Ditlindja e Joe Somebody urime

tushi

Valoris scriptorum
Ditlindja e Joe Somebody urime

Joe (Gjon) Somebody u bash 100 vjeç :rockband:
e gzosh edhe emnin sot se asht dita e shengjonit(mrame ka ken nata) gjith t'mirat paç fat edhe me i dashnore se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

u74

Primus registratum
Re: Ditlindja e Joe Somebody urime

Faleminderit Tush , miq pak por te mire .

tushi

Valoris scriptorum

He se po vin miqt mos u merzit po edhe noj gja e don me pi /pf/images/graemlins/laugh.gif
left_bottle.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Joe, u bash 100 vjeç e me takat per at punën /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ja kalosh mir e bash qef tan javen /pf/images/graemlins/wink.gif .

Kena qillu pak si hollshëm per pun dhuratash /pf/images/graemlins/laugh.gif .

u74

Primus registratum

Tushi faleminderit per whisky-in , do zoti e takohemi nje dite dhe do ta pijme edhe nga nje gote . Ti me dashje ose pa dashje e festo datlindjen time /pf/images/graemlins/laugh.gif Shengjoni ju ndihmofte te gjithve .

Rozalina faleminderit per urimin , jam i sigurte se je nje vajze e cilter dhe e bukur , te uroj fat dhe c'fare te deshiroje zemra e jote ne jete.
just e little :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondra faleminderit per urimin , u got me man :thumbsup: dhurata me e mire eshte kujtesa juaj , gjithe te mirat.

Erdha-edhe-une - faleminderit shume dhe urimet me te mira per ty nga une , eshte kenaqesi te shkembesh urime me nje vajze nga Kosova . Gjithe te mirat /pf/images/graemlins/smile.gif !