Dhe 100 Peneline

assassino26

Primus registratum
Re: Dhe 100 Peneline

Penele edhe 100 goce /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithe urimet me te mira ti kon dhone te tjeret,por une them vetem qe ishalla thahet deti e ta msyjne atje ne ishull gjithe cunat me te bukur e me te mire te kontinentit,qe te t'mos dish kujt t'ja vesh gishtin,po ti nrrosh pernate si penelopja.(se penelopja dersa i erdhi burri ashu i nrrote po lene ca thote historia).
TAshi per pare sbohet llaf me te uru se e di qe do i kesh me grushta e do i harxhosh me trasta.
Tjeter gjo sdi une.Kto jane te mirat qe deshiron cdo njeri.
Sonte kom per te kercy e pi birra edhe une per ditlinjen tate ktu ne Tirane. :rockband: :rockband:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] ...por une them vetem qe ishalla thahet deti e ta msyjne atje ne ishull gjithe cunat me te bukur e me te mire te kontinentit,qe te t'mos dish kujt t'ja vesh gishtin... [/qb]
Goce ta ka me te futme !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Penele,
tani e pashe temen. Jam ende ne kohe, do edhe 2 ore e gjys te veje data 15 ktu ke una, 3 e gjys ke tina. Sa me fat he?!

Desha vetem te te uroj suksese, jete te gjate dhe plot dashuri. Nje njeri me shpirt te pasur si ti e meriton. /pf/images/graemlins/smile.gif

p7039.jpg

assassino26

Primus registratum

Mos me fut ne sherr me durrsaken se sme le me shku ne Durres masnej...

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] ...por une them vetem qe ishalla thahet deti e ta msyjne atje ne ishull gjithe cunat me te bukur e me te mire te kontinentit,qe te t'mos dish kujt t'ja vesh gishtin... [/qb]
Goce ta ka me te futme !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo per ner une urim bona /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

flowers.jpg

Nje pafundesi gezimesh ne jeten tende! Shume urime dhe u befsh 100 vjece!

ps. qenkemi te se njejtes shenje /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

100 Penny! (jo 100 pens /pf/images/graemlins/tongue.gif ! )

Goca

Primus registratum

Nuk e kuptoj Diku... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju faleminderit te gjitheve. /pf/images/graemlins/smile.gif Sa jam zgjuar nga gjumi. Me dhembin kembet, veshet me bejne akoma....bububum bububum... /pf/images/graemlins/tongue.gif , ohhhhhhhhhh ja hodha edhe per ket vit... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Guest

Penele me fal vllain tat po se dija qafsha te gjithe...u bofsh 1000000000000 vjec edhe fat ne jete...ta bofte zoti hallall edhe sa mo shume gnjyra ne penelat e tu :kiss: :kiss: :kiss:
kiss.gif

giulia

Primus registratum

Lepurushe te uroj gjithe te mirat e kesaj bote te jesh gjithmone e lumtur si tani Auguri edhe nga nipotja jote :kiss: :kiss:

eros111

Primus registratum

shi shi kush paska pas ditelindjen...e qerasmja eshte e detyruar me ligj /pf/images/graemlins/laugh.gif
gezuar! edhe sa te duash vete

Kordelja

Valoris scriptorum

Penlina, turp te na vije :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif

U bofsh goce per s'mari (jo se s'je) e tu realizofshin te gjitha deshirat, u kishte dash Tea ne Forum te kujtoheshim neve per ditelindjen tate :mad: (po Tea ku ka hum iher :confused: )

Gezuar ditelindjen mrekullia e Durresit :kiss: :kiss:

Le_Routard

Forumium maestatis

Penele, une t'kisha urur tamom diten kur kishe ditelindjen por nuk e di ka ma kan cu postimin. Mabase ma kan heq moderatoret per dalje nga tema, mbase ka qen rrjeti keq, mbase ma kan vjedh postimin rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sidoqe te jete po te uroj edhe i her, u bofsh 100 vjec ne bofsh qef per qef tat. Mos pushoft qemonja tu bo muzik e mos u zbrazshin gotat kurre.
/pf/images/graemlins/smile.gif
LR!

bebi

Primus registratum

penelina paska pas ditlindjen?

diddl-009.gif
per ty, serenade e schulbert. /pf/images/graemlins/smile.gif

tesh un po t'baj violinisten, shoqnin te tavolina ta bafte kush ti ke per zemer ma fort! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shum urime! :kiss: