dhuro jeten tende

scadarsko

Locus omnem
Ne disa vende perendimore europiane, cdo person declaron nese arrin aksident dhe organee tija jJane ne gjendje functionale, direct i behet greffe dhe vihen n disposition te nje pacienti ne pritje per nje dhurim zemre, veshka apo melci... Fale ketij sistemi, nr i te la shpreseve ne pritje per dhurim organi ka renie .a duhej que dhe ne shqiperi, te funksionoj ky sistem.?

scadarsko

Locus omnem
[quoteMorgan Hop-Girl, post: 996547, member: 12784"]Mos do te thuash , dhuro organet. Ke shkruar shume shpejt...[/quote]
Po ai organ a te jep shanse per te jetu?e ai person ou fatkeqisht vdes,a te ka dhen mundesi te dyte jeté...te gjithe declrojn me vetdije ne se vdesim i auorizojm,te huazojm organet tons.nshqiperi nuk e di u nese egsiton ky fenomen.

HipHop-Girl

Papirus rex
Eshte nje gjest humanitar , ti i jep te drejten dhe mundesine dikujt tjeter.
Po ekziston edhe ketu kjo gje per me shume nuk kam informacion.
Se mendoj se jane akoma kaq te hapur shoqeria jone se nuk jane mesuar akoma me kete mendim.

scadarsko

Locus omnem
[qurasitipHop-Girl, post: 996554, member: 12784"]Eshte nje gjest humanitar , ti i jep te drejten dhe mundesine dikujt tjeter.
Se mendoj se jane akoma kaq te hapur shoqeria jone se nuk jane mesuar akoma me kete mendim.[/quote]
Me rastiti te ejten, ne spital ketu,ku njerez ishin Duke pritur kufomen,sepse mjeket po bénin gref ne organet e tije.viktima kishte peau aksident me vêture25vjec,dhe mama e tije ishte e lumtur ku nje bashkmoshatar i tij do i dhurohehin zemra.

HipHop-Girl

Papirus rex
[qurasitipHop-Girl, post: 996554, member: 12784"]Eshte nje gjest humanitar , ti i jep te drejten dhe mundesine dikujt tjeter.
Se mendoj se jane akoma kaq te hapur shoqeria jone se nuk jane mesuar akoma me kete mendim.
Me rastiti te ejten, ne spital ketu,ku njerez ishin Duke pritur kufomen,sepse mjeket po bénin gref ne organet e tije.viktima kishte peau aksident me vêture25vjec,dhe mama e tije ishte e lumtur ku nje bashkmoshatar i tij do i dhurohehin zemra.[/quote]

:)

Pazzini

Valoris scriptorum
ky sistem mund te funksionoj dhe ne shqiperi po te duan,por une presonalisht jeten time mund ta jap vetem per kalamojt e mi por jo per x njeri tjeter!