Dashuria...

^^MIA^^

Forumium maestatis
Dashuria...

Dashuria... A justifikon gjithcka Dashuria? Ne cfare rastesh do ti mbyllnit syte prej dashurise?

we_dont_play

Primus registratum
Re: Dashuria...

dashuria justifikon, lumturine po gjithashtu edhe lendimin! syte dashurise nuk do ja mbyllja kurr per shkak se jeta shkon vazhdon lundron si nje anile ne det. nganjehere deti e ke te qete e nga nje here te ashper plot me dallge /pf/images/graemlins/smile.gif

epremte

Primus registratum

Questo amore è un camera a gas
è un palazzo che brucia in città,
questo amore è una lama sottile
è una scena al rallentatore
questo amore è una bomba all’hotel
questo amore è una finta sul ring
è una fiamma che esplode nel cielo
questo amore è un gelato al veleno

bebi

Primus registratum

hihi s'ka 5 min q1 isha tuj e kndu /pf/images/graemlins/laugh.gif
si m'ke ndi prej atje eee

...
e una scena al rallentatooooreee
nai nai nai na naaaaaaaaa naaaaaaaaaaaa

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Akoma me dashurine o Lips?

[/ QUOTE ]

Sepse pa te sdo beja dot.Nuk e kam me dashurine per nje individ vetem e kam per dashurine si ndjenje.Sdo jetoja dot pa dashuruar.Ato vargjet qe citoi Pishmon,nen tingujt mermerites te Blue i dhane shume jete ndjenjes...por deri sa zgjat kjo? Helmohemi dhe sjemi ne gjendje ta kontrollojme? Pse e justifikojme dashurine? Pse ka shume respekt per te ....madje cuditem dhe me veten kur them qe pa dashuri sdo jetoja dot,por ja qe keshtu eshte e verteta.Cmund te me thoni miq?

era100

Primus registratum

mund te them qe s'besoj me tek ajo eshte shuem larg meje. Me duket sikur sdo e takoj dot kurre /pf/images/graemlins/frown.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nese gjen shkakun e vertete mbase do rigjesh serish nje menyre per te dashuruar.Ska si mos e takosh,shpesh nuk eshte ne doren tone.

true confidental

Forumium maestatis

Une sdu ti mbyll syte, vetem hap gjate gjithe kohes /pf/images/graemlins/smile.gif
Love means ImPuls, and you cant control it /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S too early for myself talking about deep things /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Flm,qe shkruani te tema por do me pelqente shume te shkruanit shqip dhe te mos e benit chit - chat apo banale.Edhe nje here flm.:)

kalel

Primus registratum

po se kerkove nuk do ta gjesh asnje here dashurine ,,,,,,,,, leje ti kete historine se te gjene ajo ty!!!!!se cerchi avrai!!!!!

true confidental

Forumium maestatis

Dashuria eshte ndjenje egoiste, sepse e perdorim per tu ndjere mire per veten tone …
love is wanting to be loved………a seshte ku egoisem I paster ???

Ne kerkojme qe ta displinojme permes rregullave,shkaqeve, spjegimeve apo definicioneve per te justifikuar vetesakrifikimin /pf/images/graemlins/smile.gif ………but love its just the drug that occupies our mind long enough to allow you to let go and let the other come in /pf/images/graemlins/laugh.gif.
It is the expression of two heavenly bodies being sucked into each other, swirling around in what is ultimately their final desire.

Dhe ne gjithcka qe thuhet Lips , ska asgje banale, cdo gje eshte real and pure in the true sense of the term ....

lol, meqe jemi ke dashuria....Love you baby /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dusho

Primus registratum

Sa i takon dashuris,gjithmon ne jete kam pasur parim qe arsyeja duhet te komandoje ndjenjen(kete e kam mrojtur me force).
Kam 5 vite qe kam rrespektuar te kunderten e asaj qe thash me lart dhe kete e kam bere sepse ndjenja ishte me e forte se arsyeja.

Me ka lenduar shume por serish kam vazhduar e vazhdoj ta jetoj.

Eshte shume bukur.

policia

Forumium maestatis

eh dashuria /pf/images/graemlins/wub.gifeshte shume e bukur por e shkurter. ne mund te bejme gjithcka per te por ajo nuk na e shperblen eshte kaq inacore dhe e llastuar. atehere kur e kerkojme ajo nuk vjen dhe na shfaqet pikerisht atehere kur e kemi harruar ekzistencen e saj. dhe vjen na turbullon, na lumturon, na verbon na shkaterron dhe ne fund iken duke u zgerdhire. dhe ne naivet tokesore merremi me pasojen ia veme fajin te gjitheve, denojme veten tone dhe gjithcka ndodh kaq shpejt...
sa keq qe ndjenja me e kendshme dhe me e forte e njeriut eshte e renditur ne listen e gjerave kalimtare te kesaj bote. une nuk do beja gjithcka per dashurine, e ftoj ne sfide. /pf/images/graemlins/smash.gif <font color="purple"> </font>

^Ira^

Forumium praecox

E ke te humbur sfiden, se kur dashuron veertet je aq shume i/e perfshire sa nuk logjikon dot, si rrjedhim s'mund te besh levizjet e duhura per te fituar sfiden,logjika dhe dashuria pak kane te bejne me njera tjetren
Gjithsesi, ti mos qaj per dashurine qe ishte e shkurter dhe iku, buzeqesh se te pakten ajo ka qene /pf/images/graemlins/smile.gif

KoDoShi

Primus registratum

<font color="yellow"> Ti je rrezja qe i fal drite gjithçkaje.. </font>

<font color="orange"> Je muzgu binjak me endrren.. </font>

<font color="green">Je sekonda gerryese qe mallit i jep formen e zemres.. </font>

Fjale te cituara ne menyren me perfekte ..

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dashuria... A justifikon gjithcka Dashuria? Ne cfare rastesh do ti mbyllnit syte prej dashurise?

[/ QUOTE ]

E respektoj mendimin tuaj per dashurine,por tema nuk eshte hapur per te folur se cfare eshte ajo por per te folur ne funksion te ketyre dy pyetjeve qe kam bere.Flm /pf/images/graemlins/wave.gif