"Distanca Mendore" ne nje lidhje!

• Thread starter Scorpion
  • Data e fillimit
S

Scorpion

Guest
"Distanca Mendore" ne nje lidhje!

Kur pengese nuk jane kilometrat fizike por ato mendore...rrihet mire bashke e kenaqesh...por per me teper e me seriozisht nuk behet fjale...

Si mendoni ju, sa rendesi ka intelekti i partnereve ne nje lidhje? Sa ndikon dhe sa i afron kjo gje ata?

Odea

Primus registratum
Re: "Distanca Mendore" ne nje lidhje!

Shume teme interesante, scorpion. Ke fillu me u bo serioz me sa shof dhe po ia arrin me shume sukses /pf/images/graemlins/laugh.gif

Distancen mendore e kam perjetuar vete ne lidhje dhe mendoj se balanca e intelektit ne lidhje eshte tepet e rendesishme pasi nqs njeri eshte me i larte se tjetri qofte nga klasa shoqerore, paret apo edhe zgjuarsia kjo shkakton shume probleme. Njeriu qe eshte me i ulet do ndjehet gjithmone me inferior dhe si konsekuence xhelozia per gjithcka do shfaqet. Kjo xhelozi behet teper e bezdishme dhe shkakton shume zenka, e lodh shume partnerin tjeter por edhe ate qe po perjeton xhelozine. Dmth, nuk ka harmoni. Qe te kete harmoni midis nje cifti ata qe te dy duhet te jene ne te njejtin nivel pasi edhe do jete me e lehte per te kuptuar e vleresuar njeri-tjetrin.

ssssssss

Primus registratum

normale qe eshte e rendesishme dhe jam dakort me odean...vetem nje gje sjam dakort me odean qe thote klasa shoqerore...te pakten une nuk e kam kete dallim tek partnerja ime qe seshte sa une nga ana ekonomike por un se kam problem dhe der tani skam patur naj shqetesim per kete gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

O saksi, besome, klasa shoqerore eshte shume me e rendesishme se sa mendohet. Pse? Sepse klasa shoqerore dikton karakterin e njeriut, edukaten, ekonomine, te gjitha. E di qe ndoshta mund te duket paksa si cliche, por clichet ashtu jane, te verteta te riperseritura.

Najeli

Primus registratum

Klasa shoqerore e niveli ekonomik qe permendni ju, nuk eshte e thene qe ka te beje me nivelin e intelektit.
Nje djale doktori per shembull nuk do te thote qe eshte me i zgjuar e me me shume bote se nje vajze punetori qe mund te kete lexuar shume me teper, mund te kete patur rezultate shume me te larta ne shkolle e mund te kete nje rreth shoqeror me intelektual.Karakteri njeriut gdhendet nga shume faktore.
Eshte per te vene duart ne koke sa anadollake kane mbetur shqiptaret ne keto ceshtje.
Sidoqofte, per te qendruar ne teme...
Nje dikush me nivel intelektual llogjikisht do terhiqet pas nje njeriu ne te njejten kategori.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kur pengese nuk jane kilometrat fizike por ato mendore...rrihet mire bashke e kenaqesh...por per me teper e me seriozisht nuk behet fjale...

Si mendoni ju, sa rendesi ka intelekti i partnereve ne nje lidhje? Sa ndikon dhe sa i afron kjo gje ata?

[/ QUOTE ]

me fal po nese ka km te tera distance mendore...si mund te rrish rehat e te kenaqesh me nje partner/e te tille...dhe per me shume nuk u mendoka me mbrapa per lidhje serioze!!!
Nuk ka lidhje fare...nuk egziston nje lidhje midis dy njerezish qe njeri eshte ne Jug dhe tjetri ne Veri...per mendimin po flas... nuk e kuptoj...

matriksi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]Varet ke quan ti distance mendore.
Nese ka distance mendore te gjithanshme njeriu eshte aq i madh saqe nuk e ve re distancen mendore te partnerit.

Madje ai sherben si burim frymezimi per partnerin.

Njeriu me intelekt prandaj e ka krijuar intelektin qe ne cfaredo situate te jete i lumtur,qofte dhe nese situata ne fjale eshte distanca mendore. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif
Tjetri duhet te te arrije para me mendim pastaj me gjerat e tjera.Nuk ka rendesi sa intelekt ka,e rendesishme eshte perputhja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anteria

Primus registratum

ndersa une them se perputhja arrihet shume here me mire ateher kur te dy partneret jane te nje niveli, pare kjo ne cfardo lloj aspekti intelektual, shoqerore apo ekonomik ! Nqs keto kategori jane disi te peraferta, kjo zvogelon edhe kte distancen mendore qe sigurisht nese do te ishte e madhe mardhenja nuk do te kishte nje te ardhme harmonike.

Le_Routard

Forumium maestatis

Shenomeni dhe mua ne listen e atyre qe thone qe niveli intelektual ka shume rendesi ne cift.

Dhe ne listen e atyre qe thone qe klasa, niveli shoqeror apo ekonomik kane me pak rendesi.

Ps, si shembull do merja Bill Gates qe mori per grua sekretaren e tij dhe jo manaxheren e ndonje firme tjeter.

S'kishe ndonje shembull tjeter? /pf/images/graemlins/smile.gif Gruaja e Bill-it jo vetem qe ishte manaxhere e ngritur ne Microsoft, por qe nga shkolla e mesme e deri ne studimet pas universitare ka qene ne top 1% te nxenesve. Hirushja moderne do ishte nese pastruesja mexicane e banjove te burrave ne zyrat e Microsoft behej gruaja e Gates.

Klasa s'eshte definitivisht paraja, eshte nje strukture e tere e sic verej une rendom eshte me e rendesishme se pamja apo inteligjenca e tjetrit /pf/images/graemlins/shrug.gif

popkin

Forumium praecox

aftesia bukuri dashuria shoqeria mosha
vendodhja komesia gjuha ? keto jane
kilometrat menore

Le_Routard

Forumium maestatis

Hirushja moderne do ishte nese pastruesja mexicane e banjove te burrave ne zyrat e Microsoft behej gruaja e Gates.

Une degjova qe me te Billi mshinte kepucet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po princi suedez qe u martua me nje ish te droguar a eshte shembull i mjaftueshem? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ka edhe nga ata meshkuj o femra qe preferojn ti kene grate ose burrat nen vete, me distanca te medha mendore, ne menyre qe ti sundojn me kollaj.

Se di ne detaje kete historine e Princit Suedez megjithate se kuptoj si e lidhe nje ves (te qenit drogaxhi) me klasen???? Edhe ai vete mund te kete qene drogaxhi, kjo s'do ta bente me pak princ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me duket se ne kohet tona ngaterrohet inteligjenca me njohurine. Distanca me e madhe mes gruas se Gates e pastruses meksikane s'eshte inteligjenca, eshte njohuria qe diktohet nga kushtet e ambienti ku eshte rritur (klasa). /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ej te me falesh se e kisha llafin per kete princesen e Norvegjis e jo te Suedis. Na bon lomsh keto vendet Nordike. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam dakort qe inteligjenca nuk diktohet nga kushtet e ambientit ashtu sic 'diktohet' njohuria. Por ama une nuk e quaj diktim por Ndikim. Ambjenti ndikon ndersa sesa do ja dal ne jete individi varet nga deshira dhe kapaciteti qe ka.

Ka pastruesa qe punojn per te paguar studimet, sic ka edhe nga ata qe punojn per te paguar ushqimet.

Pra edhe nje here mendoj qe lidhja nuk ka te beje me zanatin, me klasen, nese eshte klase fshatare, puntore apo intelektuale por me kapacitetin qe ka njeriu te komunikoj, me ate cka di te percjelli, me ate cka di te ofroj etj.

The results of the survey (requested by the tabloid Dagbladet – at least that is what the tabloid VG, Dagbladet’s chief competitor says) have not yet been disclosed, though some have remarked that with regard to Princess Mette-Marit the question should actually have been: Do you want to have sex with her again? Mette-Marit had quite a reputation before she married into the Norwegian royal family. There is a video where she and a friend show how well nature has endowed them.

The survey also asked whether the men would like to have Mette-Marit as the mother of their children. The Princess’s name figured on a list along with other famous (and sexy) Norwegian women. 500 women were asked the same questions with regard to famous Norwegian men, including Crown Prince Haakon Magnus.

Prior to her marriage with Haakon Magnus in 2001, Mette-Marit Tjessem Høiby (born 1973) was a single mother. In the early 1990s she lived with a 15 year older man, but, after this relationship floundered, had a child by another, who was a drug addict. This child, Prince Marius (born 1997), has been adopted by the Crown Prince with whom Mette-Marit has two children, Princess Ingrid Alexandra (born 2004) and Prince Sverre Magnus (born 2005).

mitka

Primus registratum

ateher kjo largesi tregon qe ne fillim pse u lidhen kta njerez ...

Tiranas

Primus registratum

Perse i perket distances mendore, mund te them qe eshte nder pikat kryesore ne nje lidhje.

Piccolina

Primus registratum

hmmmmm...nese ka distance mendore nuk besoj se mund te arrihet shume larg dhe seriozisht...dashuria nuk eshte e mjaftueshme per te mbajtur ne kembe nje lidhje qe nuk bazohet ne asgje tjeter...