Do kthehen ne Shqiperi emigrantet ?
a doni me shum shqiperin apo vendet e tjera ne bot
a doni me shum shqiperin apo vendet e tjera ne bot
Nuk i duam, por fatkeqesisht per veten te pakten. Kemi ndertuar jeten ketej. Kjo nuk thote te duash me pak Shqiperine , perkundrazi ...Por as te humbesh bukurine e vendeve te tjera qe ndihmojne.Fillimisht postuar nga pace&love:
[qb]a doni me shum shqiperin apo vendet e tjera ne bot[/qb]
stela rritu edhe içik dhe pastaj lejoji vetes ti pergjigjesh keshtu unicornitFillimisht postuar nga stela:
[qb]ti mo unicorn qeke fare. ai qe eshe shqipetar asnjehere nuk e thote ate fjale(pervec teje). une jam 16 vjece dhe them se nje dite do te kthehem ne shqiperi. fundja fundit atje kam familjen. nga vjen ti nga hena?[/qb]
------------------------------------------------------------------------Fillimisht postuar nga pace&love:
[qb]a doni me shum shqiperin apo vendet e tjera ne bot[/qb]
nga ato 1000 euro ne muaj qe merr TIFillimisht postuar nga edda:
[qb]stela rritu edhe içik dhe pastaj lejoji vetes ti pergjigjesh keshtu unicornit[qb][/qb]
Te gjithe e duam ate vend sepse atje kemi lindur, atje kemi njerez qe na duan dhe shumica prej nesh atje jane dikushi. megjithate te kthehesh do te thote vetevrasje ne kete kohe. Une ketu marr 2.000.000 lira ne muaj qe me dalin per te honger, per tu veshur, per te bere qejf dhe per te kursyer ama po te kthehem ne shqiperi rroga me e larte qe mund te marr eshte 150.000 apo 200.000 dhe me çmimet qe jane atje sdo me dalin as per te hanger dhe jo me per qejf e per tu vesh. [/qb]