Dietologu
Primus registratum
Njerzit shpenzojne me dite te tera dhe jave e muaj se si te humbasin peshe te tepert ne organizmin e tyre. Une do t'iu paraqes nje diete 5 ditore e krijuar nga mua dhe eshte shume efektive.
Mengjesi: 250 ml qumesht te skremuar 0 ose 1.5% yndyre me 1 banane.
Dreka: 250 ml qumesht te skremuar 0 ose 1.5% yndyre me 1 kokerr molle.
Darka: 1 portokall dhe 1 kivi.
Te konsumohet 1.5 deri ne 2.5 litra.
Une e rekomandoj 5 dite kete diete dhe do keni shume ndryshime te medha. Ju mund te humbisni nga 2-4 kg per 5 dite.
Nese ecen 60-90 minuta ne dite ose nese ecen 10 km ne dite,ju do te harxhoni shume kalori dhe do te humbisni me shume peshe. Pra 50 km per 5 dite ecje jane si qershia mbi torte dhe ju mund te humbisni 4-7 kg ne varesi te sasise se ujit qe do konsumoni. Nese vendosni te ecni per 10 km ne dite,trupi juaj ka nevoje te konsumoje 2-3 litra uje.
Pasi te keni mbaruar 5 dite diete,ju duhet te konsumoni ushqim te zakonshem. Pas 30 ditesh,ju mund ta beni prap kete diete. Gjate kesaj diete ju do te humbisni:
1-masa dhjamore(yndyrna)
2-masa muskulore.
3-lengje.
4-sheqerna.
Gjithashtu,rekomandoj qe te flini 7-10 ore gjume gjate nates dhe mos te flini gjate dietes gjume.
Ju pershendes!
Mengjesi: 250 ml qumesht te skremuar 0 ose 1.5% yndyre me 1 banane.
Dreka: 250 ml qumesht te skremuar 0 ose 1.5% yndyre me 1 kokerr molle.
Darka: 1 portokall dhe 1 kivi.
Te konsumohet 1.5 deri ne 2.5 litra.
Une e rekomandoj 5 dite kete diete dhe do keni shume ndryshime te medha. Ju mund te humbisni nga 2-4 kg per 5 dite.
Nese ecen 60-90 minuta ne dite ose nese ecen 10 km ne dite,ju do te harxhoni shume kalori dhe do te humbisni me shume peshe. Pra 50 km per 5 dite ecje jane si qershia mbi torte dhe ju mund te humbisni 4-7 kg ne varesi te sasise se ujit qe do konsumoni. Nese vendosni te ecni per 10 km ne dite,trupi juaj ka nevoje te konsumoje 2-3 litra uje.
Pasi te keni mbaruar 5 dite diete,ju duhet te konsumoni ushqim te zakonshem. Pas 30 ditesh,ju mund ta beni prap kete diete. Gjate kesaj diete ju do te humbisni:
1-masa dhjamore(yndyrna)
2-masa muskulore.
3-lengje.
4-sheqerna.
Gjithashtu,rekomandoj qe te flini 7-10 ore gjume gjate nates dhe mos te flini gjate dietes gjume.
Ju pershendes!