DEKLARONI PASURINE!

holtienka

Forumium praecox
Re: DEKLARONI PASURINE!

krunde erdhi dita te paguaj paymentin tjeter ke school. edhe 1 cent me duket 1 dollarsh.
na u....

Le_Routard

Forumium maestatis

Parja o si Peshku po kaloi 3 Dite n Trajse Qelbet...

Vetem se po ta hudhesh n'lume nuk ma do menia se shumefishohet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... kishe shkrujt ti dhe erdha me nji fryme se thash' mos kishe noi gjel qe se paskena dit /pf/images/graemlins/laugh.gif !

regele

Forumium maestatis

Sot jam shume dobet, vetem 1 cent ne xhep /pf/images/graemlins/smile.gif
Po vete te nxjerr nga banka ca cash!

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
... kishe shkrujt ti dhe erdha me nji fryme se thash' mos kishe noi gjel qe se paskena dit /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[/ QUOTE ]

Jo ti mire bone qe erdhe por fatkeqesisht pervec kokoshit nuk kom gjo tjeter n'xhep. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

un vetem laptopin quaj timin, desktopin me gjithe printer ma konfisku vellai /pf/images/graemlins/lol.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ene ate ruje mire se paska mor ca zakone t'kqia vllai tat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Una kam gjithe boten per pasuri dhe s'jap borxh as i cik /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

po mu qe ma ka shit treçereket si i behet?

LR
hahahahha e kam nda qe m'athere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ju te dyja bashkojuni komitetit te te shpronesuarve, te drejtat tuaja kane gjasa te kompensohen me tokat e reja qe jane hap ne hene ose ne mars. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Naten e mire!

Me shume dashuri nga zoterusja e botes /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

hajt mo, se s'po te hyme ne hise perderisa s'kemi derdh djerse per te pasur boten /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

p.s. /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ua ua ua sa i thelle djali.... /pf/images/graemlins/wub.gif
po nga ana financjare ça ke ???
se vetem ajo na intereson neve te tjerat nxu nxu nxu /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Nga ana financiare eshte marshalla, me ka nje volvo fuoristrade qe ia marrim ndonjehere me zor per xhiro, ....... te tjerat s'po ti them se shoqeria e tij s'do qe ti hysh ne pjese pasurise financiare :)

pinkparadise

Forumium maestatis

hej e di ça kam vene re tek djemt shqiptar ..???
kam vene re qe gjeja e pare per te cilen flasin eshte makina, lloji makines, etc etc...
dmth po te kesh makin te mire ke lek???po mua me duket se ka nga ata qe skan 1 cent ne xhep e ne bank edhe kur vjen fundi makinene e bukur e kan....
nga vjen kjo mersele???nga tangerlliku thoni???

(ps: ne fakt kam vene re qe femrat e shqiperis per gjen e pare qe te pysin biles edhe para se me te pyt emrin, duan te din marken e makines...por nejse)

(ps: nuk kishte te bente fare me parafolesin tim, thjesht ishte nje komet qe me ndeli ne menje, keshtu qe mos e mer per personale)
/pf/images/graemlins/wave.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Maqina per meshkujt shqiptar ka shume renci sepse i kurse paret e motelit. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ene gocat pysin per marken se dun me dite sa ven ka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Drino, pse s'ju a le veturen Mandi juve, pse? /pf/images/graemlins/laugh.gif