Dhurata per Laren!

Daniel H

Primus registratum
Re: Dhurata per Laren!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti EBM e ke da menjen, o me shef mua ne krevat te vdekjes o s'ke derman ee /pf/images/graemlins/laugh.gif Ndonje pale shtiza te kishe vene ne vend te asaj gazetes edhe ee a ndonje rrot peri me grepin ngulur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ti te ngordhesh une prap gjeth mbetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Lara me ofendove /pf/images/graemlins/laugh.gif Une u mundova ta zgjidhja oturakun nga me te miret, me dru lisi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me ka kushtuar nje djall e gjysem dhe ti kerkoke ca shtiza dhe grepa se te paska ngel "fanella e leshit" pa punuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse po ja jap Dolores mqse ti e refuzon /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

DesertShadow_SM.jpg

Lara, mund ta pranosh kete dhurate modeste nga une?? /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Ne profil s'duket "gje", mua me ngjan si pele /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk i mbaron pune pela he? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Ku di gje une i ziu se kush ja kenaq me mire deshiren Lares, pela apo kali /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nga pikepamja humane mendoj se kali, nga ajo funksionale mbase dhe pela /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara me fal qe u be e treta here resht qe vij duarbosh /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

Kesaj i thone, i fal gomarin e shohin nga dhembet /pf/images/graemlins/goofy.gif

Ai eshte Arabic Horse, doni me /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

D-J

Forumium maestatis

Peshqeshe xhingla mingla. Kshu kalohet jeta mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me degjo me vemendje Lara, I mean business, I am the deal /pf/images/graemlins/cool.gif. Te premtoj parajse ne France /pf/images/graemlins/grin.gif.

Qe thu ti llogaria ime bankare ehhte pa nje koker leku brenda, thyen koken po spate mendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif. E kalojme ne emer te perbashket, tendin dhe timin, pra 50/50 /pf/images/graemlins/wink.gif. keshu sigurojme dhe nje overdraft nga banka, po si kusht eshte llogaria e perbashket se mua spara me ka me shume sy te mire manaxheri i bankes /pf/images/graemlins/laugh.gif. Si garanci per kete overdraft fusim makinen tende /pf/images/graemlins/laugh.gif. Me parate e overdraftit paguajme depoziten per te blere nje vile ne jug te Frances. I kam ber nder ktij mikut qe do me shit shpin dhe ma ka lene mua te drejten per te blere shpin i pari. I kerkojme bankes dhe nje kredi bankare per te blere shpin por per kete duhet konfirmimi qe kemi paguar depoziten dhe ja lajme bankes avash avash per 7 vjet (ca jane 7 vjet, AF i beri 5 already /pf/images/graemlins/laugh.gif). Shpin si fillim ja lejme me qira nje agjencie dhe me qirane paguajme kredine bankare, interesin bankar, depoziten, mbyllim overdraftin dhe na mbeten para per te blere dhe nje makine te perdorur per mua (Golf 1 boll e kam une /pf/images/graemlins/laugh.gif). Kurse ti hap ndonje floktore /pf/images/graemlins/lol.gif. Kur qiraja ka paguar gjithe keto shpin e mbajme per veten dhe cilimijte tone /pf/images/graemlins/grin.gif, ose e shesim dhe parate i fusim ne ndonje biznes tjeter, ndonje skeme pensioni /pf/images/graemlins/laugh.gif ose e mbajme thjesht si holiday home ose e leme me qira. Sa te kapemi eshte puna /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Si thua ? mendoje mire dhe me thuj, merr dhe ndonje keshille te pavarur legale qe te jesh me e sigurte.

Ika tani se kam nje tjetr propozim biznesi per Geshtenjezen /pf/images/graemlins/laugh.gif.

D-J

Forumium maestatis

aaaa you take risks you win, you take no risks you lose /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara nga natyra eshte pelivane /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Yep, and you always driven by "nothing ventured, nothing gained /pf/images/graemlins/laugh.gif "

Je trim, s'kom cer t'them /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Lara, kte her hyna ke tema kshu si aksidentalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif. Heres tjeter do vij me duret plot, natyrisht kur t'mor rrogen /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
aaaa you take risks you win, you take no risks you lose /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

oseeeee.... you take no risk, you are old... /pf/images/graemlins/laugh.gif pranaj edhe u habita qe te pashe duke vone kesisoj bastesh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Amon miiiiiiiiiii, po ta prish ty un? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ene kto t'i gjeta, ene osht dhurat afatgjat /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kujtohu icik ene per mu kur t'marresh perqindjet, se gjynof /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

stocks_image.jpg

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif Po ti thuj miiii /pf/images/graemlins/laugh.gif, kjo osht tema e dhuratave per ty, apo perqindjeve te perfitimit per DDD-ne? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Mir ateher, po t'i coj me post kshu mceftas mos i mori vesh DDD-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

mozaiku

Primus registratum

Lara, kur shoh ndonje gje te lezetshme ne vetrina, me kujtohesh ti...

qzpy51.jpg

Desha te te tregoj canten... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Kristal bore Swarovski /pf/images/graemlins/wub.gif

SnowCrystalScrew.JPG

Kam gotitur ndonjecike ne shenje? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

Po ti vete i kerkove aksesoret TashTi /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na dhe pluhurin /pf/images/graemlins/devil.gif

fairy%20dust.jpg

ana karenina

Primus registratum

Po mua me kerkon gjera per te ngrene mi, e gjete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ha njehere...

319.jpg

Pastaj ik jashte shtetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

dive_boat.jpg

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nje pale te brendshme per ty se mos te duhen ne raste te vecanta /pf/images/graemlins/laugh.gif
242u1p0.jpg

I kam blere shtrenjte se jane model i fundit ndaj thuaj ne te tilla raste ta shperblefsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per ta cu der ne fund te bleva dhe kete /pf/images/graemlins/laugh.gif
242ua81.jpg