DORA QË VRAU TAHIR ZEMEN !!!!!!!!

bengu

Primus registratum
Re: DORA QË VRAU TAHIR ZEMEN !!!!!!!!

<span style="font-weight: bold">Marre nga:</span> www.trepca.net

<span style="font-weight: bold">Hashim Thaçi : Do të luftoj me ty Tahir Zemaj si me shka, me ty dhe njësitë tua ! </span>

Jam larguar dhe pas tre ditësh më kanë ftuar në fshatin Bardhaniq për t'I vazhduar bisedimet në lidhje me këtë komandë. Unë kam shkuar me të gjithë kolegët e mi. Detyrën e komandantit të Brigadës së tretë, pas emërimit të Shemsedin Çekut në detyrën e Ndihmës Komandantit për Mbrojtjen territoriale, e kryente Musa Gjakova. Pas revistës me brigadën dhe raportimit të komandantit të saj Gjakova, kemi filluar bisedimet. Rexhep selimi që ishte prezentuar si Inspektor Gjeneral i Ushtrisë së kosovës, kishte nënshkruar një dekret, ku vendi im me atë të ramush haredinajt ishin ndryshuar. Pra Ramushi komandant ndërsa unë zëvëndësi i tij.

Të gjithë njerëzit e tyre ishin ngritur në përgjegjësira ndërsa tanët ishin ulur ose hequr fare. Përderisa bëhej fjalë drejtëpërdrejtë për mua, kam thënë se nuik kisha kurrfarë kundërshtimi nëse Komandanti i Shtabit Suprem, apo Kryeministri i Kosovës e urdhërojnë një gjë të tillë, unë si ushtarak zbatoja vetëm urdhërat. Kanë ndërprerë takimin dhe me telefon kanë thirruar Zotni Ahmet Krasniqin dhe për rreth një orë në prezencën time të Thaçit dhe Rexhep selimit, kolonel Krasniqi nuk ka pranuar. Ai u ka thënë atyre se ata po shkelin një marrëveshje dhe se nuk mund të zëvëndsonin Tahir Zemën.

<span style="font-weight: bold">Përpara se ta mbaronte bisedën me Kolonel Krasniqin, Thaqi i ka thënë telefon : &quot;Me ty shumë shpejt do ta kryej misionin &quot; dhe ka filluar të shajë. (Në këtë moment Tahir Zemaj hap një parantezë dhe shton : Është fakt se Hashim Thaçi, një natë para se të vritej Kolonel Krasniqi, takohet dhe flen në Tiranë në banesën e Ibrahim Kelmendit, ky person është i përmendur jo rrallë në histori të ndyra atentatesha kundër figurave nacionaliste shqiptare. Zemaj pyet : Çfarë misioni do ta kryente Thaçi kundër Kolonel Krasniqit ?! A thua është thjeshtë rastësi prezenca e tij në Tiranë një ditë para vrasjes së Krasniqit dhe takimi i Thaçit me Kelmendin ?! </span>

Sigurisht që përgjigjen e pyetjeve të tilla mund ta japë deri në fund vetëm drejtësia, e cila vonon por nuk harron !) Ata e kanë mbyllur dikur telefonin dhe më janë drejtuar mua, tekstualisht dhe personalisht Hashim Thaçi : <span style="font-weight: bold">&quot; Do të luftoj me ty Tahir Zemaj si me shka, me ty dhe me njësitë tua !&quot;.</span> Pushka top t'u bëftë i thashë veç po të them që është mirë të merremi vesh, se <span style="font-weight: bold"> unë jam i gatshëm të luftoj veç kundër shkieve, qoftë edhe nën komandën tënde.</span> Unë nuk mund t'i tradhtoj eprorët e mi sa herë më del rasti, se kështu do të tradhtoja edhe ty nesër. Prandaj, merruni vesh dhe ejani ta luftojmë shkaun njëherë. Atë &quot;dekretin e tyre&quot; nuk e mora.

I kam thënë Ramushit të ngrihej e të fliste, &quot;ti e di shumë mirë si mendon rrafshi i Dukagjinit, ti e di se sa probleme do të kemi me komandimin e forcave në këtë rajon. Pasi njerëzit do të respektojnë vetëm marrëveshjen e 20 gushtit. Ramushi u ngrit dhe tha se ai &quot;nuk dinte asgjë, se të tjerët e kishin vendosur&quot;, e kishte fjalën për Shtabin e Përgjithshëm. Atij në fakt po i pëlqente vendimi i tyre.

Deri në ato momente ai i zbatonte urdhërat luftarake që i kishte marrë nga komanda e përbashkët. U larguam. Ata mbetën në Jabllanicë, pa mundur të qajnë në drejtim të Drenicës. Pas dy ditësh kanë kërkuar ndihmë prej meje. Ramushi nëpërmjet një korrieri më ka kërkuar që t'i dërgoja një njësi në ndihmë për të përballuar ofensivën që i qe vërsulur asaj zone.

Kam dërguar një njësi nën komandën e Haxhi Imerajt, i cili ka luftuar dhe kontribuar me sa ka mundur për t'i mbrojtur ato fshatra. Ai ka mbetur i bllokuar në luftime tri ditë dhe veç më vonë ka mundur të tërhiqet, bashkë me një pjesë të brigadës së Musa Gjakovës, matëherë kur është tërhequr edhe Ramushi në Bjeshkët e Nemuna dhe ka kaluar kufirin për në Shqipëri. Sigurisht kjo situatë pasigurie ka pasur pasoja, por ne jemi mobilizuar që me luftë dhe rezistencë ta dëshmonim përkushtimin tonë ndajqytetarëve të Kosovës. Pas rënies së rekës së Keqe dhe fshatrave përreth ofensiva u shtri në drejtim të fshatrave të Gjakovës dhe Lugut të Baranit.

nardi71

Primus registratum

Sa i përket vlerësimeve për politiken e shqipëris, gaboheni shum Nardi, aq shum gaboheni, sa do vijë një kohë që do të pendoheni.

Sjam gjeni melesin,se kisha as per ironi dhe te caj gjoksin dhe te hap zemren per te treguar se ajo qe kem shkruar eshte c' besoj dhe ndiej,Duke qene se kam nje pervoje jetesore te llogaritshme,duke qene se ne jeten e njeriut eshte fat te marre pjese ne transformime madhore te shoqwerise dhe kur ne keto transformime ke qene aktiv,duke e pare shqiperine e djeshme me syte e sotem dhe te neserm,duke pare edhe shqiperine e djeshme me syte e se djeshmesh bindja ime se socialkomunizmi i vjetr dhe i ri ishte fatkeqsia me e madhe qe i ra persiper shqipatrise eshte me afer te drejtes absolute.
Fakti qe ti me pak fiale rreshtohesh nen skaudrone politike qe kane perfaqesuar obskurantizmin nacional me ben te mendoj se nese ske nje pervoje te shkurter politike ne shqiperi duket ke njohuri te ngushtuar mbi te,Pse smund te besoj kurresesi qe nga vendi nga ti vjen te mos kesht ne shpirt traditen per te dashur,dhe per tu vene ne sherbim te me te mires qe mund ti vije shqiptarise.
Por kjo teme nuk eshte hapur per kete qellim keshtu qe ne tema te tjera do ballafaqohemi me analiza,dhe te uroj shendet
Po e mbyll duke ju referuar nje pershendetjeje ne hindisht-Namasda-qe do te thote respekt per gjithesine qe mbeshtete mbi ty-une do te shprehesha te pershendes ne hindisht por per nje pjese te gjithesise qe mbeshtete mbi ty ate qe je shqipatr se fatkeqesisht kam pershtypjen qe ne idete e tua kane shtrat nje amalgame conceptesh qe fillon nga komunizmi dhe perfundon te socialmafiozizmi,ciao

Iliri

Primus registratum

Nuk ja kam idene se kush eshte Tahir Zema por te kendosh per atentatet, dhe ti besh ato si forme te zgjelljeve te problemeve, ajo eshte absurde. Ne duhet te zhvillojme ligjet, dhe gjykatat, me te cilat njerezit mund te denohen pasi te jene provuar ne gjygj si fajtore per krimet e tyre.

Melesini

Primus registratum

I nderuari Ilir
Jam plotësisht dakord me ju, por në një vend ku mungojnë Gjukatat ose ato janë të një anshme, atëher , me siguri se vetgjukimi do të marë përmasa aq sa ka sot në Kosovë.
Gjykatat e instaluara në Kosovë, po dënojnë luftëtarët dhe Komandantët e UÇK-ës, duke u bazuar në dëshmi të njerëzve ordiner të cilët gjat kohës së luftës kan qenë bashkpunëtor të okupatorit.
Unë e kuptoj plotësisht mllefin që shpreh Gjini në shkrimin e tij, i cili pa e ditur se kush mund të jetë atentatori, e quan atë Avni Rrustem.
Nëse në Kosovë do të ishte instaluar qeveria e dalë nga lufta , dhe të ishte njohur ndërkombëtarisht, atëher drejtësia do të thoshte fjalën e saj për ç'do rast.
Unë kam mendimin se , më së paku kanë qenë të interesuara për këtë vrasje partitë, të cilat kanë dalur nga lufta, sepse po ta analisosh në qetësi, ato në këto momenta , duan që të përmirësojnë imazhin e tyre.
Për këtë vrasje ka dy alternativa të mundshme.
E para, mendoj se këtë atentat e ka kryer sërbia për të shkaktuar konfuzion në Kosovë, dhe për tja mundësuar njeriut të tyre që të ket argumente për të sulmuar njerëzit të cilët udhëhoqën luftën.
Dhe si mundësi të dytë, këtë vrasje e kanë kryer vet klanet brenda radhëve të LDK-ës , për arsye karriere.
Koha do të bëj të sajen, dhe nëse nuk do të thuhet, po së paku do të kuptohet se kushe e ka kryer.

receli

Primus registratum

Deri tani nuk dihet ne publik kush jane vrasesit e Tahir Zemajt.
Mirpo dihet dicka tjeter.
Tahir Zemaj ka qene per shume kohe objekt sulmi i Shtypit(gazetave) te PDK (Partise se Thaqit).
Ne faqet e ketij shtypi eshte shkruar shume kunder Tahir Zemajt. Mbas ketyre fushatave rezulton dhe vrasja e Tahirit.
E njejta gje ka ndodhur me Ahmet Krasniqin, ish minister i Qeverise Bukoshit.
Shtypi i Thaqit e sulmoi ate nji kohe te gjate dhe nji dite ai u vra.
Po keshtu ndodhi me Komandant Drinin. edhe ai u vra.
Populli di qe:
Thaqi ka sulmuar me kercenime direkte dhe indirekte qofte Ahmet Krasniqin, qofte Tahir Zemajn. Per kete ka deshmitare.
Gjithashtu deshmitare ka dhe per vrasjen e Komandant Drinit. Rezulton se vrases te tije jane njerez te paguar nga Gjenerali i TMK-se Sali Veseli, shok i Thaqit dhe Fatmir Limajt.
Pra cdo gje flet se vrasjet ne Kosove kryhen nga nji dore.
Kjo dore eshte shtabi i PDK.
A eshte Qosja kreu i ketij shtabi a Demaci a vet Thaqi a Xhavit Haliti kjo nuk ka fort rendesi.
Pra cdo vrasje ne Kosove eshte piketuar me pare ne propoganden e Partise se Thaqit.
Nje nga te dalluarit ne kete propogande eshte Ernest Luma.
Leri rrenat ti &quot;melesin&quot; demagogu.

Melesini

Primus registratum

Hej Guri!!!!

Unë nuk ju kam ofenduar, por kam shprehur mendimet e mia, dhe nuk besoj se në raste të tilla njerëzit quhen <span style="font-weight: bold">Demagog</span>
Unë nuk kam mundësi të thallohem më në detaje, por për aq njohuri sa unë kam, kam ardhur në përfundim se Zemaj ,ka qenë një ekspert i përgaditur në akademin serbe për luftë speciale.
Aq pak kontakte që unë kam pasur me vllëzërit Kosovar, kam arritur të kuptoj se në Kosovë egzistojnë dy rryma :
Njëra rrymë eshtë krahu i luftës, ata të cilët me luftën e tyre arritën që të çlirojnë Kosovën, dhe ky krah është përkrahur e përkrahet nga Amerika.Ky krah i tëri është i orjentuar nga Shqipëria dhe mardhanjet e tyre në përgjithësi me shtetin amë janë shumë korrekte. Në këtë anë bëjnë pjesë figurat më eminente të Kosovës, të cilat janë të dëshmuara shumë kohë më parë, dhe kanë paguar me rinin e tyre përpjekjet për çlirimin e Kosovës. Aty jan të rrjeshtuara dhe intelektualët më të aftë që ka Kosova.
Krahu tjetër , pacifistët të cilët në të kaluaren kanë qenë përsona të cilët kanë gëzuar të gjitha previlegjet e pushtuesve, kanë qenë nëpër pozita kyçe si në Ushtri, Polici, administratë dhe në LKK(LIDHJA KOMUNISTE E KOSOVËS), një rrymë i përfaqsuar nga një njeri me të kaluar të dyshimt siç është Ibrahim Rugova.
ky krah , përkrahet nga Europa e cila hapur është kundër Bashkimit të Shqipëris, dhe është e interesuar që të krijohet Konfederata e re Jugosllave në të cilën do të merrte pjesë dhe Kosova me simbolet e ndryshme nga ato të Shqipëris. Këta njerëz , çdo ditë bëjnë propagandë kundër shtetit amë Shqipëris, dhe nuk pranojnë asnjë kontakt me përfaqsues të shtetit amë.
Ç'do mendje e shëndoshë, vetëm pak nëse ka interes, dhe fillon të gjykojë në bazë të të dhënave që afron ky realitet, nuk është e vështirë të dalloj Kombëtaren nga ajo që është antikombëtare

receli

Primus registratum

rrymat e rrymzat i dime o Melo sini

Disa e njohin keshtu Tahir Zemajn.

&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;
Krimet s&amp;#8217;mbulohen me krime

Shkruan: Sefedin Krasniqi

Kush merret sado pak me shkrime, e di sa vështirë është të qiten në letër kujtimet e një gëzimi. Edhe më vështirë të një dasme. E si të shkruhen atëherë kujtimet, për një njeri, pas vdekjes tij nga një vrasje mizore? Si të shkruhen kujtimet për një njeri që e ke njohur ndryshe nga ata që për katër vjet rresht përgaditen publikun për vrasjen e tij. Për vrasjen e madhe me breshëri plumbash, të kalibrit të madh. Çdo vrasje është krim, por kur ajo lajmërohet e proklamohet me vite të tëra e trash krimin. Bëhet edhe më tragjike kur tentohet të mbulohen krimet me krime, për të cilat drejtësia e ka thënë fjalën e vet. Vrasjes me atentat kundër komandantit Tahir Zemaj, të datës 04 janar 2003, i kanë parapri edhe disa tentimatentate tjera. Ato nisën ditën kur komandanti u betua para flamurit kombëtar se do të luftojë për çlirimin e Kosovës nga ushtria e Millosheviqit. Kur e goditën kriminelët në gushtin e vitit 2002, pasi nuk qëllova në Kosovë, i telefonova për t&amp;#8217;ia lehtësuar dhimbjet e plagëve, për aq sa mund të lehtësohen dhimbjet me fjalë. Pas disa dite u takuam në Prishtinë. Takimi qe i shkurtër. Megjithatë, nuk u durova pa i thënë; komandant ti ke bër shumë për çlirimin e Kosovës, edhe në liri po bënë shumë për mundjen e frikës, por po merrte pak. Shumë pak ! Sepse, edhe atë ditë kishte qenë vetëm me Hasan Zemajn dhe me një person tjetër që emri tash nuk më kujtohet. Jo, me të birin Enisin nuk ishte. Me të mbaruar këto fjalë, u përshëndetëm. Sikur t&amp;#8217;a kisha ditur që ky do të jetë takimi jonë i fundit do të hallashtisesha duke i thënë të m&amp;#8217;i bëj t&amp;#8217;fala Bacës Ahmet. T&amp;#8217;i thotë që e kam kuptuar se, « rruga për liri qenka e gjatë dhe krejt labirint ».

Si u njoha me komandant Tahir Zemajn?

Gjatë Luftës për çlirimin e Kosovës të viteve 1998/99, sidomos pas mbarimit të saj, nuk kam besuar se shumë lidhje të vjetra mes miqësh do të shkëputen aq rrëmbyeshëm, e shumë të tjera do të lindin.
Me Komandantin Tahir Zemajn gjatë luftës kemi komunikuar indirekt. Fati e deshti të takohemi dhe të njihemi më mirë pas mbarimit të saj. Këtë takim e kam pritur me kurreshtje të madhe. Për komandantin, tashmë, kishin shkruar në mënyrë shumë denigruese gazeta e agjensi të ndryshme lajmesh, që për redaktorë e gazetarë kanë enveristët më të regjur dhe më të pamshirshëm të Kosovës. Të tjerë gazetarë e gazeta kishin shkruar ndryshe, për trimëritë e tij prej komandanti e çlirimtari. Imazhin e vërtetë për komandant Zemajn i krijova kur ish-ministrin i Mbrojtjes, Ahmet Krasniqin, e dëgjoja se si fliste me pietet të lartë për te, për hyrjen e tij në luftë, për profesionalizmin e tij në mbrojtjen e Llukës, për udhëhëqjen e Betejes së Loxhës, për kazermen e Prapaçanit. Shkurt për trimëritë që kishte treguar në Rrafshin e Dukagjinit duke luftuar kriminelët e Millosheviqit.
Çdo gjë do të përfundonte këtu, sikur komandanti i Zonës Operative të Dukagjinit, Tahir Zemaj, pas luftës t&amp;#8217;a kishte mbyllur gojën për t&amp;#8217;i lënë gjakhumbur ushtarët që ia kishin vrarë, siç thoshte ai, me tradhëti pas shpine. Sikur t&amp;#8217;i kishte lënë në harresë dëshmorët e Betejës së Loxhës. Sikur të mos i kishte ndie në shpirt vuajtjet e ushtarëve të brigadës &amp;#8222;Mërgimi&amp;#8220;. Sikur t&amp;#8217;a kishte sharë eprorin e tij Ahmet Krasniqin, ashtu siç kanë bërë të tjerë për një leckë, për një gojë bukë. Por, ja që komandanti foli dhe tha të kundërtën. Denoncoi krimin në shumë intervista dhe në dy librat e tij të titulluara, &quot;Kështu foli Tahir Zemaj&quot;, vëllimi I dhe II.
Komandant Zemaj ka lënë pra dy libra, deshmitë e të cilave do t&amp;#8217;a mundin heshtjen e dhunshme, që një ditë mund t&amp;#8217;a pllakosë Kosovën që terrori i kuq enverist po mundohet t&amp;#8217;ia përgadis. Rrëfimet e tij për luftën nuk janë përralla fantastike. Janë rrëfime të veçanta, të përjetuar fizikisht e shpirtërisht. Kur them shpirtërisht, më kujtohen emocionet e komandantit kur fliste për ushtarët dhe eprorët të rënë dëshmorë, apo për dredhitë dhe kërcënimet, që përveç luftës me serbët, i kishin ardhur nga taborri i atyre, të cilët pretendonin se kishin vulën për çlirimin e Kosovës. Të gjitha i ka thënë në mënyrë kronologjike dhe perfekte siç i ka hije një komandanti. Ai i ka vënë vulën mrojtjes së Llukës, Betejës së Loxhes, shpëtimit të 60000 civilëve në Rrafshin e Dukagjinit. Jam thellësisht i bindur se sa herë të flitet për këto beteja e të mos përmendet emri i komandantit Tahir Zemajt, është njësoj sikur të thuhet: Zot ka, por Zotit s&amp;#8217;i besoj. Pra, ja pse e vranë komandant Tahir Zemajn! Për t&amp;#8217;ia vjedhur famën e çlirimtarit. E vranë për t&amp;#8217;ia mbyllur gojën, por le t&amp;#8217;a dinë se i kanë hapur njëqind gojë tjera.

Historia e Brigadës &quot;Mërgimi&quot;

Shumë tronditëse është historia e dhimbshme e Brigadës &amp;#8220;Mërgimi&amp;#8221;. Lufta sjell humbje dhe tragjedi. Kur ato t&amp;#8217;i shkakton armiku përballohen më lehtë. Por kur t&amp;#8217;i kurdisin ata që ua ke shpëtuar jetën, siç ka dëshmuar komandant Tahir Zemaj, ajo është tragjedi e veçantë. Dihet botërisht se brigada &amp;#8220;Mergimi&amp;#8221; ishte më e përgaditura: si me ushtarë edhe me teknikë luftarake e moderne. Për herë të parë para gjithë botës, me proçesverbal të nënshkruar, komandant Zemaj ka dëshmuar për armatimin që ka disponuar ajo brigadë dhe çfarë ndodhi me atë armatim. Veç kësaj, një zot e di sa lexues janë neveritur kur kanë lexuar se si forcat shqiptare të Shqipërisë së Fatos Nanos e kishin rrethuar Brigadën &amp;#8220;Mërgimi&amp;#8221; të UÇK-ës për t&amp;#8217;a çarmatosur, për t&amp;#8217;a poshtruar. Por kjo nuk është e tëra! Fatin tragjik që ka pësuar kjo brigadë gjatë rrugëtimit nëpër Shqipëri, sidomos pas hyrjes së saj në Kosovë, është shumë trishtues.
Një skenë të ngjajshme trishtuese, siç e ka përshkruar edhe komandanti Zemaj, e kam parë me sytë e mi në Pejë, në afërsi të ish-shtëpisë së mallrave. Kjo ka ndodhur vetëm pak ditë pasi kanë hyrë forcat e NATO-s në Kosovë. Nga një kamion i ndalur në rrugën kryesore, në pikë të ditës, zbritnin ushtarë me shenjën e UÇK-ës në ballë, të cilët shaheshin, çarmatoseshin dhe maltretoheshin, nga ushtarë po të UÇK-ës. Të dy palët flisnin shqip. Çfarë tmerri! Duke parë këtë skenë makabre, nuk munda pa e pyetur një njeri, ç&amp;#8217;po ndodhte? Pasi rrudhi krihtë më tha: &quot;Kanë ardhur këta të Drenicës, e po i çarmatosin tradhëtarët e Kosharës&quot;.
Më vonë e kuptova realitetin; as nuk ishte UÇK e Drenicës që maltretonte e as ushtarët e maltretuar nuk ishin të Koshares. Kuptova se lufta po hynte në drejtimin prej ku kthim mrapa s&amp;#8217;ka, pa vrasje politike për pushtet. Dhe vrasjet vazhduan, herë me ritëm më të shpejtë, herë më të ngadalshëm, herë vritej një e herë më shumë veta, herë komandantë të UÇK-së herë politikanë, por gjithmonë sipas listave të zeza, të përgaditura gjatë luftës. Edhe komandantin Tahir Zemaj, të birin e tij Enisin dhe kusheririn, kryetarin e FR të LDK-së së Deçanit, i vranë ata që Komandanti Zemaj ua ka shpëtuar jetën me ushtarët e vet. I kishte shpëtuar kur ishin gjetur në rrethim të hekurt nga forcat serbe. Çka të thuhet tjetër, veçse vrasje sipas radhës së shkronjave të alfabetit. Sa shumë shkronja ka edhe ky alfabeti jonë!?&amp;#8230;
Komandantit Tahir Zemaj, djalit ti Enisit dhe kusheririt Hasanit, u qoftë i lehtë dheu i Kososvës! Ai dhé që e çliroi vetë komandant Zemaj për gjeneratatë e ardhshme, për fëmijët e bukurë të Kosovës!

(Autori i shkrimit eshte bashkautor i librit &quot;Kështu foli Tahir Zemaj&quot;)

&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;&quot;

Melesini

Primus registratum

Eh mor Guralec!!!!

Ata të cilët e njohim ashtu, nuk jan tjetër pos ish bashkëpunëtor në veprimtari kriminale, ose qiliminj që sapo kan filluar karrieren gazetareske, dhe përdorin këtë rast për tu bër të njohur.
Trimëria e një Komandanti vlerësohet nga betejat që ka udhëhequr e jo nga Dezertimet që ka bërë.
Sa i përket Brigadës që ju përmendni, ajo është udhëhequr nga Komandant të vërtetë, të cilët kishin ideal Lirinë, dhe ja kthyen shpnen tradhëtarit Zema, dhe sot n një pjesë e tyre jan në radhët e TMK/ës.
I nderuari Guralec, do tju sygjeroja që të imformoheni më mirë, dhe të prirur nga aspekti kombëtar, nga njerëz të cilët janë përleshur dhëmb për dhëmbë me Zemën.
Përsonii cili ka kryer aktet e vjedhjes me Zemen, dhe i cili ka mbajtur denimin e shqiptuar nga gjykata Gjermane Jeton në Dresden, dhe në detaje më ka spjeguar për planet që bënte Zema për vjedhje , dhe i kryenin bashk. Gjat këtij tregimi nuk kam qen i vetëm , por kam dhe dy dëshmitar të tjerë.
zEMA KA QENË NJË HAJDUT ORDINER në Gjermani.

Një fjalë popullore thot:
&quot;GUR , GUR BËHET KALAJA&quot;
Por guraleca , guraleca bëhet ndoshta zhavor!!!!

T

tini

Guest

TI O SHQIPËTAR QË VRAVE TAHIR ZEMËN, ME SIGURI E DI SE I KE BËRË NJË SHËRBIM TË MADHË QËSHTJES KOMBËTARE.

TI O AVNI RRUSTEM !!!!!, DO TË JESH NJË HERO , TANI PËR TANI I HESHTUR, POR ME KALIMIN E KOHËS DË TË JESH NJERIU I NJË SHËRBIMI TË MADH.

TI ME SIGURI QË E DI SE KRIM QË KA BËRË TAHIR ZEMA, NJERIU QË VRAU REXHEP MALËN E NUHI BERISHEN, ËSHTË SHUM I MADH PËR KOMBIN.

TI ME SIGURI QË KE NDJERË NJË LEHTËSIM NË ZEMËR E NË SHPIRTË, KURË E KE PARË TË VDEKUR ATË KRIMINEL ME PËRMASA BOTËRORE.

TI ME SIGURI QË I KE DITUR TË GJITHA PLANET QË KISHTE KRIMINELI GJAT LUFTËS, KUR PRETENDONTE QË SI KOLONA E PESTË, TË SHKATËRRONTE NGA BRENDA UÇK-ën.

TI O HERO I PA NJOHUR, APO JU O HERONJ TË PA NJOHUR, SI DIKUR AVNI RRUSTEMIT, POPULLI NUK DO TË VONOJ E TJU KËNDOJË KËNGË.

KUSH E VRAU, KUSH E VRAU
KUSH E VRAU TAHIR TRADHTARNË

UNË E VRAVA, UNË E VARVA
UNË E VRAVA , MASKARANË

SE DESHI, TË SHKATROJ VATANË!!

O JU QË VLERËSONI KRIMINELËT, O JU QË DERDHNI LOT PËR TË, TURPI I HISTORIS DO TË BIJ MBI JU.

O REXHEP ELEZËR , E JU KLYSHËR BUSHTRASH, ME TAHIR TRADHËTARIN VLLEZËR, NUK DO TË VONOJË SHUMË DHE TURPI DO TË RËNDOJ MBI JU , AI TURPË DO TJU PËRCJELLË TËR JETËN TUAJ, SEPSE NË GJDO VENDË TË BOTËS TRADHËTIT E INSTALUARA KANË QËNË TË PËRKOHSHME, ASHTU SIQ DO TË JETË E PËRKOHSHME DHE PRESIDENCA JUAJ , ME KLYSHËR BUSHTRASH SERBE.

MBI JU DO TË BIE MALLKIMI I TË GJITHA NËNAVE QË BIJTË , DHE TË DASHURIT E TYRE I DHANË PËR LIRINË E KOSOVËS.

O JU ELEZËR TË MALLKUAR , QË FJOLORIN DHE GJUHEN E BUKUR SHQIPË , E NDYNI ME ATO SE Ç'FAR JU ZHGARRAVISNI.

O JU TË MALLKUAR, QË IDETË TUAJA PËRHAPIN VETËM HELM , HELM I CILI KA HELMUAR MENDJET E SHUM NJERËZVE NAIV.

O JU MISTERIOZ, TREGONI MISTERET TUAJA, KUJT I SHËRBENI.

POR NUK ËSHTË E VËSHTIRË TË KUPTOHET, ASHTU SI TAHIR ZEMA , ISH OFICIER KARRIERE NË USHTRIN SERBE, EDHE JU TË NJEJTIN PADRON I SHËRBENI.

FORCA E DREJTËSIS KOMBËTARE, DO TË BIE MBI TË GJITHË ATA ,TË CILËT VEPROJNË KUNDËR INTERESAVE KOMBËTARE.

P

pleqnar

Guest

TI O SHQIPËTAR QË VRAVE TAHIR ZEMËN, ME SIGURI E DI SE I KE BËRË NJË SHËRBIM TË MADHË QËSHTJES KOMBËTARE.

TI O AVNI RRUSTEM !!!!!, DO TË JESH NJË HERO , TANI PËR TANI I HESHTUR, POR ME KALIMIN E KOHËS DË TË JESH NJERIU I NJË SHËRBIMI TË MADH.

TI ME SIGURI QË E DI SE KRIM QË KA BËRË TAHIR ZEMA, NJERIU QË VRAU REXHEP MALËN E NUHI BERISHEN, ËSHTË SHUM I MADH PËR KOMBIN.

TI ME SIGURI QË KE NDJERË NJË LEHTËSIM NË ZEMËR E NË SHPIRTË, KURË E KE PARË TË VDEKUR ATË KRIMINEL ME PËRMASA BOTËRORE.

TI ME SIGURI QË I KE DITUR TË GJITHA PLANET QË KISHTE KRIMINELI GJAT LUFTËS, KUR PRETENDONTE QË SI KOLONA E PESTË, TË SHKATËRRONTE NGA BRENDA UÇK-ën.

TI O HERO I PA NJOHUR, APO JU O HERONJ TË PA NJOHUR, SI DIKUR AVNI RRUSTEMIT, POPULLI NUK DO TË VONOJ E TJU KËNDOJË KËNGË.

KUSH E VRAU, KUSH E VRAU
KUSH E VRAU TAHIR TRADHTARNË

UNË E VRAVA, UNË E VARVA
UNË E VRAVA , MASKARANË

SE DESHI, TË SHKATROJ VATANË!!

O JU QË VLERËSONI KRIMINELËT, O JU QË DERDHNI LOT PËR TË, TURPI I HISTORIS DO TË BIJ MBI JU.

O REXHEP ELEZËR , E JU KLYSHËR BUSHTRASH, ME TAHIR TRADHËTARIN VLLEZËR, NUK DO TË VONOJË SHUMË DHE TURPI DO TË RËNDOJ MBI JU , AI TURPË DO TJU PËRCJELLË TËR JETËN TUAJ, SEPSE NË GJDO VENDË TË BOTËS TRADHËTIT E INSTALUARA KANË QËNË TË PËRKOHSHME, ASHTU SIQ DO TË JETË E PËRKOHSHME DHE PRESIDENCA JUAJ , ME KLYSHËR BUSHTRASH SERBE.

MBI JU DO TË BIE MALLKIMI I TË GJITHA NËNAVE QË BIJTË , DHE TË DASHURIT E TYRE I DHANË PËR LIRINË E KOSOVËS.

O JU ELEZËR TË MALLKUAR , QË FJOLORIN DHE GJUHEN E BUKUR SHQIPË , E NDYNI ME ATO SE Ç'FAR JU ZHGARRAVISNI.

O JU TË MALLKUAR, QË IDETË TUAJA PËRHAPIN VETËM HELM , HELM I CILI KA HELMUAR MENDJET E SHUM NJERËZVE NAIV.

O JU MISTERIOZ, TREGONI MISTERET TUAJA, KUJT I SHËRBENI.

POR NUK ËSHTË E VËSHTIRË TË KUPTOHET, ASHTU SI TAHIR ZEMA , ISH OFICIER KARRIERE NË USHTRIN SERBE, EDHE JU TË NJEJTIN PADRON I SHËRBENI.
ti nuk ki gjak shqiptari se ni tahir eka bo nona nuk bon mo ishkreti spat perkon te lufton
per ata si i qesin flamurin kosovs me 6 yje njgyra tegabelve

FORCA E DREJTËSIS KOMBËTARE, DO TË BIE MBI TË GJITHË ATA ,TË CILËT VEPROJNË KUNDËR INTERESAVE KOMBËTARE.