Del,SAW XII.

Megg

Carpe Diem
Pas nxjerrjes seserise se gjashte te ketij filmi ''SHARRA XI''
del edhe seria e fundit ne vitin 2010 SAW XII ->SHARRA XII

Slevin

Forumium maestatis
Kam pare te gjitha serite e sages, te them te drejten Saw VI me la nje pershtypje shume te bukur per nje fund akoma me te bukur, fatkeqesisht filmi sme pelqeu aq shume, sharra 3 dhe 7 mund te them se ishin me te dobtit e sages.

Prisja nje fund me te bukur...

Holland2010

Forumium maestatis
MegiB paske ca probleme me shifrat Romake :) Kur lexova Del,SAW XII mendova kur u ben 12 pjese :)
Une kam pare 3 te parat. 1-shi dhe 2-shi ishin shume te bukura 3-shi cka...gjithsesi jam i mendimit se keto pjese qe shtohen nga zori duke perfituar nga suksesi i te parave sa vjen e ulen ne cilesi me ndonje perjashtim.

Megg

Carpe Diem
MegiB paske ca probleme me shifrat Romake :) Kur lexova Del,SAW XII mendova kur u ben 12 pjese :)
Une kam pare 3 te parat. 1-shi dhe 2-shi ishin shume te bukura 3-shi cka...gjithsesi jam i mendimit se keto pjese qe shtohen nga zori duke perfituar nga suksesi i te parave sa vjen e ulen ne cilesi me ndonje perjashtim.

Gabim shpejtesie,,, nenkuptohet SAW VII ,,,, edhe une i kam pare te gjitha serite dhe 6-ta me zhgenjeu shume...

Hank

Valoris scriptorum
Ore ca fiksimi keni me keto filmat horror njehere? Shihni mer ndonje film komedi :)

Ma kane mburrur shume kete film duke me thene se propogandon "vleren e jetes" Nuk e di a eshte e verte, po nese eshte, edhemund ta provoj ta shoh

Megg

Carpe Diem
Ore ca fiksimi keni me keto filmat horror njehere? Shihni mer ndonje film komedi :)

Ma kane mburrur shume kete film duke me thene se propogandon "vleren e jetes" Nuk e di a eshte e verte, po nese eshte, edhemund ta provoj ta shoh

Une per vete shikoj minimumi 2 filma ne dite (nganjehere)
1 horror dhe nje komedi per te me lene shije te mire...;)