do ti besoni partnerit per....

Sara

Primus registratum
do ti besoni partnerit per....

te marre pilulen kontraceptive?? Shkencetaret jane duke krijuar piulen kontraceptive per meshkuj,por sa femra do ti besojne partnerit ta marri ate rregullisht?? Dhe sa meshkuj do te ishin te kenaqur te bejne dicka qe femrat kane bere me vite??

Re: do ti besoni partnerit per....

Kam degjuar qe kontraceptivi eshte ne forme injeksioni,keshtu qe mjafton ta marresh me te mira nje dite dhe je e siguruar per nje muaj( me sa mbaj mend une)... /pf/images/graemlins/wink.gif Qe meshkujt jane frikacake ndaj gjilperave dihet... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,por duke u ndeshur perballe me "burrerine"...them se do t'a benin b***-en....(zemren) gure nje dite ne muaj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Une nuk do t'i besoja megjithese me ka ardhur ne maje te hundes duke u kujdesur gjithmone vete per kete pune...

E kujt ja ka qejfi te dendet me hormone me gjithe pasojat qe sjell (mbipeshe, nervozitet per te mos folur per tumore etj. etj.)

E diskutova njehere kete pune me burrin tim te dashur dhe u tmerrua, kujtoi se po i beja ndonje sabotim dhe do t'i mpiheshin spermatozoidet e tij te dashur pergjithmone. Ehh, se ha une ate ko*e ulliri :devil: tha!!

alinos

Forumium maestatis

ky eshte nje vendim dy-palesh, asnje nga ne nuk mund te thote: Un po, un jo!

Personalisht do i sygjeroja te bllokonte tubat, me shpresen se do zgjidhte te merrte pilulen si alternative me pak "djallezore" /pf/images/graemlins/tongue.gif

kapedani

Primus registratum

I besoj ore qe çke me te.Plaka ime si me te si pa te njelloj eshte.

anabella

Primus registratum

Sa do ti besosh partenerit per te marre pilulen kontraceptive, po te doje ai..ta hedh kur te duash.Ashtu si dhe me femren. :angel: