per cfare te intereson ty kjo dasem?Me tregon dikush si beher kjo dasem??A mundet te me tregoj te gjitha ne detaje???
ju jepni pergjigjen mos i beni pyetje....per cfare te intereson ty kjo dasem?
ti je prej kosove dhe je 400 km larg mallakastres.
cne e do kete dasem tradicionale mallakastriote?
ai eshte budalla dhe nuk e kthen pergjigjen.ju jepni pergjigjen mos i beni pyetje....
ik moj jepja vet pergjigjen.ju jepni pergjigjen mos i beni pyetje....
e po pse i fut hundet kudo cfare ka me gocen qe e gacmon ne cdo postim???ai eshte budalla dhe nuk e kthen pergjigjen.
une pergjigjen do tia jap por ti si person shkruaj dicka jo vetem te ofendosh nese do kete lloj komunikimi shko diku tjeter jo ketu ne forumik moj jepja vet pergjigjen.
ik moj mbushu.une pergjigjen do tia jap por ti si person shkruaj dicka jo vetem te ofendosh nese do kete lloj komunikimi shko diku tjeter jo ketu ne forum
me falni por per mirditen e keni fjalen qe po e ngacmoj????e po pse i fut hundet kudo cfare ka me gocen qe e gacmon ne cdo postim???
Avash me fjalorin.ik moj mbushu.
ju jeni njeri pa edukate qe vetem ofendimin kini si baze komunikimi por flm per komplimentinik moj mbushu.
nuk thashe qe e gacmoni ju por dikush tjeterme falni por per mirditen e keni fjalen qe po e ngacmoj????
por pse u drejtuat nga mua???nuk thashe qe e gacmoni ju por dikush tjeter
te lutem shikoje mire pyetjen qe kam bere...por pse u drejtuat nga mua???
eshte nje gentleman.Te acaron nervat ky person por ky ate do qe kur ai shan dhe acaron,do qe ne te acarohemi dhe te biemi pre e tij.ju jeni njeri pa edukate qe vetem ofendimin kini si baze komunikimi por flm per komplimentin
uuuu me fal.te lutem shikoje mire pyetjen qe kam bere...
po ska fytyr te vij ketu edhe te ktheje pergjigjeeshte nje gentleman.Te acaron nervat ky person por ky ate do qe kur ai shan dhe acaron,do qe ne te acarohemi dhe te biemi pre e tij.
Hej po pse nuk po e shikoj dot une???
Pse nuk jane komentet e tij ketu???
po jashte mase shume e ka me ty edhe me mirditen???po te gacmoje edhe nje here mirediten dhe do e shikoj vete ku do shkojuuuu me fal.
Tani e pashe mire.Nuk e di se ca ka por di qe e ngacmon shume mirditen.
E ke vene re qe e ngacmon shume mirditen ky djale???
por si se ai me duket me paska vene ignore??po jashte mase shume e ka me ty edhe me mirditen???po te gacmoje edhe nje here mirediten dhe do e shikoj vete ku do shkoj
na ka paska vene ignore.po ska fytyr te vij ketu edhe te ktheje pergjigje