Dikush te beje detyrat e shtepise me pare

Status
Not open for further replies.

bauhaus

Primus registratum
Dikush te beje detyrat e shtepise me pare

Pse ore i beni ban IPse time? A nuk lexoni dot se host mbaron me tele.dk, dmth. centrali telefonik shteteror danez. Beni detyrat e shtepise me pare dhe mesoni se tele.dk ose tdc.dk sic quhet, nuk lejon perdorim proxy serveresh. Ky ban ka kohe qe eshte bere, por une s'reagoja duke pritur se mos ishte ndonje gabim rasti... Atehere, kerkoj qe te hiqni nga ban-lista juaj kete ip, se s'ka lezet. Une kam vite ne kete forum, dhe gjithmone kete ip kam patur, biles eshte fast ip, me abonim mujor... E pres me kenaqesi pergjigjen tuaj.
Me nderime
InterMedia

ssssssss

Primus registratum
Re: Dikush te beje detyrat e shtepise me pare

intermedia ty te eshte bere ban ne forum apo ne chat???nqs ne chat trego ketu se ca te del me copy/paste qe ircopat ta dijne te plote ip...

Timi

Valoris scriptorum

Intermedia shikova listen e glineve e nuk gjej asnje ip te dk. Mund te japeshesh Ipin ktu ose me co mesazh ne privat ne qofte se je akoma gline. Gjith te mirat...

gertoo

Primus registratum

Ban-i ka qene per arsye flood-i, jo ndaj ndonje personi por kunder botnet ne pergjithesi, provo te lidhesh tani, sapo u hoq.
(Ne qofte se do kete flood, nuk ka garanci qe lidhja nga kjo adrese do jete e mundshme)

Status
Not open for further replies.