Dua birre dhe gra

assassino26

Primus registratum
Dua birre dhe gra

I frymezuar nga tema Dua burre dhe gra,po hap kte temen tjeter
Dua birre dhe gra
Une per vete s'kam nevoje per burra,prandaj ne vend te burrave dua birre.Kurse per gra,se mohoj,kam nevoje te domosdoshme :devil:
Kush si une ka nevoje per birra dhe per gra,te sjelle birrat se grate vijne vete

I love new york

Primus registratum
Re: Dua birre dhe gra

Peshko si t'ja bej une tani me ket temen e re qe ke hap ti? Nje teme per pijet ku futen dhe birrat egziston " klubi i pjaneceve" po edhe nje teme ne kerkim te "grave dhe burrave" egziston gjithashtu. tashi me thuj ti mu sikur te morrim nga nje llaf per cdo teme dhe ti bashkojme te bojme nje teme te re, do beheshe nami e s'do kishte ven per temat e reja me verte :idea:
tashi me jep nje mendim ti mu, si t'ja bej une /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

T'veshtire shume e ke me ja gjet zgjidhjen muhabetit Helena...Se qe thu ti,une menoj qe Birra edhe gruja ne bashkepunim me njona tjetren,si femerore qe jane bashkarisht,vecorisht kane lidhje me temat qe the ti,por jo bashkarisht.Ke parasysh ti.Kur une kerkoj birre edhe femer nuk jam alkolist,qe te futem te ajo tema e alkolit.Gjithashtu s'jam as duke kerku gru si ke tema e burrave edhe e grave.
Tashi se di si ta shpjegoj me te nderlikume se kaq,po ti shif e boj vete.Po t'u mush menja futi i dry te modh se se vras menjen Turi fare.
:kiss: Eshte kenaqsi te te kycen tema nga goca si puna jote

I love new york

Primus registratum

papapapaap vallaj ne dilem jam per Zotin
ec po e lej iher te shofim si dso shkoj nja dy diote pastaj shofim e bojm /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave: :thumbsup:

hot

Hotgirl

una du birre ne burre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

domethone sipas peshkatarit je ne teme te gabume se ktu ka vetem birre dhe gra

prandaj i them una qe me ka fut ne bela, 'di ca me bo me ket temen /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

mo mthuj qe duhet me hap noj teme una per birre dhe nore /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

excately
verteton my point /pf/images/graemlins/smile.gif :book:
hec se po e lej ene sot ta shofim si do shkoje, neser ka munci te myllet, se Peshku cun i zgjut nuk thote gjo, se e kupton vete :wave:

Guest

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] una du birre ne burre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shprehja esh du burr ne shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmoen mrapsh i thu e dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

o Peshkoooooooo lere emr te mbylli ato duja e te leri kete tem /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse une vetme gra dua se per birat sma ndihen hiç :kiss:

lir

Primus registratum

me thone te drejten helena kjo tema eshte teme e goditme... me shishe birre /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
Ketu tregohen ndjenjat e verteta te mashkllit, tregohet sa te thjeshte jemi ne, vec dume nje femer, qe te jete aq e mire sa te na japi nje birre pa na thone " hec re dreq se te o bo barku si derr /pf/images/graemlins/laugh.gif ", ndersa ne jemi ul ne kolltuk e shofim nje ndeshje.....
Tani ju mund te hapni nje teme si psh: " burri qe degjon ca thua ti(per femrat)" ku ju te tregoni se per cfare keni nevoje /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga A-Fox:
[qb]
[qb] una du birre ne burre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shprehja esh du burr ne shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmoen mrapsh i thu e dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ti ri drruq perher muve do mkorrigjosh eee :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

Kjo tema qeka tamam per nje anetar tonin...qe e ka thon me perpara qe donte birre se grun e kishte...e di vete ai!!!

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga A-Fox:
[qb]
Shprehja esh du burr ne shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmoen mrapsh i thu e dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ti ri drruq perher muve do mkorrigjosh eee :tipsy: [/qb]
epo ti gjithmone ben te njejtin gabim prandaj :lol:

dolce_vita

Primus registratum

une du birr edhe bur /pf/images/graemlins/laugh.gif
burrrrrrr desha me thone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso grate e di se i ke qef, por ene pijanec s'e dijsha qe qenke bo /pf/images/graemlins/tongue.gif