Re: Designer industrial (Vizatim teknik)
mirdita,
per tu sqaruar me sakte nuk eshte projekt arkitekture, por thjeshte nje paisje te cilen duhet ta fabrikoj ketu, por per kete me duhet ti bej skicen tknike, per ta paraqitur tek fabrikanti.
pra nuk eshte aq e komplikuar per dike qe merret me vizatim teknik, por qe nuk eshte as aq e thjeshte per mua, qe nuk kam bere asnje here vizatim teknik.
ndersa per çekun, nuk po del njeri qe ta mari persiper dhe te bisedojme se sa kerkon, keshtu qe nuk kam kujt tja dergoj.
persa i perket partenerit kjo nuk ka perse te jete genjeshter sepse une kerkoj nje bashkepuntor, pra kushdo qofte ai do te mari pjesen e tije te fitimit.(qofte vellai, motra, shoku ose nje partener i afte) pra per mua eshte me me interes te bashkpunoj me nje njeri te afte se sa te privilegjoj nje njeri te qe e njoh por qe nuk eshte i afte.
kot po pyes a ka njeri qe ka gjetur partener me shqiperine ne fusha te ndryshme, apo te gjithe nuk kane besim dhe rine te terhequr ndaj propozimeve qe u behen?
ndersa per te mesuar une vete AutoCad-in kjo eshte gjeja e fundit qe do te bej, nqs nuk gjej njeri. por perseri kam nevoje per nje njeri ne shqiperi sepse nuk behen te gjitha punet nga nje njeri (vetem po te ndahem ne dy pjese) pra jam i detyruar te kerkoj nje partener dhe nuk kam frike nga bashkpuni me çdo lloj tipi qe te jete sepse çdo gje do te jete e qarte dhe pa ndonje investim nga ana e tij, investimi i vetem do i tij do te jete angazhimi ne kete "projekt", nqs do te bindet se do te fitoje diçka, nqs se jo, atehere nuk e pengon asgje qe te largohet pa asnje obligacion, moral ose financiar ndaj meje.
besoj se keshtu gjerat jane te qarta dhe asnjeri nuk ka perse te kete frike per nje bashkpunim te çdo lloji e ne çdo fushe, sepse nuk ka çar humbet. humbja me e madhe eshte te mos e provosh ate qe te offrojne.
pershendetje