Re: ditari i plakut 3-5
Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb]
Ernest Hemingway do te ngrihej nga varri po te lexonte kete post. Po pse more derdimen bente sondazhe perpara se te shkruante Hemingway. Mos dilte ne forum edhe thoshte a te shkruaj apo te mos shkruaj.
Kaq i pasigurte te jesh ne vetvehte, sa te duhet te marresh miratimin e tufes se bagetive? Te te bej une ty nje nder dhe te ta lehtesoj barren.
Nje JO te madhe. Mos shkruaj ketu ne forum kurre, se nuk i plasi njeriu per jeten tende te paeventshme. Po te kishe dicka intersante nga jeta jote nuk do rrije ketu ne forum gjithe dites. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
1 - eshte normale qe ti lidhe Ernest Hemingway dhe nickname-n tim. cdo njeri i mbetur ne nje stad primar zhivillimi do te bente njesoj (psh duke pare qe ti e ke vene nickname-n tend "Prodigy" ti kujton se njerzit do te marrin me gjithemend per nje prodizh (beme edhe pak per te qeshur !))
2 - sa per tufe bagetie, te lumte dhe nje here ti trajtosh presmarresit ne AF me emra te till (tregon dhe njehere nivelin tend te larte)
3 - se pse kam filluar dhe vij ketu e kam thene qe ne fillim (po te ishe interesuar do ta kishe ditur) dhe po e plotesoj qellimin tim.
4 - ideja e ditarit 4 dite eshte per tu argetuar te gjithe jo se kam nevoje te shkruaj jeten time, dhe per tu argetuar te gjithe bashke te gjithe duhet te japin mendim (si nje ndeshje futbolli duhet te jemi te gjithe dakort per te lozur)
edhe mos me kthe pergjigje ! ti the "JO'" pra mos hajde me ne kete teme