Dhurata per 14 shkurtin (dita e te dashuruarve)

ALTIN

Primus registratum
Dhurata per 14 shkurtin (dita e te dashuruarve)

<font color="red"> Cfar dhurate do ti beni te dashures ose te dashurit. </font> /pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Dhurata per 14 shkurtin (dita e te dashuruarve)

nje qen me lesh...

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Dhurata per 14 shkurtin (dita e te dashuruarve

/pf/images/graemlins/laugh.gif leshi eshte deja fait...nje qen do te mjaftonte them /pf/images/graemlins/laugh.gif

un se di...veten time me nje fjongo ndoshta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirsa

Primus registratum

Dahlia /pf/images/graemlins/lol.gif

zoulou

ElB@S@N

une se di fare , ndoshta nonji qen pa lesh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Hajde hajde, /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

plasi sheri,
me lesh e pa lesh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

mozaiku

Primus registratum

1 kartoline qe kur e hap, bo muzike... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirsa

Primus registratum

Ndersa une jam studente, e nuk i kam buxhetet e duhura per dhurata qofte me apo pa lesh /pf/images/graemlins/lol.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

une vetem lesh, pa qen brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Dhurata qe do bej une eshte te dal ta pres te stacioni trenit...e perpikte /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe jo ta le te presi aty,perjasht,ftohte,zhurme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
1 kartoline qe kur e hap, bo muzike... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Lambaden Mozaiko /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nje portofol,ose nje mbajtese celesash..

acid

Forumium praecox

nje darke speciale e pasuar nga nje unaze me nje diamant te vogel, e dhene ne gjunj dhe e shoqeruar me nje pyetje. /pf/images/graemlins/wink.gif

Sweety el

Locus omnem
shen-valentini.jpg

Sweety el

Locus omnem
Shën Valentini njihet në të gjithë botën si “Padroni i të dashuruarve”. Ky përcaktim lindi nga një serë legjendash, të cilat janë shtuar me kalimin e kohës. Trendafili i bashkimit, fëmijët, pëllumbat, dashuria sublime, të gjitha gjërat që e kanë bërë atë nje festë model për të dashurit.

Që të dashuruarit të duhen për të gjithë jetën, dhe më shumë në këtë ditë, nuk mjafton vetëm dita e “Shën Valentinit”.Qdo dit dhe cdo datë e vitit ka një veçuri,14 shkurti është si një ditë normale që veçuria e kësaj data është ”DITAE TE DASHURUARVE”, e kan vecuar me shum sepse dashuria është e çmuar për të gjithë prandaj festohet më shum se ditët tjera kohë, që e bëjnë këtë festë kaq të madhe dhe kaq popullore në të githë botën.

Kjo festë edhe në Kosovë sikurse edhe vendet e tjera po festohet shumë, sidomos nga të rinjët që I kushtojn shum rëndësi. Pothuaj që në fillim të muajit më të shkurtër të vitit, të dashuruarit fillojnë te kursejnë paratë për t´i blerë dicka partnerit. Këto dhurata më shumë se simbolike, janë të shtrenjëta. Parfume, komplete të brendshmesh, veshje, kremra nga më të shtrenjëtat janë më të kërkuarat nëpër dyqane. Për tregtarët është ditë e mbarë, pasi xhiroja shumëfishohet. Shumëkush e quan një festë komerciale. Ndoshta ka të drejtë. Por, në fund të fundit, mjafton edhe një lule për të shprehur atë që njerëzit kanë në zemër. Ndërsa, ka nga ata të dashuruar që nuk e festojnë “Shën Valentinin”, duke ndjekur parimin se“Ne dashurojmë përditë, kjo festë është thjesht një hipokrizi”. Gjithsesi, duan apo s´duan ata, me 14 shkurt të gjithë festojnë. Bëjnë dhurata, marrin të tilla, dhe fytyrën e kanë të veshur me një buzëqeshje që nuk u vihet re përditë
Punoi:Blerta Bajgora