Diferenca ne moshe e partnereve ne nje relacion dashuror...

Hipocrati

Hipocrati
Ne vitet 200-2003 ne France ciftet me diference te madhe moshe(mbi 10 vjet) stigmatizoheshin , mgjs rralle shume rralle vereje te tille, atje partneret ishin pothuaj i njejti brez.
Ne Tirane veren shpesh ndonjehere vajza te reja qe shoqerohen e pragmoshen e trete (50-65 vjec) .\
Ne nje shoqeri te qyteteruar nje relacion i tille quhet pervers .
Jam kurioz te di cfare mendojne anetaret e forumit rreth kesaj ...

sweetangel86

Forumium maestatis
per mua shum diference moshe krion promeme ne relacionin sepse cdo mosh ka probleme te ndryshme, interese te ndryshme..... un mendoi se po nje vajze e re shoqeron qe burr nga 55 deri ne 65 vjece esht vetem interes ekonomik qe ajo ka po nuk esht dashuri.... :lumtur:

Hipocrati

Hipocrati
vite me pare nje ish mikja ime , krenohej se kishte marre gjithcka te mire nga nje person 30 vjet me i madh, (ne kembim te seksit) hahahaaa me vjen humori nga ajo bisede e shkuar!

sweetangel86

Forumium maestatis
sa vjece esht mikja jote? shiko un flas per mendimin tim dhe per veten time.... ka dhe kush bje ne dashuri por me shum kto lidhije jam per interes
......

Hipocrati

Hipocrati
Te njejten gje mendoj si ty, per mua (por edhe ne moralin e shendteshme ,nje lidhje me diference te madhe eshte perversitet , ndersa sa per at palo arsyetim te gjithe e dime se njeriu edukimin e merr ne FAMILJE, SHKOLLE ,SHOQERI, natyrisht edhe nga Partneri, por cdo gje ka vendin e saj edhe mosha shkon me moshen!
Njeriu zgjedh hijshem dhe me koshience e nuk merr cfare ti dale perpara, dhe ky eshte ai boshti i qarte qe na ndan nga bota kafsherore!

lira12

Primus registratum
Ne vitet 200-2003 ne France ciftet me diference te madhe moshe(mbi 10 vjet) stigmatizoheshin , mgjs rralle shume rralle vereje te tille, atje partneret ishin pothuaj i njejti brez.
Ne Tirane veren shpesh ndonjehere vajza te reja qe shoqerohen e pragmoshen e trete (50-65 vjec) .\
Ne nje shoqeri te qyteteruar nje relacion i tille quhet pervers .
Jam kurioz te di cfare mendojne anetaret e forumit rreth kesaj ...
Kta lidhje ndodhin vetem kur esht interesi ne mes, burr ne moshe , i martu, me kalamoj po me pozite e me pare, eshte interesi i dashur mik (a nuk ta paska than kjo goca ka ty a?)
Burri ka shiju rinine kjo ka shiju benefite (seks po ashtu)

-Zana-

e...Thjeshte
Me duket se kjo teme hyn tek paragjykimet... duke marre parasysh edhe komentet me lart - Nuk kam prb me raste te tilla ( mjafton te kene mbushur moshen e duhur, dhe mos te kene kaluar moshen e pensionit ) , ashtu sikurse dikush ne te njenten moshe mund te shkojne me njeri-tjetrin per interesa te ndryshme/njenta... eshte e njenta gje per mua.

Nuk me pelqejne rastet ku hyn tradhetia, me k'to kam prb te madh :p

Narkomane

Valoris scriptorum
Per mua ka rendesi sdo martohet me nje 10 vjet me tmadhe se vetja...se un do dua te dal te vishem etj etj ai do llogjikoj ndryshe e kshu nga gjera te vogla lindin konflikte e mund tperfundojm ne divorc