Dhe pija e juaj a preferuar eshte?

bebi

Primus registratum
Re: Pija juaj e preferuar eshte?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Eriselda</div><div class="ubbcode-body">Te pelqekan pijet e atheta? </div></div>

eeeeeee?

jam prej atyne qi ka guxim me u hedh, ta marrsha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
kam qejf ato me perqindje dehjet sa ma t'nalte, se per uj fus kryt nen cezme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: m@sTe®mInD</div><div class="ubbcode-body">LP /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>
Can i offer u a drink sir ?

Dolores

Primus registratum

Pse edhe ti e preferon lengun e prasit mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Hellena

Primus registratum

Can i offer u a drink me leng prasi too ?
I know u like it !

Qerratai

Primus registratum

Leng prasi te jap une ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

LP qe me pelqen mua eshte tjeter gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Offer me!

KoDoShi

Primus registratum

Posi jo, s'paske provuar kafe&ponc ti...behet shum e mir, cudi qe se paske provuar, ndofta ke provu vetem qumesht me ponc, prandaj dhe je e pasigurt ne quhet pije po jo.

Mojito, sex on the beach, Disarona, Vodka pushkin.(k'to dy t'fundit me shume per t'embelsu buzet)

VoGeLuShI

Primus registratum

ne plazh mojito...ne pub birre te zeze ose pinna colada...aperitiv crodino ose fragollina...ne disco vodka redbull (me luleshtrydhe) dhe shume shume shots-e...ne bar alexander...kur bejme zullume ne shtepit e njeri-tjetrit shkepemi me coca rum...per qejf bacardi brezze me pjeshke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

anabanana

Primus registratum

Ne clubs eshte black martini (to die for), keshtu ne shtepi para zjarrit me burrin Grand Marnier neat. Oh my!!!

Hellena

Primus registratum

Martini kam filluar te pij jashte mase ... Roso , Bianco (not dry) ..
Bacardi(fruity, Breezy etcc) gjithashtu ka filluar tme pelqeje .
Oh dhe nje Fresita ( vere roze infused me luleshtrydhe) yum yumm

TEDI

Valoris scriptorum

Tani Dimrit Konjaku o i mire Veres BIrra ... PO Vera PIhet dhe dimer dhe vere...

antip

Primus registratum

Edhe une si Tedua, verës - birre e dimrit - konjak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif