dje

Guest
Re: dje

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] o lagje ça keni bere dje? [/qb]
iiiiiiii ca pyetje e veshtire??! /pf/images/graemlins/frown.gif
uaa mami nuk e mbaj mend per koken time...na zuri arterio-skleroza para kohe mo amani.
Dje dje...kam fjetur gjume deri ne oren 12 te drekes.kam ngrene dreke.kam lexuar nja 2 ore te mira.ne darke kam shkuar ne nej feste deri ne oren 4 te mengjesit. dhe sot....lere se jam ngritur ne oren 7 te mengjesit dhe me kishte ikur edhe zeri. :smash: se desha me kercy mbreme . :smash: :smash:

aldi79

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
uaa mami nuk e mbaj mend per koken time...na zuri arterio-skleroza para kohe mo amani.
Dje dje...kam fjetur gjume deri ne oren 12 te drekes.kam ngrene dreke.kam lexuar nja 2 ore te mira.ne darke kam shkuar ne nej feste deri ne oren 4 te mengjesit. dhe sot....lere se jam ngritur ne oren 7 te mengjesit dhe me kishte ikur edhe zeri. :smash: se desha me kercy mbreme . :smash: :smash: [/qb]
o zemra pytja nuk ishte gjeagjez apo ekuacion qe duhet te ishte me domosdo e veshtir,on/off do kete fjetur gjume gjith diten dhe do te dije thjesht ça kan ber te tjeret,kaq....persa i perket pytjes dhe une kom flejt gjith diten....!!

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

• O po lere te djeshmen shiko te sotshmen dhe te nesermen se ajo qe shkoj nuk kthehet prap se do pendohem per ate cke se bera dje po te mendoj
    se per veten teme pata nji provim dhe ke detyrat bera nji gabim :mad: :mad: dhe sdua tja di per te djeshmen /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
    help.gif

naqja

Primus registratum

[qb]
Dje dje...kam fjetur gjume deri ne oren 12 te drekes.kam ngrene dreke.kam lexuar nja 2 ore te mira.ne darke kam shkuar ne nej feste deri ne oren 4 te mengjesit. dhe sot....lere se jam ngritur ne oren 7 te mengjesit dhe me kishte ikur edhe zeri. :smash: se desha me kercy mbreme . :smash: :smash: [/qb]

naqja

Primus registratum

[qb]
po nuk e ke bere dje apo nuk kishe kohe mi lali apo te kishin ardhur shoqet

Petroninsja

Primus registratum

Dje, kam shku ne shkolle bona nje provim, ika ne pune me vone, me ngriti nervat bosi per nja 4 ore te mira dhe pastaj u ktheva peshk e vdekur ne shtepi.
Kam pare The Bachelor tek ABC e analizova pak faktorin mashkull se behej fjale per pune tradhetie, erdha ne forum vozita pakez neper temat e kategorise Te ndryshme edhe kaput gjumit....
Monotonia po merr dhene, mjere ne thuaj...
wacko.gif

Nei

Primus registratum

Kjo fjala dje sikur po merr permasa te medha.. per sa me perket kam fjetur edhe dje edhe dje edhe dje.

Nei

Primus registratum

Edhe tani isha ne pauze nga nje gjume tek tjetri... E di qe qenka i embel shume gjumi?

Diddy19

Su@mi

Dje!!!!!!!!!Dje kam fjetur deri vone ne mengjes se e kisha gdhire nje nate perpara se kisha dale te festoj marrjen e nje provimi te veshtire .....Pastaj isha ne poste(jam akoma ke klasikja,i nis letrat e kartolinat me poste e jo me e-mail /pf/images/graemlins/wink.gif ),pastaj mense ,pastaj pak(pak si shume do theksoja) navigazione su internet,pastaj studim studim ,prape mense....Pastaj gjume, gjume, gjume

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Benvenuto nel CLUB on/off!! [/qb]
po mire vetem gjume flihet aty /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif ????

Petroninsja

Primus registratum

Ca dite ka qene dje se sme kujtohet....
Keto jane shenjat e pijes se nje nate te me meparshme....Bini lapsit vet sec kam bere dje...
Me faqore brezit jam nisur per ne vatan se ku perfundova as vet se di more xhan
Por nje gje e di mire
qe si ajo nata e djeshme ka bere mire
Mpirje truri totalisht..... /pf/images/graemlins/laugh.gif