Ti nuk mund te Urresh....
Ti nuk mund te me urresh kurr,sepse Engjejt nuk urrrejne,ato vetem mbrojne.Do ishte e kote te provosh te me urresh mua sepse urrejtja jote do te kthehet ne dashuri dhe dashuria jote ne mbrojtje per mua...
Ti nuk mund te me urresh sepse tashme un jam pjese e jetes tende,jam cope e zemres tende.Te me urresh mua do te thote te urresh vetveten.
Sa here qe ti vuan une vuaj bashke me ty,sa here qe merr fryme un marr fryme bashke me ty,sa here qe ti qesh un qesh bashke me ty.Sa here qe ti me urren un te adhuroj.
Te dhashe zemren time qe te jete me ty ne cdo hap te jetes tende.
Te solla prane engjejt e mi per te qendruar perjetesisht me ty ne ditet bukura e te veshtira.
E di qe nuk mund te me urresh edhe pse ke deshire edhe pse do te me harrosh nuk mundesh sepse un jam gjithmon me ty jashte dhe brenda teje.
Edhe pse nuk te kam prekur kurre e ndjej qe jam Brenda teje,ne nje vend te vogel ne fund te zemres tende.
Sa here qe ti me kujton mua ti vuan,ti do qe te flesh por nuk mundesh sepse imazhi im te mundon,do te me kesh prane dhe sa here ti e kerkon kete un jam aty me ty....
Une vuaj njesoj si ty vetem se nuk qaj,ne keto momente po degjoj te njejten kenge qe po degjon ti por vetem me nje ndryshim,ti tani po qan kurse un jo.Brenda ne lotet e tu jam une.Ti je nje pike loti dhe prandaj une nuk qaj sepse kam frike se mos te te humbas.Dhe keshtu mbaj gjithcka Brenda meje.Dhe kjo me ben te vuaj akoma me shum.Une linda per ty edhe pse kete e kuptova pas shum kohesh.
Linda per te te bere te lumtur,kurse ti per te me bere te vuaj.Jam e bindur qe ne keto momente po qan,po Brenda ketyre loteve jam une,ti me sheh ne enderr ndersa un s`do te enderroj kurre sepse endrra ime fillon kur flas me ty.
Te jesh e bindur per dicka::::
JE PJESA ME E BUKUR E JETES TIME,ndersa un personazhi negativ i librit tend...
Ti, erdhe rastesisht ne mua atehere kur une se prisja qe ne jeten time te vjen dicka e tille dhe Ti erdhe !.... Erdhe dhe le gjurme te pa shlyera brenda nje shpirti qe kishte nevoje te ndjej nje dashuri qe i mungonte ne jeten e tij .....Mos harro kurre se po mos te kishte nevoje shpirti im per nje dashuri te tille kurr brenda sdo te lejonte ...e gjete zbraztesine e nje zemre te gatshme te sakrifikoje per Ty ....!
Nese ndonje here dikush do te me pyeste ne do i ziu sy te te shof Ty ....? do i pergjigjesha ne kete menyre : a do i verbri sy drite me mire me pyet keshtu....sepse verberia e syve eshte e pa shmangshme ne mos gjetjen e syve te T'u ....vetem ate here do dije te dalloje driten nga errsira e neteve te pa fundme,jeta vazhdon me mos ndalesen e saj e ti mbetesh perhere kujtimi i oreve te mia....kujtim i neteve te mia te gjata.....ne pritjen e ardhjes se mengjesit dhe shfaqjes se drites ne fund te nje errsire kaq te gjate per mua ....!
MALLSHEM PER TY DO MBES PERHERE !
Sa veshtire eshte te shofesh se si lulzon natyra, si lindin dashuri te reja, perderisa dashurija jone eshte fikur, as lotet e derdhura e as fjalet e sinqerta plot ndjenja nuk sollen realizimin e dashrise sone.
Ne ty derdha peshen e dashurise,peshen e varferis se fatit e cila na ndau dhe shtoi mallin e syve qe te kerkojn cdoher te perlotur, por ti je e strehuar ne zemren time nga e cila nuk do te dalesh kurre.
Dashurija per ty shtrihet ne pafundesi. Ti ike, toka per ty u zhduk, mirpo edhe lumturija ime mbeti vetem hija e dashurise. C'te bej tash kur jam mesuar ne pranin tende, qe perher me behet sikur te mos jetoj fare Engjulli ime.
Te prita si lulet qe presin diellin pranveror, te prita dhe po pres me rjedhjen e kohes_ mbytese,ende notoj ne detin e dhimbjeve, por nuk e dij pse nuk fundosem dot.
Armen me te forte qe e kisha dikure "DASHURIN" e kam ende dhe do ta ruaj gjithmon, por te lutem mos e kerko kthimin tim. Engjull nuk kam fuqi qe ta hap rrugen e veshtire deri te pushkatimi im, ngase jam i malisur nga malli, pikellimi, vetmija, e vuajtjet qe do te varosin triumfin e dashurise tone qe tash eshte vetem fantazi, ender e re e kendshme po pa e shijuar.
______________ Me gjithate tek nje kenge vaji e gjen veten gjithmon.
Veshtire qenka te maresh lapsin dhe te shkruash por ja qe nuk mund te rri. Te prita te vish me buzeqeshje por ti me erdhe me fjalen qe asnjehere nuk kisha dashur ta degjoja, jam mire ketu Dhembja per ty dita dites po me shtohet se bashku me lotet e mi. me ka marr malli per cdo gje: per zerin tend, buzeqeshjen tende, syt e tu ...
Largimi yt i hershem shkaktoi plage te medha ne zemren time, nuk ka ilac qe do te mi sheroje keto plage edhe pse disa thone koha sheron cdo plage un nuk besoj. plaga do me sherohet atehere kur te vij dhe une ne parajse Sa me teper kalon koha aq me teper ndjej mungesen tande. Me shpirt te venitur, me zemer te thyer dhe kthes te pakthyer, me lot ne sy deri sa te jetoj nuk do te harroj. Kush e di sa dite pa diell, pa lule, pa gezim do te kalojne, kurse ne zemren time vetem lot, vuajtje dhe mall per fjalet dhe buzeqeshjen tende te embel. Dhembja nuk ka fund kurse lotet nuk kan fuqi te shprehin pikellimin per ty. Gjithmon do te mbetesh ne zemren time edhe pse ike vetem duke me shterguar doren. Me shpirt te venitur, zemer te thyer, me shpres te pa shpres, si dje, si sot, si neser une i perlotur te pres te kthehesh, po jo do vi une ma shpejt te ty te ma kthesh besimin ne dashuri, te ma ktheshy lumturin dhe gjith ate qe pata kur ishim se bashku. Mungesa yte ne cdo vend po ndihet. Ditet pa ty vetem une e di se si i kaloj. Malli dhembja per ty kurre nuk do te shuhen. Do te dua edhe me shum se sa te kam dashur, edhe me shum se sa e dua veten,. Une do te jem ne shpirt vetem e ytja e ti vendos vet per lumturin qe mund ta kemi se bashku..atje ne parajse.me prit i dashur se kam edhe pak pune ta perkrah imaxhin tend dhe perseri do jemi se bashku dhe te lumtur.
Mbi qyetet po bie shi e erresira ka mbuluar dhe qyetetin tend atje ku ndodhesh tii....
Kujtime te ngrira varen mbi mure e fotografite tona sot shfaqen bardh e zi........
........me lot ne sy
me nje mall qe se lag as ky shi i mallkuar qe po bie tani.
Po ecen dhe ti rrugeve naten sic po bej une ?
Po i kerkon kujtimet thelle neper qyetet ashtu i cmendur ashtu sic po i kerkoj une?
I ke pare valle ? Si ishim ne te dy dikur?
Me marrosi ky shi i lig qe gjithmone me kujton ty e lot derdh vetem lot sikur jam ne zi....
Se me solli tyyyy perseri neper kujtime ketu ne kete qyetet te lagur...............
................ e jetes ti them
me ler te lutem me ler se spo mundem te jetoj.
Por a do te me degjoj? Do mi degjoj vuajtjet e mallin qe kam sot ne shpirt?
Sikur te me shtrengoje sikur me shtrengoje ti dikur?
Dua te mbeshtes koken ashtu ne shpatullen tende eh dhe si me mbajte vetem ti.
Vetem me shtrengo me mbaj ne duar o jete qe je diku tjeter ne .............
..................ne nje qyetet tjeter...........
.............me shi dua te jete ...........
...po pikerisht nate e erret si kjo qe po ndjej une.............
..Me thuaj se dhe tek ty eshte nate e ftohte ............
........pemet kane ngrire dhe kujtimet tona .........
.......me fotogragfi te lena me lot pergjysem....
..........me thuaj se dhe atje po bie shiiiiiiiiiiiiiiiiii
.......me thuaj se dhe ti po vuan
...........keshtu sic po vuaj uneeeeeeeeeeee
..........ne nje tjeter qytet.
...........Loti pikon , mbi faqe
rrokulliset , eshte aj loti qe dikur rrjedhte nga gezimi por kurr
rrjedhte bike edhe neper faqen tende ,por tani ka mbet i vetmuar ,
erresira e vdekjes e ka mbuluar , gjdo nat po vdes nga pak , dhimbjen ekam afer se ty te kam larg M................
Heshtija naten shpirtin ma frikson dhembja zemren ma mundon , e di qe ti nuk me don ,por edhe ti e din s e uen te dua
ty .. Por nuk e di perse ka ren nje mjegull e zez ne shpirtin tim e ne zemren tende , e nuk ja falim njeri tjetrit . Loti
ngadale duke pikuar neper faqen time e len nje shej edhe shkruan nje emer te deshta M...........edhedo te ruaj ne
zemer , e shkruan emrin tend e dashur qe e deshti shum edhe qe asnje qast nuk ndaloj se rrjedhuri nga syri.. Por
akoma nuk ka ren ne tok ky lot i vetmis, edhe toka do te qan edhe qielli do te mabaj zi kur ta kupton se jeta ime
perfundoj per ty ,...............................do te humbi do te tretem por ty M..... ne zemren time gjithnje do te mbetesh ....
Pse pregjdodit ne zemer me vret,pse po me ndon se ekam vet,veten flen e me haron kur edi se ti nuk me
dashuron,endra qe dikur i patam tash si kemi ne si dhurat nga dashuria vetem lot mi len dhe prap me len fajtore
ndoshta faj une kam vetem se te thash e jotja jam...........
..........Melodin kur endigjoj malli me mer per ty,e vetmuar zemra ime e shkret nji lajm po e pres para se te vdes,nuk dua
te jetoj me keto fjalet e tua sime rendon,mallku qofsh mojdashuri
endrat pse mi more nji kujtim qe male zemren time ma lendove.Nuk ka nate endra pa ty,nuk paska drit pate pa me sy,nuk ka qjelli yje as
hen.Kjo jeta ime po don me bet vete................
................Akam faj qe dashurova ne ket bott akam fajqe i degjova rahet e nji zemre,akam faj qe takam falur buzen e
pa puthur,akam faj qe jam munduar jeten ta bej te lumtur,po largohm ne ket nate si nji zog me krah te thyer, ne ket
rug me pikojn lotet ndoshta me skam per tu kthyer. I vetmi je ti per mua .Ndoshta une nuk di ket jet ta jetoj.
.............Te jetoj por as nuk dua pa ty ta provoj,Te lutem mi kthe ndienjat e jetes mos me ler mua ne prag te vdekjes.
Mi kthe enderrat ,fytyra jote enderrat mi zgjat , por ti realizoj nuk kam fat ,te lutem eja e mos u vona ,Me asnje tejeter
mos shko, Ne dashurin time ti jeton edhe askush tjeter mos u mashtro.I vetmi je ti qe me mban gjall ne ket bot I vetmi je ti q e me sjell gezim,................
............Deri me sod pa ty vdekija gjendet ne dhomen time,Nje dite kur te mendosh per mua,atehere dote jete vone
,atehere nuk do te jem me ne kete bote ,nje dite te zeze e te mallkuar edhe une dote vdes e do te me mbuloj dheu i zi
,por nuke dua vdekjen ne vetmi,vdekja do te ishta emire se ardhur nese vdes mbi ty dhe nese dora jote mi mbyll keta
sy,por syte e mi nuk do te mbyllen edhe pas vdekjes ata do te mbesin te hapur me mall qe nuk munden edhe nej here
nuk ua dhe mundesine me te pa.Ndoshta atehere do ................
................te pendohesh por kot, se plaget nuklahen me lot.Do ta le nje amanet te mbetet ne histori , mbi varrin tim
le te shkruaj se te kam dashur vetem TY.e ti atehere valle qdo te besh.A do te festosh qe ja arrite te vrasesh nje
zemere pa meshire ,Edhe kur te jesh ne gjum do te degjosh nje ze duke te thene ,,I MALLKUAR''varrose zemren qe te deshti shume .................
...................E une ! une , une do te qaj do te vazhdoj te qaj,do te derdhi lot per jete ,derisa toka te behet det atehere
do ta kuptoje gjith bota se ta kam dashur me te vertete.Kur ta lexosh kete leter mos te beje te ndihesh fajtor e as te
ndihesh krenar .Le te beje kjo leter te kuptosh te verteten qe e tregon ,ndoshta kam gabuardhe jam dashuruar ne nje
emer i cili ka hasur rastesisht ne zemren time si nje udhetar i rruges se humbur,nese keshtu ka qene doren per te
shkruar nuk do ta ndale KURR, por te lutem me gjithe zemer ,,ME FAL ME FAL ME FAL,, 1000 HERE ME FAL. ......................
.................Pse heret ne mengjes zgjona nga gjumi ndij zerin tend te leht, ndij fjalet e tua , qe nje kohe me benin te
Lumtur.Pse tash zmra me thot qe vetem ti je per mua ,kur gjdo gje ka mbaruar Nje dite do te dal dhe te them me sy se
nuk te kam me ne mednje ,edhe pse zemra me rreh vetem kur ti mekujtohesh.................. ..
............Te lutem , kemi qen ,kemi pas ate qfare kemi dashte , Por tash eshte shum vone , gjdo gje ka mbaru *gjdo te
mire te uroj nga Zemra ime , besoj qe ajo te bej te lumtur , por edhe psee shof se as ti nuk mund te behesh i lumtur .....
Te lutem i dashur eja e shpetom i vetmi je ti qe me jep shpres te jetoj i vetmi je ti qe une dashuroj ,gjdo gje qe une
shoh me duket pa vler ,
edhe kjo jet pa ty me esht ber tmerr ,pra te lutem kthehu eja te pres
se pa te pa ty nuk dua te vdes !................
..........Loti pikon , mbi faqe
rrokulliset , eshte aj loti qe dikur rrjedhte nga gezimi por kurr
rrjedhte bike edhe neper faqen tende ,por tani ka mbet i vetmuar ,
erresira e vdekjes e ka mbuluar , gjdo nat po vdes nga pak , dhimbjen ekam afer se ty te kam larg M................
Heshtija naten shpirtin ma frikson dhembja zemren ma mundon , e di qe ti nuk me don ,por edhe ti e din s e uen te dua
ty .. Por nuk e di perse ka ren nje mjegull e zez ne shpirtin tim e ne zemren tende , e nuk ja falim njeri tjetrit . Loti
ngadale duke pikuar neper faqen time e len nje shej edhe shkruan nje emer te deshta M...........edhedo te ruaj ne
zemer , e shkruan emrin tend e dashur qe e deshti shum edhe qe asnje qast nuk ndaloj se rrjedhuri nga syri.. Por
akoma nuk ka ren ne tok ky lot i vetmis, edhe toka do te qan edhe qielli do te mabaj zi kur ta kupton se jeta ime
perfundoj per ty ,...............................do te humbi do te tretem por ty M..... ne zemren time gjithnje do te mbetesh ....
Pse pregjdodit ne zemer me vret,pse po me ndon se ekam vet,veten flen e me haron kur edi se ti nuk me
dashuron,endra qe dikur i patam tash si kemi ne si dhurat nga dashuria vetem lot mi len dhe prap me len fajtore
ndoshta faj une kam vetem se te thash e jotja jam...........
..........Melodin kur endigjoj malli me mer per ty,e vetmuar zemra ime e shkret nji lajm po e pres para se te vdes,nuk dua
te jetoj me keto fjalet e tua sime rendon,mallku qofsh mojdashuri
endrat pse mi more nji kujtim qe male zemren time ma lendove.Nuk ka nate endra pa ty,nuk paska drit pate pa me sy,nuk ka qjelli yje as
hen.Kjo jeta ime po don me bet vete................
................Akam faj qe dashurova ne ket bott akam fajqe i degjova rahet e nji zemre,akam faj qe takam falur buzen e
pa puthur,akam faj qe jam munduar jeten ta bej te lumtur,po largohm ne ket nate si nji zog me krah te thyer, ne ket
rug me pikojn lotet ndoshta me skam per tu kthyer. I vetmi je ti per mua .Ndoshta une nuk di ket jet ta jetoj.
.............Te jetoj por as nuk dua pa ty ta provoj,Te lutem mi kthe ndienjat e jetes mos me ler mua ne prag te vdekjes.
Mi kthe enderrat ,fytyra jote enderrat mi zgjat , por ti realizoj nuk kam fat ,te lutem eja e mos u vona ,Me asnje tejeter
mos shko, Ne dashurin time ti jeton edhe askush tjeter mos u mashtro.I vetmi je ti qe me mban gjall ne ket bot I vetmi je ti q e me sjell gezim,................
............Deri me sod pa ty vdekija gjendet ne dhomen time,Nje dite kur te mendosh per mua,atehere dote jete vone
,atehere nuk do te jem me ne kete bote ,nje dite te zeze e te mallkuar edhe une dote vdes e do te me mbuloj dheu i zi
,por nuke dua vdekjen ne vetmi,vdekja do te ishta emire se ardhur nese vdes mbi ty dhe nese dora jote mi mbyll keta
sy,por syte e mi nuk do te mbyllen edhe pas vdekjes ata do te mbesin te hapur me mall qe nuk munden edhe nej here
nuk ua dhe mundesine me te pa.Ndoshta atehere do ................
................te pendohesh por kot, se plaget nuklahen me lot.Do ta le nje amanet te mbetet ne histori , mbi varrin tim
le te shkruaj se te kam dashur vetem TY.e ti atehere valle qdo te besh.A do te festosh qe ja arrite te vrasesh nje
zemere pa meshire ,Edhe kur te jesh ne gjum do te degjosh nje ze duke te thene ,,I MALLKUAR''varrose zemren qe te deshti shume .................
...................E une ! une , une do te qaj do te vazhdoj te qaj,do te derdhi lot per jete ,derisa toka te behet det atehere
do ta kuptoje gjith bota se ta kam dashur me te vertete.Kur ta lexosh kete leter mos te beje te ndihesh fajtor e as te
ndihesh krenar .Le te beje kjo leter te kuptosh te verteten qe e tregon ,ndoshta kam gabuardhe jam dashuruar ne nje
emer i cili ka hasur rastesisht ne zemren time si nje udhetar i rruges se humbur,nese keshtu ka qene doren per te
shkruar nuk do ta ndale KURR, por te lutem me gjithe zemer ,,ME FAL ME FAL ME FAL,, 1000 HERE ME FAL. ......................
.................Pse heret ne mengjes zgjona nga gjumi ndij zerin tend te leht, ndij fjalet e tua , qe nje kohe me benin te
Lumtur.Pse tash zmra me thot qe vetem ti je per mua ,kur gjdo gje ka mbaruar Nje dite do te dal dhe te them me sy se
nuk te kam me ne mednje ,edhe pse zemra me rreh vetem kur ti mekujtohesh.................. ..
............Te lutem , kemi qen ,kemi pas ate qfare kemi dashte , Por tash eshte shum vone , gjdo gje ka mbaru *gjdo te
mire te uroj nga Zemra ime , besoj qe ajo te bej te lumtur , por edhe psee shof se as ti nuk mund te behesh i lumtur .....
Te lutem i dashur eja e shpetom i vetmi je ti qe me jep shpres te jetoj i vetmi je ti qe une dashuroj ,gjdo gje qe une
shoh me duket pa vler ,
edhe kjo jet pa ty me esht ber tmerr ,pra te lutem kthehu eja te pres
se pa te pa ty nuk dua te vdes !................
Nje enderr e trishtuar
nje dit e kuptova se nuk me deshiron dhe se kurr sme ka dashur me tha se do nje tjeter e dija s nuk mundem te
uftoja kunder dashurissuaj se pse aho eshte moshtersi
kur ti me the ate me lendove shpirtrisht spse ne fjalet
e tua nuk egzistonte as edhe nje fjale as edhe nje fjal
mirkuptimi a nuk e dija se ti nuk je se tjeter kush ishe
i perkryar deri sa nuk tu paraqit ajo aja te verboj e para
dhe izhduki gjitha shpresat e mija nuk isha i sigurt se
a i ishte i sigurt dhe i vertet ose vetem nije enderr
e hidheruar shpresoja se do te zgjohem me puthje por
ne vendte puthjes me zgjuan fjalet e tua te trishtuar
dhe te hidheruar nuk te dua u ktheva duke qare posi
nuk kisha fjal meee
zemra ime di vetem mendime dhe dhimbje
pres qe ti ta sherosh ket plage me fjalen
ME FALE.
Bera keq qe te lash te me ikje, tani zemra ime po vuan. E vura re shume vone qe te desha kaq shume. Qe kur nuk jemi me bashke e kuptova qe jeta pa ty eshte e pamundur. Mendoj gjithmone per ty. Ne cdo moment te dites je ne zemren time. Kujtoj momentet e bukura qe kemi kaluar bashke, por kam frike se nuk do te kthehen me kurre. Me mungon. Une di vetem nje gje qe zbulova ngadale ngadale duke te njohur dhe desha ta thoja me te madhe, ta degjonin te gjithe, te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Te lutem shko pa lot ne sy, te lutem shko se sjam per ty, te lutem shko koken mos e kthe, mos me shiko mè se ti vet me le, dashuria jone u shua si dielli ne perendim, te lutem shko se me ska kthim.