Disa fakte interesante rreth unazave të fejesës

Granit Doshlaku

Primus registratum
Të zgjedhësh unazen perfekte për fejesë nuk është asnjëher lehtë, sidomos kur ke përpara aq shumë opsione për të zgjedhur.

Më poshtë ju paraqesim një grafikë me disa fakte interesante të cilat ne besojmë se do të ju ndihmojnë gjatë zgjedhjes së unazës prfekte për fejesë. Kush e dha idenë i pari që në unaza të përdoren gurët e diamantit? Cfarë besonin egjiptianët e lashtë dhe çfarë tradite kishin ata kur vinte fjala tek unazat e fejeses? Sa është çmimi mesatar i tyre? Cilat janë trendet e fundit të unazave të fejeses dhe shumë fakte tjera interesante që ne besojmë se ju duhet ti dini!

fakte-interesante-unazat-fejeses.jpg

(Burimi: Trauringe-Online.de)

[GS]

Forumium maestatis
nuk ke arsye pse tja japesh ;) sepse nuk njiheni vetem nese ka ndonje sekret,thojeni:eek:
PSE CDO MUABET I MER PERSONALE TI? PASKE QEN GORE ME TKEQEN,DON TE DISH CDO GJE! PARAFOLSEN NUK E NJOF FARE - PO TA JAP TY SI INFORMACION DHE NE LIDHJE ME KOMENTIN E KISHA NE PERGJITHSI...NUK KISHTE LIDHJE ME MEGG

Aquarius

Valoris scriptorum
PSE CDO MUABET I MER PERSONALE TI? PASKE QEN GORE ME TKEQEN,DON TE DISH CDO GJE! PARAFOLSEN NUK E NJOF FARE - PO TA JAP TY SI INFORMACION DHE NE LIDHJE ME KOMENTIN E KISHA NE PERGJITHSI...NUK KISHTE LIDHJE ME MEGG
Sigurisht o joetist.
Bravo o joetist.
Te lumte o joetist

[GS]

Forumium maestatis
EDHE PSE TE KAM THEN 1000 HERE QE NUK JAM AI TI VAZHDON TE MENDOSH PO NJESOJ.I LUMT JOETISTIT PRA :)

Elia:)

Valoris scriptorum
Uffffff sa stres per nje unaz... Mendoj qe emocionet ne ate moment nuk i ke nga unaza qe do kesh ne gisht po nga ai qe do ta dhuroj ate...
;)