iiiiiiii ca pyetje e veshtire??! /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga on/off:
[qb] o lagje ça keni bere dje? [/qb]
o zemra pytja nuk ishte gjeagjez apo ekuacion qe duhet te ishte me domosdo e veshtir,on/off do kete fjetur gjume gjith diten dhe do te dije thjesht ça kan ber te tjeret,kaq....persa i perket pytjes dhe une kom flejt gjith diten....!!Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]iiiiiiii ca pyetje e veshtire??! /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga on/off:
uaa mami nuk e mbaj mend per koken time...na zuri arterio-skleroza para kohe mo amani.
Dje dje...kam fjetur gjume deri ne oren 12 te drekes.kam ngrene dreke.kam lexuar nja 2 ore te mira.ne darke kam shkuar ne nej feste deri ne oren 4 te mengjesit. dhe sot....lere se jam ngritur ne oren 7 te mengjesit dhe me kishte ikur edhe zeri. :smash: se desha me kercy mbreme . :smash: :smash: [/qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]iiiiiiii ca pyetje e veshtire??! /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga on/off:
uaa mami nuk e mbaj mend per koken time...na zuri arterio-skleroza para kohe mo amani.
Dje dje...kam fjetur gjume deri ne oren 12 te drekes.kam ngrene dreke.kam lexuar nja 2 ore te mira.ne darke kam shkuar ne nej feste deri ne oren 4 te mengjesit. dhe sot....lere se jam ngritur ne oren 7 te mengjesit dhe me kishte ikur edhe zeri. :smash: se desha me kercy mbreme . :smash: :smash: [/qb]
po nuk e ke bere dje apo nuk kishe kohe mi lali apo te kishin ardhur shoqetFillimisht postuar nga Dott.essa:
po mire vetem gjume flihet aty /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif ????Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Benvenuto nel CLUB on/off!! [/qb]