Diskutime mbi nenforumet.

Universal

AnonymouS
Per te ndihmuar zhvillimin dhe rritjen e cilesise se nenforumit, mendova te hap nje teme ku secili prej anetareve te kete te drejte te japi mendimin e tij.

  1. Cfare mund te sugjeroni ju mbi rritjen e cilesise e cdo nenforumi ?
  2. Cfare mendoni se nuk shkon mire?
    Si mund te zgjidhet ?

Shpresoj ne bashkepunimin tuaj per te arritur te gjithe bashke qe me ane te diskutimeve konstruktive, te ndihemi me mire dhe me te gatshem per te dhene mendimet tona rreth forumit!
 

Aki

Paint It Black
Po per shembull ok koktej diskutimesh mund dhe te kete tema serioze keshtu qe le te qendroje ndare, po thashetheme mund te perfshihet te zona e chit chat, se dhe thashethemet chit chat jane, mbase do jete me e organizuar?
- hmm shqiptaret ne angli dhe shqiptaret ne gjermani mund te bashkohen ne nje shqiptaret neper bote keshtu qe mund te shkruajnr dhe ata nga Italia, Amerika, Belgjika, Franca e kudo qe jane tjeter
-pastaj, lojera te ndryshme mund te hidhet tek zona e argetimit dhe te ndahet ne dy nen forume, nje ku do flitet per lojat, ka aty per final fantasy, e star craft e tema tjera qe i diskutojne lojerat e nje subforum tjeter ku ne fakt mund te luajne lojera ja sic jane krijo nje fjali me shkronjen e fundit, gjej foton, antonime etj
Keto mendoja une :)
 

Al-Punk

Still here
Po per shembull ok koktej diskutimesh mund dhe te kete tema serioze keshtu qe le te qendroje ndare, po thashetheme mund te perfshihet te zona e chit chat, se dhe thashethemet chit chat jane, mbase do jete me e organizuar?
- hmm shqiptaret ne angli dhe shqiptaret ne gjermani mund te bashkohen ne nje shqiptaret neper bote keshtu qe mund te shkruajnr dhe ata nga Italia, Amerika, Belgjika, Franca e kudo qe jane tjeter
-pastaj, lojera te ndryshme mund te hidhet tek zona e argetimit dhe te ndahet ne dy nen forume, nje ku do flitet per lojat, ka aty per final fantasy, e star craft e tema tjera qe i diskutojne lojerat e nje subforum tjeter ku ne fakt mund te luajne lojera ja sic jane krijo nje fjali me shkronjen e fundit, gjej foton, antonime etj
Keto mendoja une :)

Ne fakt nje ristrukturim eshte shume i nevojshem. Duhet te zvogelojme numrin e kategorive qe ta kemi me te lehte dhe administrimin.
 

dev

Forumium maestatis
Po per shembull ok koktej diskutimesh mund dhe te kete tema serioze keshtu qe le te qendroje ndare, po thashetheme mund te perfshihet te zona e chit chat, se dhe thashethemet chit chat jane, mbase do jete me e organizuar?
- hmm shqiptaret ne angli dhe shqiptaret ne gjermani mund te bashkohen ne nje shqiptaret neper bote keshtu qe mund te shkruajnr dhe ata nga Italia, Amerika, Belgjika, Franca e kudo qe jane tjeter
-pastaj, lojera te ndryshme mund te hidhet tek zona e argetimit dhe te ndahet ne dy nen forume, nje ku do flitet per lojat, ka aty per final fantasy, e star craft e tema tjera qe i diskutojne lojerat e nje subforum tjeter ku ne fakt mund te luajne lojera ja sic jane krijo nje fjali me shkronjen e fundit, gjej foton, antonime etj
Keto mendoja une :)
Ide e bukur e QEn :) like you :)
 

dev

Forumium maestatis
Ne fakt nje ristrukturim eshte shume i nevojshem. Duhet te zvogelojme numrin e kategorive qe ta kemi me te lehte dhe administrimin.
Nuk duhet te shkurtohet ristrukturim por te ndahet nga administratoret e forumit ta ndajne pjesen e tyre ne 100 opsione qe ka forumi nga 10 administratore i bie te ken nga 10 letsohet ristrukturim per secilin :)
 

Aki

Paint It Black
Ne fakt nje ristrukturim eshte shume i nevojshem. Duhet te zvogelojme numrin e kategorive qe ta kemi me te lehte dhe administrimin.

Yup, do ishte me lehte te orientohen anetaret, madje do sugjeroja dhe nje ide tjeter per easy access, psh te forumet ose te faqja e pare mund te kete nje teme shpjeguese ne fillim te faqes, per fillestaret qe mos humben po dhe per ceshtjet qe riperseriten si probleme, per shembull mund te shpjegohet si funksionon Ignore (gje qe une nuk e dija psh mendoja se e ben dhe bllok po qenka vetem per mosleximin e komenteve te anetarit qe ben ignore), mund te kete shpjegim se ndryshimin e emrit e bejne vetem administratoret dhe te shkruhet zona perkatese ku mund te bejne kerkesen, si dhe mund te shpjegohet funksionimi i chatit dhe ato mundesite qe zgjidhen ku nuk duket chati etj etj, qe do funksiononte bukur si nje orientim i lehte per fillestaret :)
 

Universal

AnonymouS
Yup, do ishte me lehte te orientohen anetaret, madje do sugjeroja dhe nje ide tjeter per easy access, psh te forumet ose te faqja e pare mund te kete nje teme shpjeguese ne fillim te faqes, per fillestaret qe mos humben po dhe per ceshtjet qe riperseriten si probleme, per shembull mund te shpjegohet si funksionon Ignore (gje qe une nuk e dija psh mendoja se e ben dhe bllok po qenka vetem per mosleximin e komenteve te anetarit qe ben ignore), mund te kete shpjegim se ndryshimin e emrit e bejne vetem administratoret dhe te shkruhet zona perkatese ku mund te bejne kerkesen, si dhe mund te shpjegohet funksionimi i chatit dhe ato mundesite qe zgjidhen ku nuk duket chati etj etj, qe do funksiononte bukur si nje orientim i lehte per fillestaret :)

Sugjerimet e mia per ty:

1. Nese veren qe ka anetare ne forum me te cilet ti e ke te veshtire te diskutosh apo te duket se ulin nivelin e diskutimeve, injoroi ata. Injorimi merr dy forma: Mund ta shtosh ne listen e anetareve qe ti injoron dhe postimet e tyre as nuk do te te dalin neper temat e forumit qe ti lexon. Ose mund te zgjedhesh qe te mos replikosh me ata asnjehere, por te diskutosh per temen, duke shprehur mendimin tend te plote per te. Kjo forma e dyte eshte forma me e mire dhe me efikase.

2. Kontakto me moderatorin e forumit perkates ne privat, qe ai te nderhyje kur ka sharrje e ofendime karshi teje. Mos iu pergjigj e repliko fare, kontakto moderatoret e forumit direkt. Menyra me e mire eshte te raportosh postimin problematik tek gjithe stafi. Poshte cdo postimi do te gjesh nje lidhje qe te lejon te raportosh nje postim te pahijshem. Nje email do t'iu dergohet gjithe anetareve te forumit dhe ai qe e shikon i pari do te nderhyje. Nese kalon kohe dhe askush nuk nderhyn, kontaktoni me nje mesazh privat me nje nga moderatoret e atij forumi.

Per sa i perkete chatit ka kategori te vecante,si te zona administrative ku cdo anetar paraqet problemin ose kerkon zgjidhje per dicka.
Si etike rregullorja eshte kushtetuta e forumit e kjo gje do jete primare per cdo vizitor e anetar vitizon forumin.

Dhe ne lidhje me kategorite beni me shume durim. Ne ditet ne vazhdim do te bejme nje riorganizim te temave per te gjithe ju ne forum qe do ta lehtesoje jashte mase pjesemarrjen dhe aktivizimin tuaj ne forum.
 
Top