fut ne staf jo se kisha lidhje, sepse ofendimet u nisen nga momenti qe hyra ne staf dhe prandaj edhe desha ta sqaroj ne postimin me lart.

Ps- kjo s'vlen per sop e per aop ;)

Tema mund te mbyllet :)

Status
Not open for further replies.