djema?

ersjada

Primus registratum
djema?

djema perse mbani 2 ose 3 te dashura paralel? nuk eshte njesoj 1 apo..............???

Goca

Primus registratum
Re: djema?

Ngaqe s`jane te zotet te mbajne njeren ashtu sic duhet, mbajne 2 ose 3 nga nje cike secilen...

hatchet harry

Primus registratum

well,fu... me,mbahen 2-3-4-... femra paralel,ne seri,ne kolone,ne rresht,sepse s'mund te kesh(per fat te keq)200-300-400-... perihere.pikesynimi eshte,natyrisht,te bosh i xhiro(te pakten)me cdo gorgeous woman qe ma len. ... i wanna fight or **** ,love or kill!

hatchet harry

Primus registratum

pikesynimi im ashtu si i cdo cuni tjeter normal with big brave bollocks eshte qe te arrije momenti te mos boj gjo tjeter vecse ha,pi,q... .

Goca

Primus registratum

Vleresoj thellesine e mendimit tend , megjithese pak volgar ne menyren e shprehjes. Une ju uroj te gjitheve te realizoni piksynimet tuaja, por ate piksynim mund ta realizosh edhe me te dashuren tende, pa pasur nevoje te mbash tre pernjehere se duket sikur ke tre qellime te ndryshme...

hatchet harry

Primus registratum

thashe big brave bollocks ne dallim nga little mincy bugger bollocks.mund te duket vulgare per veshe gocash te "mira" menyra ime e shprehjes,por rruge tjeter per te shkuar drejt e ne zemer te ketij "diskutimi" te ky albanian forum nuk ka.une gjithmone kam menduar qe njeres i duhet dhene zemra edhe ... te gjitha te tjerave(atyre qe e duan kuptohet)vetem ...

Princesha

Primus registratum

Ah c'na shkrit edhe ju, kush qenka ai qe na mbaka dy tri pernjiher, ne andrra naten apo diten po, po ndryshe as qe me shkon ne mend. Me falni, po sju beson kush :cool:

hatchet harry

Primus registratum

nuk thashe qe tani,ne kete periudhe,kam 2 apo 3.me perpara po.sidoqofte,you silly sods besoni cfare te doni.tani ne kete moment do te doja te kisha me shume se 1,po s'po me ecen.nejse,you people besoni cfare te doni.as ju njof,e as me njifni.

ermaliurnick

Primus registratum

kurre nuk kam patur ndonjehere 2-3-4 sepse eshte shume e ulet te pakten per mua dhe e kam inat kete gje...une kurre nuk dua ti bej keq dhe ska pse te bej dy apo 3 edhe me shume ..mjafton 1 per mua qe te me doje dhe ta dua ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga rory o'rourke:
[qb] well,fu... me,mbahen 2-3-4-... femra paralel,ne seri,ne kolone,ne rresht,sepse s'mund te kesh(per fat te keq)200-300-400-... perihere.pikesynimi eshte,natyrisht,te bosh i xhiro(te pakten)me cdo gorgeous woman qe ma len. ... i wanna fight or **** ,love or kill! [/qb]
ashtu plako ashtu, he tu bofsha, ta shperndajm faren sa t'kina takat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca e Fantocit

Primus registratum

Keta cuna duhen pushkatuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse femrat ne litar them una .... /pf/images/graemlins/wink.gif