ditari i plakut 3-5

plakudhedeti

Primus registratum
ditari i plakut 3-5

3-5 eshte se do te zgjase maksimum nga 3 deri ne 5 dite.
nqse keni qejf qe ta hap kete teme, ktheni pergjigje ketu (po, jo)
1 - per ju ka per te qene argetuese
2 - per mua eshte mire qe ju te jepni mendimin tuaj (nqse jo=mendim => jo shume lajme ne ditar !) dhe meqe eshte per tu argetuar, jepni mendim te siqerte ok?
pres pergjigjet tuaja

plakudhedeti

Primus registratum
Re: ditari i plakut 3-5

Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb] Une them qe ditarin ju e permbushni dhe tejkaloni me shkrimet ne te gjitha kategorite e tjera. [/qb]
me behet qejfi, por kujtoj se nuk po flasim per te njejten gje (hap nje fjalor per te pare se cdo me thene "ditar")

xhoni

Primus registratum

Hahahahahahahah :lol: :lol:
Epo ti qeke vertet interesant!!

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga plakudhedeti:
[qb]
[qb] Une them qe ditarin ju e permbushni dhe tejkaloni me shkrimet ne te gjitha kategorite e tjera. [/qb]
me behet qejfi, por kujtoj se nuk po flasim per te njejten gje (hap nje fjalor per te pare se cdo me thene "ditar") [/qb]
Tashi e dhjeve fare. Ik pirdhu se nuk e dum fare ditarin tend.

xhoni

Primus registratum

[qb] per ke eshte replika jote xhoni? [/qb]
Per ke duhet te jete?
Per ket mamatorin(prodigychild)qe po na can by.then sa andej ketej.
Ke te drejte se nuk e citova.

plakudhedeti

Primus registratum

[qb] Se per pak harrova. Keni dale te gjithe jashte teme. Kjo teme mbyllet! :mad: [/qb]
ti je jashte teme prodigy ! tani deri neser po pres qe antaret e forumit te me thone "po" ose "jo" per shkrimin e 3-5 dite ditar !

(po te kujtoj ne pasazh qe ti megjthse ke shkruar nuk ke thene akoma "po" ose "jo")

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
Per ke duhet te jete?
Ke te drejte se nuk e citova. [/qb]
Mos ki merak se une ketu per te care by.then tende jam. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos harro ta lash pasi ben cicin.

plakudhedeti

Primus registratum

[qb]
[qb]
Per ke duhet te jete?
Ke te drejte se nuk e citova. [/qb]
Mos ki merak se une ketu per te care by.then tende jam. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos harro ta lash pasi ben cicin. [/qb]
waw eshte nivel shume i larte prodigy !!!
cool

xhoni

Primus registratum

Po une s'do te ta fus ne goje qe te bej cicin pastaj.Apo je ndonje nga ata te malit ti.
Cmq,non mi piaciono i gay.Ik e gje ndonje tjeter.

Prodigychild01

Primus registratum

[qb] 3-5 eshte se do te zgjase maksimum nga 3 deri ne 5 dite.
nqse keni qejf qe ta hap kete teme, ktheni pergjigje ketu (po, jo)
1 - per ju ka per te qene argetuese
2 - per mua eshte mire qe ju te jepni mendimin tuaj (nqse jo=mendim => jo shume lajme ne ditar !) dhe meqe eshte per tu argetuar, jepni mendim te siqerte ok?
pres pergjigjet tuaja [/qb]
Ernest Hemingway do te ngrihej nga varri po te lexonte kete post. Po pse more derdimen bente sondazhe perpara se te shkruante Hemingway. Mos dilte ne forum edhe thoshte a te shkruaj apo te mos shkruaj.

Kaq i pasigurte te jesh ne vetvehte, sa te duhet te marresh miratimin e tufes se bagetive? Te te bej une ty nje nder dhe te ta lehtesoj barren.

Nje JO te madhe. Mos shkruaj ketu ne forum kurre, se nuk i plasi njeriu per jeten tende te paeventshme. Po te kishe dicka intersante nga jeta jote nuk do rrije ketu ne forum gjithe dites. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prodigychild01

Primus registratum

[qb] Po une s'do te ta fus ne goje qe te bej cicin pastaj.Apo je ndonje nga ata te malit ti.
Cmq,non mi piaciono i gay.Ik e gje ndonje tjeter. [/qb]
Futi zorren e ujit deri sa te te dali uji nga goja, dhe lere dy ore te rrjedhi e te pastrohesh mire.

xhoni

Primus registratum

[qb]
[qb] Po une s'do te ta fus ne goje qe te bej cicin pastaj.Apo je ndonje nga ata te malit ti.
Cmq,non mi piaciono i gay.Ik e gje ndonje tjeter. [/qb]
Futi zorren e ujit deri sa te te dali uji nga goja, dhe lere dy ore te rrjedhi e te pastrohesh mire. [/qb]
E ke nga pervoja?

plakudhedeti

Primus registratum

[qb]
Ernest Hemingway do te ngrihej nga varri po te lexonte kete post. Po pse more derdimen bente sondazhe perpara se te shkruante Hemingway. Mos dilte ne forum edhe thoshte a te shkruaj apo te mos shkruaj.

Kaq i pasigurte te jesh ne vetvehte, sa te duhet te marresh miratimin e tufes se bagetive? Te te bej une ty nje nder dhe te ta lehtesoj barren.

Nje JO te madhe. Mos shkruaj ketu ne forum kurre, se nuk i plasi njeriu per jeten tende te paeventshme. Po te kishe dicka intersante nga jeta jote nuk do rrije ketu ne forum gjithe dites. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
1 - eshte normale qe ti lidhe Ernest Hemingway dhe nickname-n tim. cdo njeri i mbetur ne nje stad primar zhivillimi do te bente njesoj (psh duke pare qe ti e ke vene nickname-n tend "Prodigy" ti kujton se njerzit do te marrin me gjithemend per nje prodizh (beme edhe pak per te qeshur !))

2 - sa per tufe bagetie, te lumte dhe nje here ti trajtosh presmarresit ne AF me emra te till (tregon dhe njehere nivelin tend te larte)

3 - se pse kam filluar dhe vij ketu e kam thene qe ne fillim (po te ishe interesuar do ta kishe ditur) dhe po e plotesoj qellimin tim.

4 - ideja e ditarit 4 dite eshte per tu argetuar te gjithe jo se kam nevoje te shkruaj jeten time, dhe per tu argetuar te gjithe bashke te gjithe duhet te japin mendim (si nje ndeshje futbolli duhet te jemi te gjithe dakort per te lozur)

edhe mos me kthe pergjigje ! ti the "JO'" pra mos hajde me ne kete teme