Dhurata per Laren!

ana karenina

Primus registratum
Dhurata per Laren!

Ky eshte thesi i dhuratave per Laren /pf/images/graemlins/cool.gif cdo dhurate e lene ketu gabimisht do kaloje ne llogari te Lares /pf/images/graemlins/winkwink.gif si dhe te gjitha ato dhurata qe do sillen posacerisht per te do konsiderohen si 'te mundshme' deri ne miratimin e saj te plote /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja une them qe ty do te te pelqenin shume keto /pf/images/graemlins/wub.gif

E1001.jpg

mozaiku

Primus registratum
Re: Dhurata per Laren!

14a.jpg

Po s'te pelqeu , e mbaj per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oro bianco e acqua marina /pf/images/graemlins/smile.gif

Rubacor... 1 mi , jo tre -kater... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Blu-je , kepucet e para mi dhuro mua se nuk jane stili i Lares... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Lara mobilje per shpine prano...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shif nji her po t'pelqyn /pf/images/graemlins/grin.gif
b12508393.jpg

Kjo m'duket interesante... /pf/images/graemlins/grin.gif
kitchen-design-six-lg.jpg

bebi

Primus registratum

kjo tema m'pelqen. /pf/images/graemlins/laugh.gif
kush don peshqeshe, vec t'cojn' doren /pf/images/graemlins/laugh.gif

moza, merri kpuct, se bi t'tjera prep /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

per ciftin
575-G-perfume.jpg

n'fakt un' preferoj versionin origjinal, pa sajimet e luleve, po e pruna me lule se thash' s'po harxhohem edhe me lule /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Lara, po te gjitha Luanesha qenkeni mi goce? /pf/images/graemlins/kiss.gif
Edhe 100 e kalofsh nje dite te paharruar sot.
Jam e sigurte qe urimi qe ke marre ose do marresh nga nje person i vecante (e di vete ti), e merr tere shkelqimin e magjine e urimeve te tjera, por po te uroj dhe une per cdo rast /pf/images/graemlins/smile.gif
Have a happy-healthy-long life /pf/images/graemlins/wave.gif

ladouce2005

Primus registratum

E meqe qenka vendi per dhurata, ja dhe nje vacation package nga ana ime, gjithcka eshte e perfshire ne pakete, pervec shoqeruesit /pf/images/graemlins/laugh.gif
banner4.jpg

/pf/images/graemlins/wave.gif

Blendi

Primus registratum

J.P.G....yummmmmm, m'ka shku posht gjysmes, m'duhet nji shishe e re se shpejti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lares...

puppy-picture03.jpg

Lara,

Desha te shpreh simpatine per nje grua te mecur, largpamese dhe te forte sic je ti. Je nje inspirim! U plotesofsh edhe me shume ne cdo hap te jetes tende! /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S.
Ore po konkurohet dot me ju qe sillni ishuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

diamond_large.jpg

reddiamond240.jpg
diamondgreen240.JPG
worlds-largest-diamonds-7.jpg

<font color="blue">Tani Lara ti ke te drejten e zgjedhjes mes ketyre te tjerat i kalojne ne diskrecionin e hapeses se temes...
P.S: Meqenese Geshtenjeza nuk e ka theksuar per cfare sebebi eshte dhurata te solla diamante se ato "mbushin" cdo boshllek...
</font>

Dolores

Primus registratum

Ua pse po i jepen Lares dhuratat ca ka bo vaki? /pf/images/graemlins/laugh.gif...duhet ndejt afer Lares kur ben seleksionimin...mase ka gjerra qe si pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah edhe ca sexy bikini...
162516.jpg

I love new york

Primus registratum

O Lara sot e ke edhe ti eeeee /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
se Korden e di qe e kam me nje dite me veten

Githsesi HAPPY BIRTHDAY e dashur, pac gjiothmone gezime me te dashurit e tu prane dhe jepi nje puthje te vacante asaj rrushit te vogel /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dhe qe mos dal nga tema - here is your gift:

istockphoto_895310_big_gift.jpg

RROFTE VIRTUALITETI /pf/images/graemlins/rockband.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk ka ditelindjen ajo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte krejt natyrshem si cdo femer tjeter, xheloze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aisgjo s'te bi deri javen tjeter se jam shkund sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuri me shumece po deshe /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif kaq kam per te dhone /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Daniel H

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif sa do pyesja po Lara ka ditelindjen apo marton vjehrren sot, sepse nuk po shoh ndonje urim nga hapesja e temes. /pf/images/graemlins/laugh.gif E paska dhene vete shpejgimin autorja.

E pranon dhuraten time? /pf/images/graemlins/laugh.gif

110-253%20Potty%20Chair.jpg

pinkparadise

Forumium maestatis

spo mor vesh gjo un...

lara ka ditlindjen, apo jan dhurata keshtu..kot...se eshte goc e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

bon, nese ke ditlindjen...
edhe 100 lara /pf/images/graemlins/smile.gif
edhe tu realizofshin te gjitha planet /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: dhurate ska, se o bo i çik keq ket muj /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe vitin tjeter do kesh nej me te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif