Ditelindja Marko-s

Pse-ja

Primus registratum
Ditelindja Marko-s

Ne pamundesi per te te organizuar nje surprise party in real life,hajt te ta festoj virtualce. /pf/images/graemlins/wink.gif
edhe 100 zemra ime.mpuuahhhhh

abs

nuk e di...
Re: Ditelindja Marko-s

erdha un, paaaaaaaaah sa bukur e paskeni zbukuru shpin, tan kto qira, shume romantike, shif kush kenka te bufeja, mmmmmmmh sa te shishme, sa gjentil njani po na rrin gati me shishe shampanje n dore, marko pah cfare kingu kenke ba sonte...
hej kush po vjen pak ktu te un, t merrna pak me th&th, qershi si je? uuuauuu sa bukur te rrika fustani, shife shife lea, prap oben ohne, dikush tha se do kerceje sot per ne, wow si gjithmone , mire pra, briigi sa bukur te rrikan kto pantallona kinge, shif shif marsi paska marr dhe ate greken me vehte, kalispera kale mu glike...hihihi ajo do flasi shqip tani, unicorn ku je ti yll i darkes, me cfare muzike do na argetosh sonte? sa bukur t rrika kjo kmisha pak ashtu e hapun /pf/images/graemlins/wink.gif
ika njehere te marr nje gote ....

Pse-ja

Primus registratum

abstrakt,ooo mireserdhe,mireserdhe... /pf/images/graemlins/wink.gif
po dhuratat vetem per ate qe ka ditelindjen jane apo edhe per ate qe mori mundimin me bo feste???
lol... /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

po dhuratat vetem per ate qe ka ditelindjen jane apo edhe per ate qe mori mundimin me bo feste???lol... /pf/images/graemlins/wink.gif

kte dhuraten e shikon sa e madhe esht? e gjen se ca ka mren? e kam vetem per ate qe ka datlindjen, ndersa per ate qe e ka organizu po i veme nje flet lavdrimi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

po shkon me u vesh a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse-ja

Primus registratum

Flete Lavderimiii?? Flete LAVDERIMiiii???
ne komunizem jemi ne ketu???? me ate rast,do te te shkruaj edhe une nje flete-rrufe a ca quhen ato te shkalla pallatit. /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif hehehehe

marko

Primus registratum

O pra a do ja morim i konge ao jo/

Nene moj do marr nje udhe
moj nena ime
do kaloj mlet me gure
moj nena ime
Nuse pse kaq larg me shput
moj nena ime
do me marre mali shume
moj nena ime
nene moj qe me dhe gji
moj nena ime
valle a do mi shohesh syt
moj nena ime
pike e lotit kur te bjere
moj nena ime
haber nga un do te sjell
moj nena ime

PSE, je si shpirt je!

mars

Primus registratum

Une per vete solla para qe ta mari cte doje vete /pf/images/graemlins/smile.gif , do shkosh gjekundi mo apo do e kalosh para ekranit dhe partit virtual.

LEA

Primus registratum

o marko, dhuraten time, do ta marresh ne janar. i ziu ti.....

pse, te pershendes dhe te kam shume xhan. akoma me vret ndergjegja por..... /pf/images/graemlins/frown.gif

LEA

Primus registratum

o marko, dhuraten time, do ta marresh ne janar. i ziu ti.....

pse, te pershendes dhe te kam shume xhan. akoma me vret ndergjegja por..... /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Pse:
[qb]Ne pamundesi per te te organizuar nje surprise party in real life,hajt te ta festoj virtualce. /pf/images/graemlins/wink.gif
edhe 100 zemra ime.mpuuahhhhh[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

ket teme sma kishte kap radari mu...po edhe ti mor trim oje se mos na hudhesh na i resme me na njoftu.....edhe 100 lale..