Djemte dhe ndjenjat!

ciroku

Primus registratum
Djemte dhe ndjenjat!

Pse kane djemte shume problem te tregojne se edhe ata kane ndjenja?? ... Pse vetem mundohen me e shfaq dhe me e tregu veten sikur s dine gje, ose sikur nuk vuajne/
Normale eshte kur ndahesh prej femres se edhe djemte vuajne sikurse femrat... prej kujt kini frike....Hapeni zemren... Tregoni cka ndieni...

S

Scorpion

Guest
Re: Djemte dhe ndjenjat!

Dashuria per nje djale eshte dicka qe nis si nje loje pastaj vazhdojne ndjenjat e verteta dhe kur nje mashkull bie me shpirt ne dashuri... Por ne fillim ne meshkujt sillemi mire e te bejme te kuptosh se te duam por ne fakt nuk eshte e vertete. Ne e themi shume kollaj fjalen "te dua". Ne jemi me te ftohte si natyre dhe e kemi me te lehte te gjejme zevendesuese. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Ta them une zemer. Ti vetem lexo edhe per sqarime te metejshme ne tirane me ke mua ke blloku /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si ta them une ty ylliiiii...... Hmmmmm shiko ketu. me shif ne sy ndersa flas qe te me kuptosh me mire.
Shpirti duam apo nuk duam une edhe ti mashkulli eshte icik fare me superior se femrat te pakten ne lidhje me ndjenjat. Dmth nuk dashuron aq shume sa femrat.
Por ta dish se neqoftese ty te vjen 1 mashkull edhe te ulet ne gjunje te shpreh ndjenjat qe ka per ty te te lutet te te pergjerohet te te thot qe nuk jeton dot asnje cast pa ty, te te degjoj ty per cdo gje, te bej vetem ate qe thua ti, te vij e te qaj para shoqeve te tua per dashurine qe ka per ty, SI MENDON A QUHET MASHKULL KY ?????
Vet natyra e vajzave shqiptare eshte qe e duan mashkullin superior ta ken vend mbeshtetjeje te ndihen te mbrojtura ne krahet e tij e nuk i duan vajzat meshkujt lice qe te rrije nga 1000 here ne sekond duke te cuar zile /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te gjith meshkujt qe kam pare qe ja shprehnin shume ndjenjen te dashures kan perfunduar te vetmuar edhe kan vuajtur shume si lice sepse femrat e kan ne natyre te jen pak perfituse edhe duke pasur nje njeri qe i do fillojn abuzojn pakez fare duke e lene te vetmuar sepse e dine shume mire qe te nesermen ai perseri do vije para deres se shpise me grupin e kitaristave duke bere serenate /pf/images/graemlins/laugh.gif . Por mbasi vjen 1 dite e bukur edhe ne naten me hene te plote mungon grupi cucurrok me kitare nuk kendon posht dritares se vajzes ajo fillon e ndjen mungesen e djalit /pf/images/graemlins/frown.gif .(sa keq) e pastaj dashur pa dashur fillon vajza e kendon me vete.
Me vjen shume keq qe po ta them por meshkujt nuk jan ashtu si mendon ti qe. kan frike nga te shprehurit e dashurise ndaj 1 femre. meshkujt kan frike sepse ajo femra nuk di cdo te thot te duhet nga nje mashkull. sepse te gjitha jeni rritur me ate mentalitetin qe burri te jep vetem buk te that edhe dru. KAQ
Per me teper informacion ta thash anej nga blloku me gjen se qeke tironce. kur te vish ne vere kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dashuria per nje djale eshte dicka qe nis si nje loje pastaj vazhdojne ndjenjat e verteta dhe kur nje mashkull bie me shpirt ne dashuri... Por ne fillim ne meshkujt sillemi mire e te bejme te kuptosh se te duam por ne fakt nuk eshte e vertete. Ne e themi shume kollaj fjalen "te dua". Ne jemi me te ftohte si natyre dhe e kemi me te lehte te gjejme zevendesuese. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
scorpion flit per veten ne qofte se ti tallesh me femrat turp te kesh dhe i genjen me nje fjale te dua pernjehere dhe ato e hajne meiher sikur ti ke ra mrena me ato /pf/images/graemlins/wink.gif
vallaj une grus time te dua i kom thone mas 9 muajsh te tjerave skisha nevoje se ma kane thone vete dhe une i pergjigjesha edhe une te kom xhan /pf/images/graemlins/smile.gifte thuash te dua nje personi per mua eshte gjeja me e rendesishme ne jete sepse duhet tja thuash personit te duhur . ky eshte mendimi im

@d@

Primus registratum

...Kjo gje ju ndodh dhe femrave (sepse mendojne shume per ndjenjat dhe kan frike ti tregojne) tek meshkujt kjo dukuri theksohet me teper, por shkaqet jane krejt te ndyshme.. Meiner Meinung nach, ata nuk ju kushtojne kohe ndjenjave (dm.th s'dine te mendojne) por jo se s'duan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. nuk mbaj pergjegjsi mbi cfare kam shkruajtur /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ore Thug Life sa shpejt ndjehesh i pergjithesuar ti mer, ate qe shkrova se kisha per ty mor djale, une thashe ate qe mendoja, s'jemi te gjithe njesoj.

Nev mos e dridh shume ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

popkin

Forumium praecox

elonora po cfare done me dite se pote tregoje une
akeme ndinja po fiksime po dome fera sigurishte
pralla te vjetra po
po neve kemi nje gje se nuke mbyllim deren

besim231071

Primus registratum

Jo,jo rrofsh,se e di qe"cauchemar" do me rezervoje. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alban bala

Primus registratum

djemt dhe ndjenjat ????

pse kan ndjenja keta ??? /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

pse moj ça jane djemte shkembinj gje

pinkparadise

Forumium maestatis

shkembinj do ishte mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

por jane zhavorr /pf/images/graemlins/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

shkembinj do ishte mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

por jane zhavorr /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
ahahahahahahahahaah /pf/images/graemlins/lol.gif

edhe ket se kisha ngju noj here...amà me pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Meshkujt kane ndjenja plot, por nuk e ndjejne te nevojshme t'i konkretizojne duke i shprehur dhe diskutuar gjithe kohes /pf/images/graemlins/smile.gif

Femrat nga ana tjeter e kane te nevojshme qe dikush tjeter t'ja konkretizoje keto ndjenja, si nje shoqe ose i dashuri etj. Leje pastaj qe ato jane ne gjendje te krijojne mardhenje shpirterore edhe me kepucet e tyre.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Meshkujt kane ndjenja plot, por nuk e ndjejne te nevojshme t'i konkretizojne duke i shprehur dhe diskutuar gjithe kohes /pf/images/graemlins/smile.gif

Femrat nga ana tjeter e kane te nevojshme qe dikush tjeter t'ja konkretizoje keto ndjenja, si nje shoqe ose i dashuri etj. Leje pastaj qe ato jane ne gjendje te krijojne mardhenje shpirterore edhe me kepucet e tyre.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ku eshte interesi te kesh ndjenja e mos ti shprehesh???
qellimi eshte ta ndjesh veten te dashur, si me fjale ashtu edhe me akte, nese nuk e ndjen aty ka nje problem.

mos flasim per rastet kur i humbet njerzit (ne ket raste te dashuren) edhe pastaj e ndjen veten keq sepse nuk ja shprehje aq sa duhet dashurin.

nuk them cdo minute, po te pakten cdo dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

femrat jan me te ndjeshme, edhe ndonjeher e shprehin shum, por me mire shum se sa pak fare .

TranofiljA

Primus registratum

e ku eshte interesi te kesh ndjenja e mos ti shprehesh??? qellimi eshte ta ndjesh veten te dashur, si me fjale ashtu edhe me akte, nese nuk e ndjen aty ka nje problem.

[/ QUOTE ]

Une nuk them te mos i shprehesh, por sipas temes po diskutohet "sasia" e ndjenjave qe kane meshkujt dhe femrat ne nje mardhenie....ku thuhet qe meshkujt kane me pak. Une nuk bashkohem me kete fakt...sepse sasia po matet ne varesi te te shprehurit. /pf/images/graemlins/smile.gif

femrat jan me te ndjeshme,

[/ QUOTE ]

jo mi, ato jane me llafazane (me kuptim te mire ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif)