data apo standartet?

MLK

Primus registratum
Re: data apo standartet?

Une per vete nuk kam men me kandidu /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe s'ma do menia se i intereso njeriu ketu sa vjeç jam!

Per t'ju rikthyer temes, rreth 50% e popullsise jane disidente politike dhe kete e shprehin nepermjet mosvotimit e kjo eshte diçka teper e rende per nje shoqeri qe pretendon se shkon drejt demokracise.
Mendoj se do te ishte me interesante sikur çdo kush ti bente pyetjen vetes ç'fare pret nga politika, ç'fare i eshte premtuar e per ç'fare ka votuar (nese e ka ber diçka te tille). Pra te shtrojme problemet me te vertete qe kane te bejne me ne, perpara se te behet tifozllik per nje pale apo tjetren.

cacol

Forumium maestatis

E gjete ti MLK tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif, po pse o, militantizmin do luftosh ne Shqiperi ti ? Ata qe nuk votojne, nuk bejne asgje kunder sistemit ( perderisa ne te gjitha zgjedhjet eshte permbushur kuorumi ). Ata qe votojne nuk duan t'ia dine per ate qe ben partia, u mjafton vendi i punes qe fitojne nepermjet militantizmit te tyre.

ssssssss

Primus registratum

50% e popullsise nuk votojne????ku e gjete kete ti mer milk
/pf/images/graemlins/laugh.gif ,nderkohe qe ne zgjedhjet e 2005 nga 2mln votues kan votuar 1mln e 300mij????me shum se 50% e votuesve???...nejse ti me sa shof un srrike ne shqiperi kshu qe kot sa me fol me ty se ti shef top kanalin anej ene te vijne lajmet keq /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Kondrapedali

Kondrapedali

Standarde s'ka. Alternativa t'hajrit s'ka. Un them që shqiptarët të shkojnë në votime e ta dorëzojnë votën të pavlefshme me ndonjë nënshkrim të tipit "Mut njoni e kak tjetri" /pf/images/graemlins/shrug.gif

aristokratja

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
50% e popullsise nuk votojne????ku e gjete kete ti mer milk
/pf/images/graemlins/laugh.gif ,nderkohe qe ne zgjedhjet e 2005 nga 2mln votues kan votuar 1mln e 300mij????me shum se 50% e votuesve???...nejse ti me sa shof un srrike ne shqiperi kshu qe kot sa me fol me ty se ti shef top kanalin anej ene te vijne lajmet keq /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

[/ QUOTE ]
Kane dale aq ndoshta, sepse shume kane votuar dhe dy here??????????? eeeeeee????????

ssssssss

Primus registratum

pranaj rrin e na cajne trapin kto te PS jo certifikata se boen me hile se i paskan bo vet kto pun tu votu ka 2 her e 3 her robt heeeeeeeee...hejk zotttt ene me hile qe kan bo kto te PS paska fitu PD reeeee...pupupupu

Kondrapedali

Kondrapedali

Un s'mora vesh se si kisha votu tu qen n'moj t'Kanadas /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dimir

Forumium praecox

Uroj qe ky vit i ri ti gjej politikanet me te pjekur dhe me te pergjegjshem!
E bej kete urim ne te mire te shqiperise dhe shqiptareve.
Gezuar!

ssssssss

Primus registratum

Ndoshta i ka bere PD kesaj rradhe? eeeeeeeeeeee???????????

hahaha ato kan qene te beme nga koha ps.se ato lista e certifikata ato i kan bere dhe ato po i bejne se shumicen e bashkive e ka PS /pf/images/graemlins/laugh.gif shnet

komino

Valoris scriptorum

Standarde s'ka. Alternativa t'hajrit s'ka. Un them që shqiptarët të shkojnë në votime e ta dorëzojnë votën të pavlefshme me ndonjë nënshkrim të tipit "Mut njoni e kak tjetri" /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

shife shife dreqi

e paske bo i hap perpara

tani bej dhe nje hap tjeter dhe shkruaj tek fleta "jam i hapur te vleresoj alternativa te reja"

Do te shohesh se tregu politik eshte i njejte me ate te domateve. Kur ka treg te lire hyjne prodhues e tregtare te rinj

komino

Valoris scriptorum

Ndoshta i ka bere PD kesaj rradhe? eeeeeeeeeeee???????????

hahaha ato kan qene te beme nga koha ps.se ato lista e certifikata ato i kan bere dhe ato po i bejne se shumicen e bashkive e ka PS /pf/images/graemlins/laugh.gif shnet

[/ QUOTE ]

Edhe ne qofte keshtu?! (po pranoj pra te ulem kembekryq aty ku injoranca eshte qytetar nderi)

Kondrapedali

Kondrapedali

Gene, domotet ne po u zgërlaqën n'faqe t'murit nuk i bo përshtypje njeriu e mo keq akoma s'i bo përshtypje as domoteve.

Me njerzit o nryshe puna. Së pari ata devijojnë nga idealet e tyre sa më lart të ngjiten në arenën politike. Së dyti, ata janë tepër të ndjeshëm ndaj presioneve e së treti, sikur të dalë ndokush që nuk ja ndien për asnjë nga këto më lart, sigurisht që do ishte tepër i ndjeshëm ndaj një aksidenti tragjik me ndonjë që largohet në drejtim tË panjohur.

Sistemi politik ka shumë ngjashmëri me atë mafioz e kur politika e krimi bashkohen, tregu kthehet në monopol e nuk i bëhet kujt vonë për blerësit pasi i mjafton të kenë një numër minimal idiotësh për të vazhduar lojën e tyre.

Ky është mësimi i parë për vitin e ri.

Gzuar e paç shnet e men /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Bëj shaka. Mos më merr gjak në vetull /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

H

harap

Guest

ore edhe per certifikatat iu dha zgjidhje po ai nuk do te hyj ne zgjedhje.
Edhe per me teper presionet qe i ben metes jane mese te dukshem.
Gjithsesi me mire zgjedhje te parakohshme.pushtet gjysmak nuk duhet gje.
Presidenti eshte shkatari numer nje i krizes.Tha se do shpallte daten e zgjehdjeve me 5 nentor e shpalli me 7 dhjetor.Si e si te bente politiken e Edi Rames.
Une per vete do isha dakort te kishte zgjedhje te parakohshme qe ti thyej turiri njehere e mire Edi Rames e ne gautemolo ta cojne pastaj.