Dhe pija e juaj a preferuar eshte?

Piccolina

Primus registratum
Re: Pija juaj e preferuar eshte?

Leng prasi te jap une ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

LP qe me pelqen mua eshte tjeter gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Offer me!

E paske kap keq me pijet e shtrenjta i dashur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Piccolina

Primus registratum

Ti mund te me paguash ne natyre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

atman

Forumium maestatis

Scotch dhe kafe, rreth ores kater-pese te mengjesit.
Fernet klasike,(uf, kam nje kujtim per te qare e per te qeshur nga kjo pije)rreth ores 11 shoqeruar me disa copra çokollate.
Vere ne dreke - e pandare qe nga kohet qe s'mbahen mend. (Dikur i perkiste mengjesit sebashku me nje paçe).

Anana

Primus registratum

ver dhe pace per mengjes e? Ua edhe kete se kisha degjuar ndonjeher. ca ka pacja brenda?

u74

Primus registratum

Paca mren ka planca .
Noshta robi punon turrni i trete dhe darken e ha ne mengjes pas pune dhe masanej kthen edhe nje gote vere qe te fleje rehat .

Piccolina

Primus registratum

Pace per mengjes??? Fantastike, sidomos kur kthehem nga pubi ne oren 6 te mengjesit dhe kam pire ne sasi industriale...

gurax

Pan ignoramus

Me ka marre malli per pacen e ores 5AM ke Akademia.

Piccolina

Primus registratum

Lengu portokallit eshte pija ime e preferuar pa alkol. E paskemi edhe nje gje tjeter te perbashket Wande...Mos me thuaj qe te pelqen edhe dhalla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

birr pa alkool
e ka shijen e birres e nuk dehesh
juve ju pelq?

antip

Primus registratum

Birra pa alkol esht si seksi me prezervativ... prej hallit e kan t'gjith po nuk i pelqe asnjonit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

TheWanderer

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Piccolina_</div><div class="ubbcode-body">Lengu portokallit eshte pija ime e preferuar pa alkol. E paskemi edhe nje gje tjeter te perbashket Wande...Mos me thuaj qe te pelqen edhe dhalla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Shiko, shiko! Une vdes per dhalle, me pak kripe brenda ...sa u perputhkemi ne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

sa gjera te perbashketa paskeni ju te dy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif