Dolores

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Gezuar Dolores

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">E shof q1 hap pas hapi, kondra po i afrohet i shoqnie te ngushte me Will-in /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Kondre blloko PM se e ke te ngribe qe do te mushet tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

Eh interneti, na afro me gjithë botën. Thuaj shyqyr që kemi Kanadanë që na largon prap /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

MLK, un jam i hapur në mendime dhe liberal. Gjithkush bën çi teket, mjafton që larg meje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif .

Will, gusto nuk kanë veç gayt mor bir. Gayt vetëm përdorin më shumë ngjyrat dhe kjo ka spjegimin e vet shkencor.

50% e femrave dhe 10% e meshkujve kanë nga një kon të katërt në përbërjen e syrit (pjesa tjetër kanë tre - kuq, jeshil, blu - ose më pak). Tani po të shikosh me kujdes, ky 10% i meshkujve i përgjigjet pak a shumë edhe raportit të gay. Po ka edhe nanji që mund të ket shpëtu nga gayizmi ose ta ket synin e stërvit.

Tashti ti mos u muno me e mor vesh se te kush grup hyj un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif .

Dolke, mos i lexo ti kto. Ups, duhet ta kisha shkrujt n'fillim të shkrimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ne vend te mereni me shume llafe ..me mire pini nga nji gote ose nga nji shishe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
pi_drinks_470_470x352.jpg

Ja dhe pipzat ku i keni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
sponsor%20drinkshoppe.jpg

Dolores

Primus registratum

Faleminderit te gjitheve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ..sherrxhinjte jashte teme se dergova ato bodigarded e mij me breke tu bejne peshk /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Lets party /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

VasqueChampagneEtainSupport_G.jpg
strawberry.jpg
gourmettruffles-l.jpg

edhe ne fund per qetesi totale

big_joint.jpg

MLK

Primus registratum

Osht mush tema me Hjena, kush t'kapi i pari nonji shishe a çokollate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif i rrasin i "gezuar" ketu e dun me i ron qylit masnej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Lulu, t'isha une nevenin tat si pranojsha hiç urimet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

Dolores

Primus registratum

Atij te Kondres nuk i them dot jo....nuk mundem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Ate te kondres, harroje se e ka mberthy Will-i /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

gurax

Pan ignoramus

Rock'n'Roll-ja ben feste. Uhuuu..

E di une ca te ben derman ty, dhe kush ti ngre qimet perpjete kur te te kendojne "Happy birthday to you". Keta ktu:

pinkFloyd.jpg

Gezuar per shume vjet dhe edhe 100 te tjera edhe me shume se kaq. Never stop rock-n-rollin', many know how to say it, you're among the few who know how to do it. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

oh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif arent u the sweetest me mua .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

sa mashkull i bukur ka qene ky David Gilmori more amani....grrrrrrrrrrr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...o dole...me forcoi nazhi me te thone edhe 100....se sdoja...

nejse tani qe jam ktu po ta them...Por thjeshte po te vija ne djeni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

hajt edhe 100 edhe suksese /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

personazh

Valoris scriptorum

robo, gjonat ne grup jan te mirpritme ke dolja. futu ne ti ke miksi shijeve. kripa dhe piperi jan te zonme me kohe, ka ngel dafina, rozmarina dhe nenexhiku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

Uuuuu tough love edhe ginger...my fav /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif.../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif...me mungojne buzet e tua te kuqe pink /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif