Debohen 11 Islamike nga Shqiperia....

Debohen 11 Islamike nga Shqiperia....

11 shtetas me origjine arabe jane shpallur"persona non grata" ne shqiperi.SHISH kishte kohe qe ishte vene ne ndjekje te veprimtarise se tyre dhe kishte arritur ne konkluzionin qe ata kishin lidhje me Al-Qaidan dhe po mundoheshin qe, nen "petkun"e ndihmave humanitare dhe te predikimit te fese,te krijonin nje terren te pershtatshem per pjesetare te organizates terroriste Al-Qaida.Drejtori i Policise se Rendit,Avni Jashellari,deklaroi per shtypin qe :nuk dime akoma qe keta persona kishin si plan ndonje aksion terrorit ne Shqiperi,numri i pergjithshem i arabeve te debuar nga shqiperia, mbas renies se pushtetit te Sali Berishes,arriti ne 28. :angel:

assassino26

Primus registratum
Re: Debohen 11 Islamike nga Shqiperia....

Une se mor vesh pse i debojne...
Per menimin tim te hapin nai burg si ai abhu ghadar a si e kishte emrin ai ne irak edhe aty ti trajnojne me mish derri edhe me forma te tjera edukimi per 20-30 vjete me rralle

deni83

Primus registratum

Jo,jo ti Peshkataro me mir t'i dergonin ke burgu i Tirones.Aty ju japin perdite me e honger sa krahu nji alamet cope t'modhe sallami derri.Nga te gjitha vrimat e mundshme te imagjinushme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Pse Deno,ka edhe vrima te paimagjinushme /pf/images/graemlins/laugh.gif

deni83

Primus registratum

Brimat qe s'jane,po qe mund t'i hapesh me tyrjele,p.sh. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke nai ide tjeter ti? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

O cuna,shikojeni pak me "thelle" /pf/images/graemlins/laugh.gif kete problem se nuk asht per tu tallur,po na sillen dinamitmbajtesit rreth e rrotull,vetem vullnetaret mungojne :lol: ,dhe ne shqiptaret e mbajme veten per perdorues te mire te dinamitit(deri tani kundra peshkut,por......).Ruajna zot :angel:

Uran

Forumium praecox

Mendoj qe eshte nje sibolike pozitive debimi i tyre, sepse nese ndodh ndonje eksplodim gjate lojrave olimpike ne Greqi, Greqia menjehere do ta shfrytezon rastin gjuhet mbi shqiperine keshtu qe debimi i islamisteve (apo vetem arabeve) do te ndihmon ne justifikimin se ata nuk kane ardhur nga shqiperia.

citim:
nga Oroshi

hehehe Orosh

OROSHI

Primus registratum

Une lexova qe Bin laden kishte deklaruar qe:edhe ne Ballkan,me sakte Shqiperi,Bosnje dhe Maqedoni,kishte perkrahesit e vet per Jihad-in,Shqiperia,duke qene me afer perendimit,eshte nje pike strategjike per ne;kete e ka dhene Al-Jazira para disa javesh. :book:

DFV

Primus registratum

Ore ,pse paska akoma islamik nga ata qe solli Sala
ne Shqiperine tone?
Me keq akoma -Perse i debojne dhe nuk i fusin ne burge kur ata dyshohen se jane kontigjen i Al-Qajedas?
Edhe kjo i duhet Shqiperise (njerez vet vrases) dhe e mori lumi nga te gjitha anet!!!!!!

Uran

Forumium praecox

DFV
Anëtar/e
Anetar/e # 88

Shkruajtur më 17 Qershor, 2004 01:53
--------------------------------------------------------------------------------
Ore ,pse paska akoma islamik nga ata qe solli Sala
ne Shqiperine tone?
Me keq akoma -Perse i debojne dhe nuk i fusin ne burge kur ata dyshohen se jane kontigjen i Al-Qajedas?
Edhe kjo i duhet Shqiperise (njerez vet vrases) dhe e mori lumi nga te gjitha anet!!!!!!
Sala ata nuk i solli por erdhen vete e shkuan prape. Athere erdhen tjeret ne kohen e tosit e do te vijne gjithmone se edhe ata jane njerez (arabet apo Egjiptjanet, apo prej kushdo qe jane)e vijne per te bere biznese, keshtu eshte me mire te japesh mendimet per temen e mos te shfrytezosh cdo rast per te shprehur urrejtje se komentet kso lloji jane bere shume te merzitshme. :sleep:

Pendyshe une ende mendoj se eshte simbolike e mire debimi i tyre ne syte e Grekeve e te Europjaneve (sidomos kur Olimpiada po ofrohet).

renea

Primus registratum

1.Une nuk mendoj se dikush duhet debuar vetem se eshte Islamist, nese ka fakte per terrorizem at'her te debohen.

2.Uroj qe SHISH mos te deboje njerez vetem per te rene ne sy te botes, por per sigurine e kombit tone.

3.NUk mendoj se Berisha solli Islamistet ketu, por hyrja e konferencen Islamiste me zell, sigurisht influencon nje fare politike.

marina s.

Forumium maestatis

1-PERZENJA E KETYRE PERSONA TE "DYSHIMTE",SIDOMOS TANI NE PRAG TE FILIMIT TE LOJRAVE OLIMPIKE,ESHTE MJAFTE POZITIVE;DIHET QE GREKET JANE GATI EDHE TI SHPIFIN GJERAT VETEM QE TE DISKRIMINOJNE SHQIPTARET.

2-ARABET E DINE FARE MIRE QE NE SHQIPERI EKZISTON PRAKTIKIMI I FESE MUSLIMANE.NUK ESHTE EDHE AQ I çUDITSHEM FAKTI SE MUND TE MENDONIN TE BENIN NDONJE TE "PA BERE".NE MAQEDONI AL-QAEDA KA PASUR DHE KA AKOMA BAZAT E VETA KU STERVITEN GUERRILIERET.ATYRE NUK DO T'I VINTE KEQ TA SHTONIN EDHE VENDIN TONE NE LISTE.

OROSHI

Primus registratum

Si tia bejme me nje interviste te dhene para disa javesh nga Bin Laden "qe Al-Qaida eshte e gateshme te beje aksione edhe ne Shqiperi...???"Dhene nga Al-Jazira :confused: :angel: :book:

marina s.

Forumium maestatis

i hedhim ne nji bombe bilalit(bin laden)para se te na e hedhi ai neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

Po na ka vene ne sy ai mjekroshi do te thote qe ska shume besim ne bazat e shqiperise se ne jemi dridhe Like.Po une e besoj se ka shqiptare te roitur qe jane gati te sakrifikohen.(ne nje teme qe shkrojta per fene jam tmeruar se si arsyetonte nje antar,kaq shume kemi shkare?Te besojme po,por jo te shohim cdo gje me syrin fetar)

OROSHI

Primus registratum

Nuk ishin shqiptare ata qe moren krahun e Sadamit-'91-2002 si ne shqiperi si ne kosove si ne maqedoni???Nuk ishin shqiptare ata qe demostruan kenaqesine e tyre per ngjarjet e 11 shtatorit si ne Shqiperi si ne Kosove,si ne Maqedoni????Nuk ishin shqiptare ata qe e mbajne si idhullin e tyre Bin ladenin??Nuk jane shqiptare ata qe nuk po lene fjale nga me denigrueset dhe banalet pa perdorur kunder Amerikes,aleates tone te vetme????E pra me te gjitha keto qe thashe,une jam shum pesimist per ngjarjet qe mund te ndodhin ne te ardhmen!!!!1 :book:

tola77

Primus registratum

Mjere ne per kombin qe kemi.Cte them une me shume,dua qe te mos jete e vertete qe perkrahim teroristet por kjo nuk varet vetem nga mua. :shrug:

LERTI

Primus registratum

A DINI SI THEM UNE : UNE THEM TI PRISHIN TE GJITHA KISHAT ,XHAMITE DHE TE GJITHA VENDET KU PRAKTIKOHET FEJA ........ TE BEHEMI PA-FE NE ANGLISHT(NON-RELIGOUS) JO ATEISTE SEPSE PA-FE DHE ATEIST ESHTE E NDYSHME .......... A E DINI PSE THEM KESHTU SEPSE
*KISHAT ORTODOKSE DUHET TE PRISHEN SEPSE PERKRAHIN ANTI-SHQIPTARIZMIN DHE UREJTJEN E SHQIPETAREVE DUKE SJELLUR MISIONARE GREK....... ORTODOKSET DUAN TI GREQIZOJNE SHQIPETARET........
*XHANIAT DHE MEDRESETE DUHET TE PRISHEN SEPSE PERKRAHIN TERRORIZMIN DHE FORMA TE NDRYSHME ISLAMIZMI ...............

KAM PASUR UNE NJE SHOK QE SHKONTE DITE PER DITE NE XHAMI DHE NGADO QE SHKONTE I PYESTE NJEREZIT : A U GEZOVE ME 11 SHTATOR ????? PO TI THOJE JO TE THONTE : TY DO TE VRET ALLAHU .......
PO TI SHIKOJE LIBRAT E TIJ NUK KISHTE LIBER PA NJE VIZATIM TE BIN LADENIT OSE TE NJE TALEBANI .........

JA CFAR NDODH KUR JE FETAR
E KA PAS MIR ENVERI QE I DOGJI TE GJITHA KISHAT DHE XHAMIAT ........... E DINTE AI SE DO BEHESHIN KESHTU NJEREZIT